Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

*-_Speed_-* 19-01-08 12:23

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1301229)
:lol::lol::lol: n`am auzit de telecomanda ma ...
ma omule io ti-am zis k se cunoaste locul smugy(blury) unde ai scos manerele .. ;)

Lasa-l ma in pace ca o fi si asta un mare zeu din cate vad ii cam cu nasu pe sus el ii mare expert si acuma ii trebuie tutorial sa faca brush si el nici sa scoata un maner de usa nu stie.Nu te mai chinui sa faci tutorialu ala lasal sa caute pe net ca sunt destule daca tot ii trebuie.

shantzu 19-01-08 18:30

2 Attachment(s)
Slaba lucrare shantzu :x

BoGDaNuVL 19-01-08 18:48

2 Attachment(s)
Daca a ta e slaba:twisted: , a mea e ... :arrow:

Attachment 429727

Attachment 429728

keemo 19-01-08 18:53

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1301912)

bomba de masina...
nice & clean ..

AdY9005 19-01-08 19:17

BoGDaNuVL ...... carbon ireal .... ca alceva nam ce comenta ca e prea simpla :-)

BoGDaNuVL 19-01-08 19:21

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 1301980)
BoGDaNuVL ...... carbon ireal .... ca alceva nam ce comenta ca e prea simpla :-)

Ca sa fie frumoasa, trebuie neaparat sa fie incarcata!?!...
Oricum ms pt parere:D
Bft

PIKONE CJ 19-01-08 19:45

megane trophy

2 Attachment(s)
Attachment 429818

Attachment 429819

simionstef 19-01-08 20:06

fara suparare dar e mult mai frumos originalul....ai selectii din topor .. au aparut mici pixel-uti...iar plasa e ireala

F.E.A.R 19-01-08 20:15

Quote:

e draguta lucrarea...pacat k se vad balarii prin geamuri...background genial,imi place...se potriveste:-)

frost_dani 19-01-08 20:27

Quote:

Originally Posted by simionstef (Post 1302056)
fara suparare dar e mult mai frumos originalul....ai selectii din topor .. au aparut mici pixel-uti...iar plasa e ireala

aaa..ce sunt alea selectii din topor:rolleyes2:shock:...ma lamuresti si pe mine???

no limits design 19-01-08 22:37

Quote:

eu nu vad greseli... deci nu e slaba... bafta

F.E.A.R 20-01-08 16:23

2 Attachment(s)
...mai sunt multe de facut, mai ales la partea din fata... eu zic k arata bine si asa...voi ce ziceti?

patriotu90 20-01-08 16:56

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 1303498)
...mai sunt multe de facut, mai ales la partea din fata... eu zic k arata bine si asa...voi ce ziceti?

cand ai coborat-o ai lasat urme in partea de sus a imaginii ... aburul e ireal ...

_seby_ 20-01-08 17:12

bara e blurry

F.E.A.R 20-01-08 18:17

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 1303567)
cand ai coborat-o ai lasat urme in partea de sus a imaginii ... aburul e ireal ...

prietene nici nu am vrut sa fac "abur" real...si faptul k am uitat sa fac un simplu crop la imagine e alta poveste... ar fi nice k cei de pe forum sa zica si cate ceva de bine din cand in cand, in schimb marea majoritate posteaza numai asa k au obs ei o chichita, un nod in papura... bravo baieti... sunteti tari... aaaaa... era sa uit, "domnu" sebi zice k bara e blury... dak maresti imaginea cat casa locik ca devine blury la un moment dat...

Trickz 20-01-08 18:48

nenea patriotu' sa iti fie rusine...nu vezi ce blur exemplar are pe bara fatza? crezi ca daca vroia abur real..nu facea?:lol: sa iti fie rusine ca nu complimentezi jantele alea asa...putin blurry:lol: iar la urmele de sus..esti tu beat:lol:, nu e nimic gresit
ahaha, sarcasmul:X
pikone: ideea e foarte ok, executia mai are nevoie de putin..exercitiu.
shantzu: ce naiba..e urat:lol: glumesc glumesc..foarte frumos!

wlady 20-01-08 19:56

F.E.A.R : Ce-ai vrut sa faci daca ala nu e abur ? De ce nu ai facut crop ? Nu mai gasi scuze domnu' ! Nu stiu cum indraznesti sa te iei de patriotu omule... sincer ... Imi pare rau ca vad ce oameni apar pe aici ...

patriotu90 20-01-08 20:10

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 1303707)
prietene nici nu am vrut sa fac "abur" real...si faptul k am uitat sa fac un simplu crop la imagine e alta poveste... ar fi nice k cei de pe forum sa zica si cate ceva de bine din cand in cand, in schimb marea majoritate posteaza numai asa k au obs ei o chichita, un nod in papura... bravo baieti... sunteti tari... aaaaa... era sa uit, "domnu" sebi zice k bara e blury... dak maresti imaginea cat casa locik ca devine blury la un moment dat...

scuza-ma guru-le ... daca stiam ca ai cunostinte atat de vaste in ale photoshopului nici nu imi mai perminteam sa iti comentez lucrarea ...
... cand o sa meriti laude o sa le primesti ... dar poate ca eu sunt un pic mai greu impresionabil ... uite ca sa fii fericit te felicit pentru oglinda (imi place ideea) ... pacat ca ai facut doar la o oglinda ... dar daca ai fi vrut tu ai fi facut si la cealalta ...

F.E.A.R 20-01-08 20:39

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 1303979)
scuza-ma guru-le ... daca stiam ca ai cunostinte atat de vaste in ale photoshopului nici nu imi mai perminteam sa iti comentez lucrarea ...
... cand o sa meriti laude o sa le primesti ... dar poate ca eu sunt un pic mai greu impresionabil ... uite ca sa fii fericit te felicit pentru oglinda (imi place ideea) ... pacat ca ai facut doar la o oglinda ... dar daca ai fi vrut tu ai fi facut si la cealalta ...

mda... nu sunt nici guru si nici nu am spus k lucrarea mea este perfecta... crop nu am dat pt k am uitat, scrie foarte clar wlady dak te uiti mai bine(era un detaliu chiar atat de important???ce legat are cu masina???)... lucrarea este de fapt un WIP, dar vad k nimeni nu si-a dat seama, scrie k mai sunt multe de facut la ea, am postat-o pt k ma plictisesem sa lucrez la ea si am apreciat eu k nu arata rau nici in stadiul asta, iar toate comenturile voastre nu fac decat sa intareasca ce am scris eu mai sus, toata lumea sare cu gura, fiti mai temperati in comentarii dak se poate, dak stiam k stiam k sunteti asa intepati taceam din gura... a fost o greseala din partea mea... nu se repeta va asigur!

Gabi 20-01-08 20:49

F.E.A.R.:

1. ce nationalitate ai matale? Daca esti roman, citeste aici.
2. daca ai WIPuri de postat, nu mai polua topicu' asta, ci posteaza-le aici.
3. atata timp cat postezi o poza spre a fi comentata, asuma-ti riscu' sa nu primesti tot timpu' comentarii pro, ci si contra.
4. daca nu-ti convine, esti liber sa mergi pe pseudoforumurile de virtual tuning create de refugiatii care nu sunt pupati in posterior pe 4tuning.

F.E.A.R 20-01-08 21:04

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1304087)
F.E.A.R.:

1. ce nationalitate ai matale? Daca esti roman, citeste aici.
2. daca ai WIPuri de postat, nu mai polua topicu' asta, ci posteaza-le aici.
3. atata timp cat postezi o poza spre a fi comentata, asuma-ti riscu' sa nu primesti tot timpu' comentarii pro, ci si contra.
4. daca nu-ti convine, esti liber sa mergi pe pseudoforumurile de virtual tuning create de refugiatii care nu sunt pupati in posterior pe 4tuning.

se scrie topicul nu topicu' , asta apropo de ce spuneai tu si s-au postat wipuri multe si marunte pe acest topic deci nu sunt primul... daca stiam regulile nu mai postam aiurea... scuze... eu personal inchei discutia aici...

Gabi 20-01-08 21:10

Quote:

Originally Posted by F.E.A.R (Post 1304121)
se scrie topicul nu topicu' , asta apropo de ce spuneai tu si s-au postat wipuri multe si marunte pe acest topic deci nu sunt primul... daca stiam regulile nu mai postam aiurea... scuze... eu personal inchei discutia aici...

Fata de "k", in loc de "ca", abrevierea este un element folosit chiar si in literatura, de mari scriitori romani, dar asta e alta mancare de peste.

Daca nu stii regulile, citeste-le, ca prostii aia care le-au facut, nu si-au batut capu' degeaba.

mafionzooo 20-01-08 21:39

4 Attachment(s)
ai ba fratilor iara cearta :| of of :P in fine ultima masina

no limits design 20-01-08 21:59

capota e blury

shantzu 20-01-08 22:03

rotile stau in aer :)

mafionzooo 20-01-08 22:10

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1304231)
rotile stau in aer :)

mosule ai orbu gainii =)) nu te supara

shantzu 20-01-08 22:13

orbu gainii ai tu ! si vezi cum vorbesti cu mine ca nu am fost colegi de gradinita

mrsika 20-01-08 22:14

rotile....kiar iti dau senzatia k stau in aer....reflexiile de pe bara nu se potrivesc cu reflexiile de pe restul mashinii....
cele p d mashina sunt ff contrastante fata d celelalte

Gabi 20-01-08 22:18

Pe langa greselile enumerate anterior, la tine umbra pica-n 2 parti. Daca te uiti pe background, la Subaru si la individu' cu rucsac in spate, umbra pica-n stanga, dar la tine e si-n dreapta.

_seby_ 21-01-08 09:51

mie imi plac aerisirile laterale de la masina mafiotului!...ca sa nu para ca sta in aer,umbra din dreapta pozei trebuie "trasa" pana la cauciucurile masinii...

HoricutzWSR 21-01-08 10:48

rotile chiar stau in aer,fiindca a pus umbra d`aia pierduta si sub ele,nu poti avea doua tipuri de umbra,hotaraste`te,aia dreapta e cand e soare intens si e doar intr`o parte nu ca si la tine in ambele,si mai e cea pierduta soarele nu e chiar asa intens...si aia nu merge si sub roti fiindca vor da impresia de levitatie,exact ca la tine...vb mai frumos,shantzu e printre noi dinainte ca tu sa fi stiut ce inseamna aia tuning...oke?

Reme 21-01-08 10:48

@ pikone_CJ - aston - arata fain asa tunat, dar mie imi pare cam blurry si cam inchisa poza

@ _seby_ - fiesta - culoarea e ireala, intercooler prea gras, ploape ireale si nu mai aprinde farurile in stilul asta

@ MM11AJJ - sierra - toba stramba, vinyl ireal, portbagaj ireal, nu ai umbre sub pasajele rotilor

@ shantzu - golf 2 - maiestre nu stiu ce as putea zice de masinutza! lucratura mi se pare f buna! doar chestii de design care tin de propriile idei de tuning, cum ar fi farurile rotunde cred ca ar fi dat mai bine. oricum bombastica masina!

@ expres - masina - cam curbata roata fata. nu e cam anormal? carbon un pic ireal, nu prea ai tuning ;)

@ pickone_cj - renault - decupatura asa a capotei pe langa faruri e cam ireala si scrisu ala de la grila de jos de acolo e cam prost pus, adica n ucred ca isi avea rostul ;)

@fear - astra - cum ai zis mai sunt multe de lucrat! spor la treaba e cam stock! misto jantele ca sunt cu buza si aburul de sub masina! ;)

L33L00 21-01-08 17:53

2 Attachment(s)
+10 c0mment

HoricutzWSR 21-01-08 18:08

e ft tare da` jantele sunt exagerat de mici si de nepotrivite :)

mrsika 21-01-08 19:16

e reushita...asta e adevaru...dar cum a zis si hori....rotile is prea mici....
imi place grila la nebunie...e reushita
imi plac shi oglinzile...dar....totushi nu imi place k are volan p dreapta;))

_seby_ 21-01-08 22:55

2 Attachment(s)
kia-:arrow: -renault

Nubyan 21-01-08 23:25

Cel mai mare defect este ca ii fuge botul spre stanga :lol:

Nitro Customs 22-01-08 03:56

2 Attachment(s)
Ar mai fi de lucru....

Nubyan 22-01-08 07:45

Arata destul de bine pana acum.Mai ai de facut la ea.Mai lucreaza pe la parbriz.Si aici trebuia sa o postezi cand era gata.

no limits design 22-01-08 12:42

Quote:

Originally Posted by Nitro Customs (Post 1306760)
Ar mai fi de lucru....

frumoase jante

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning