Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 21-11-06 10:03

Re: Comentarii lucrari!

ai selectii strambe sub masina (partea de jos a spoilerului) ... stalpul central al spoilerului are niste reflexii ciudate in laterale ... dungile dp capota sunt mai late decat cele de pe "plafon" ...

Manson 21-11-06 12:02

*ra2-knd ai vrut sa vopsesti dc ai vopsit si radiatoru ala roshu?
-knd ai selectat sa pui carbonu nu ai selectat atent....
-knd ai lasat masina...ai selectat rau de tot mai ales partea fatza....
*omb*-in principiu masina e buna ...eu nu am vazut greseli....destul frumos lucrat

Reme 21-11-06 15:36

2 Attachment(s)
ce ziceti de cashcaraveta mea? comentarii! e de curse sa stiti!

Manson 21-11-06 16:37

*reme-bara se potriveste e misto dar....e aiurea k are unele portiuni blur....si la fel si aripa stanga

Reme 21-11-06 16:39

;) ms manson

Manson 21-11-06 16:42

1 Attachment(s)
uite am pus si poza si am incercuit zonele ....

Ace Axel 21-11-06 16:45

desi imi place designul general al masinii sunt mai multe lucruri care nu le consider in regula: pleopele sunt selectate aiurea si plate, reflexiile de pe spoiler si de p asfalt ireale, carbonul de pe plafon (desi e bun k textura) nu are cum sa se vada asa, aerisirile laterale din spoler nu sunt la celasi nivel, spoilerul si pleopele par de alta culoare dekt masina.

Reme 21-11-06 17:58

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 631453)
desi imi place designul general al masinii sunt mai multe lucruri care nu le consider in regula: pleopele sunt selectate aiurea si plate, reflexiile de pe spoiler si de p asfalt ireale, carbonul de pe plafon (desi e bun k textura) nu are cum sa se vada asa, aerisirile laterale din spoler nu sunt la celasi nivel, spoilerul si pleopele par de alta culoare dekt masina.

ms axel ;)

ra2 21-11-06 18:05

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 631148)
*ra2-knd ai vrut sa vopsesti dc ai vopsit si radiatoru ala roshu?
-knd ai selectat sa pui carbonu nu ai selectat atent....
-knd ai lasat masina...ai selectat rau de tot mai ales partea fatza....

1.nu am vopsit nici un radiator....el original avea culoare cuprului si ptr ca am i-am facut umbre si lam inchis putin ca era prea luminat sa facut asa
2.nush la ce te referi cand zici ca nu am selectat antent
3.nici nu am lasat garda la sol...asa e masina...si eu cand las garda la sol las toata masina nu o ridic mai de cur sau cine stie ce...

Gabi 21-11-06 18:08

2 Attachment(s)
Here's my BMW :)

AdY9005 21-11-06 18:09

reme intercooler-u e dp digimods cumva?

t1grul 21-11-06 18:14

2 Attachment(s)
nu`i cine stie ce....dar roata aia pe spate eu zik ca`i sta mai bine in "versiunea" mea, decat stock`ul (c modest sunt:oops: )

:arrow:

patriotu90 21-11-06 18:16

gabi ... neonu trebuia si el sa se reflecte pe podea ... din colturile farurilor spre interior coboara cate o "unda" ... care nu se pupa cu noua parte a spoilerului ...

Ace Axel 21-11-06 18:35

interesant design gabi ... n-am nk de completat la c a zis patriotu :P

patriotu90 21-11-06 18:40

*t1grul - carbonu fara reflexii ... janta si cauciucu spate in unele parti sunt blurry ... selectii ciudate la jante ...

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

- Copyright 2026 4Tuning