![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Cine stie unde a fost preparat Mitsu lui Cornel Motoc din pozele de mai sus si pt ce grupa ? el alerga oricum la gr C....eu stiu :lol: ...poza postata de mine de la Resita ne leaga de nefericitul accident al lui Cornel Motoc dar nu din vina lui
|
in prima faza,nu am modificat la suspensia masini nimic,am demontat numai pontoanele si cadrul care tinea pontoanele si radiatoarele,si am construit alt suport pentru radiatoare si pontoane scurte tabla aluminiu.De abia cind am observat ca exista probleme cu tinuta de drum,am modificat,pentru inceput convergentza fara succes,au urmat si altele,unghi de cadere,dar impresia mea a fost ca a fost tot mai rau pina am pierdut firul de tot consecintza a fost ca am facut masina loc si cu reglajul original
|
in Anglia
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mai copile,dupa ce am vizionat filmuletzul tau,am considerat ca este datoria mea sa te atentionez ca stai invers pe tricicleta ta,hahaha aduci copii mici la idei proaste pe tricicletele lor cu pedale
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cornele,jos cu palaria
|
In genul celei cu pedale am vz la expo biciclete, cica poti impinge mai tare din pozitia aia in pedale, deci mere mai tare - teoretic, altfel ma gandesc ca ar fi mers prin Turul Frantei si alte tururi cu ele... Dar aia cu motor are centrul de greutate prea sus + ca sunt prea multe fiare, nu respecta deloc conceptul easterului ala ultra-usor, chiar daca Ackerman e prezent! :-)
|
John,aia cu motor este 100 la 100 in ordine,tu uiti ca la virsta inaintata a lui Cornel,cu centrul de greutata mai jos,probabil ca nu se mai putea ridica stiu de la mine
|
parca se vorbea pe aici de cursele de alta data , nu de roabe si tricicle pentru handy . scuze , dar este offtopic
|
3 Attachment(s)
Mai bag 3 poze ON-TOPIC minus ultima care se refera la triciclele "handy" concepute de Familia Morgan...prima este startul de la Scleitz 1986...pe handicapatu' asta nul mai baneaza nimeni sau este deal lor ???!!! Dute nene si te impusca cu fierastrau' la Balaceanca la spital de boli nervoase si lasane pe noi sa aberam singuri si sa construim "roabe" !!! Vom face unghiuri Ackerman si la roabe daca este cazul pt ca noi cunoastem...:twisted:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning