![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
3 Attachment(s)
umbra,tie ti.am facut ceva rapid.nu am inteles dunga unde sa fie.fa ceva in paint da imi dau seama si daca am timp o fac iarasi mai bine.
|
umbra,tie ti.am facut ceva rapid.nu am inteles dunga unde sa fie.fa ceva in paint sa imi dau seama si daca am timp o fac iarasi mai bine.
|
1 Attachment(s)
....................
|
2 Attachment(s)
Danny, se poate eleronul de Opc pe cea alba? Si sa fie la culoare cu masina?
|
1 Attachment(s)
..........
|
Quote:
Mersi! |
3 Attachment(s)
ma puteti ajuta cu "montarea" barei din poza pe masina mea(evident pe negru)as vrea sa imi fac o ideie pentru aceasta modificare
astept va multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
eventual te rog la modificarea asta adauga modelul asta de faruri mersi mult o seara faina |
Pretenas, parca era doar de info "faza cu bara", acum te bate gandu' la PS'uri ? :))))
|
Quote:
colegu,prea iei in serios si pui la suflet...nu ii vorba de nimic concret ii clara ideia ca nu are nici o treaba cu clean,cu restul masinii si etc,dar cine stie stiu ca o sa sariti toti ca ii kitsch,dar nu ii chiar asa insa pana nu ii clara treaba sa nu ne agitam mersi doar de info as dorii in prima faza |
3 Attachment(s)
baietii se poate un bad boy pe fata?unul mai adanc si unu mai finut;si daca se poate masina in 2 culori:D; ms mult:D
|
4 Attachment(s)
Salut multumesc pentru jante daca va rog mai puneti modelele astea 3 pe poza asta
|
6 Attachment(s)
soosy: am pus farurile de pe bora cea albastra(cu semnale clare),nu se potriveau bine cele din poza ta
bogdy: nu am inteles faza cu masina in 2 culori gaby.19: cu tot respectul,ai de gand sa aduci vreo modificare masinii,ai avut o gramada de cereri cu diferite modificari,o gramada de jante schimbate si singura evolutie a fost anotimpul din poza ta...cat despre jantele din poze,data viitoare cauta jante din aproximativ acelasi unghi |
1 Attachment(s)
M-am jucat si eu putin cu Bora:arrow:
Attachment 2855711 |
multam mult:D
o sa mai revin si cu altele daca imi permiteti:) |
Quote:
|
Quote:
dau accept fara probleme;) si asa mai mult de jumate sunt aici de pe forum,care ii stiu dupa masini si atat |
masina in 2 culori mam referit la poza aia din lateral sa faci plafonu si portbagaju albastre la fel ca si capota
|
Salut dany2good4u multumesc pentru virtual tuning cat despre modificari eu nu vreau sa modific masina i-am pus o folie pe geamurile spate si deocamdata atat.Cer virtualurile deoarece as vrea sa i pun jante.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
salutare
se poate va rog si broscu meu coborat si cu jantele astea? eventual daca se poate si in loc de capacul cu audi culoarea masinii, sau alb Multumesc |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Dar intai trebuie sami refac windowsul cred ca o sal fac sapt asta si apoi imi descarc photoshopu imi dai niste masini ca probe si dupa te hotarasti se poate??? |
ms domnu mult:D
|
Quote:
Numa' bine |
Quote:
1 . nu sunt nici un sef eu aici,e un thread unde poate lucra masinile oricine doreste si se pricepe cat de cat la photoshop 2 . eu nu pot sa iti dau accept in usergroup VT daca asta vroiai sa spui pentru ca nici eu nu fac parte din acel usergroup 3 . te pot ajuta sa inveti photoshop , doar ca nu aici , imi poti da add pe messenger daca vrei,ai id-ul meu in semnatura , dar cu o conditie : sa nu fi prea stresant,te voi ajuta cand am eu timp! |
2 Attachment(s)
hello din nou
atasati pls guriile de admisie(modelul din poza)pe bara mea multam |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ma poate ajuta cineva sa imi fac o idee cum i-ar sta cu culoarea asta?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2857701 |
Merci
|
3 Attachment(s)
sall cateva idei de culori pt jante va rog ...
|
8 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2858121 Attachment 2858122 Attachment 2858123 Attachment 2858124 Attachment 2858125 Attachment 2858126 |
si eu si eu astept:D
standby mersi |
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salutare, cu doua modificari va deranjez si eu...
Folie pe luneta+geamurile spate, insa nu exagerat de inchisa, undeva la 70% Attachment 2858799 Si jantele dupa cea gri, pe a mea. Attachment 2858803 Attachment 2858804 Va multumesc. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning