![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
si eu iti doresc multi ani linistiti :)
|
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
Quote:
|
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
Quote:
PROCTOMED......pentru esapamente largite... Eu gata am terminat ca si asa i-am dat putin de lucru lui aleks,sa mute posturile pe cafenea.(scz) |
Sa mor eu ce flatat ma simt! Multumesc la toti! Sageata cu tine nu merge cu o bere trebe multe!
|
1 Attachment(s)
din pacate ieri s-a stins din viata Boyd Coddington, pe care il stim cu totii de pe Discovery, din emisiunea American Hot Rod
aici site-ul oficial: http://www.boydcoddington.com/Store/Default.aspx |
pacat,mare om atat in America cat si in restul lumii...chiar ma uitam des la emisiunile lui...
D-zeu sa-l ierte.. |
dap, si eu ma uitam la acea emisiune. facea o treaba grozava :) Dumnezeu sa-l ierte :(
|
imi plac la nebunie ce taxiuri mai scot si astea :)) tunate alea alea :D ( masini noi si scumpe) pe mine unu mar durea inima sa bag un mercedes c220 :)) sa se suie toti tzigani in ea :)):twisted::twisted:
|
Re: kitch tuning din bacau
gabutzu, te rog eu, putina atentie la scris.
da click pe linkul din semnatura mea, cel legat de scriere pentru ceva detalii suplimentare multumesc |
Quote:
|
ghinioane...acum cateva zile tata mia bulit capota in garaj si aseara mi sa spart radiatorul, la monica...:sad::cry::cry:
off topic Vand e21.rechin 1982.1.8 carburatie(stare perfecta, reconditionata cu piese noi)!multe imbunatatiri!NEGOCIABIL...:sad::sad:0745 7921 90 |
fa topic la bazar, ca acolo il mai vede cineva aici mai putin probabil...
|
gata nicule? o vinzi pe monica ta ??? :(
|
Re: kitch tuning din bacau
aleks :D scuze man :) am sa ma informez mai bine :) din cate am spus sunt nou si e mai greu :D dar ma obisnuiesc :)):oops:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning