![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
ai selectii strambe sub masina (partea de jos a spoilerului) ... stalpul central al spoilerului are niste reflexii ciudate in laterale ... dungile dp capota sunt mai late decat cele de pe "plafon" ...
|
*ra2-knd ai vrut sa vopsesti dc ai vopsit si radiatoru ala roshu?
-knd ai selectat sa pui carbonu nu ai selectat atent.... -knd ai lasat masina...ai selectat rau de tot mai ales partea fatza.... *omb*-in principiu masina e buna ...eu nu am vazut greseli....destul frumos lucrat |
2 Attachment(s)
ce ziceti de cashcaraveta mea? comentarii! e de curse sa stiti!
|
*reme-bara se potriveste e misto dar....e aiurea k are unele portiuni blur....si la fel si aripa stanga
|
;) ms manson
|
1 Attachment(s)
uite am pus si poza si am incercuit zonele ....
|
desi imi place designul general al masinii sunt mai multe lucruri care nu le consider in regula: pleopele sunt selectate aiurea si plate, reflexiile de pe spoiler si de p asfalt ireale, carbonul de pe plafon (desi e bun k textura) nu are cum sa se vada asa, aerisirile laterale din spoler nu sunt la celasi nivel, spoilerul si pleopele par de alta culoare dekt masina.
|
Quote:
|
Quote:
2.nush la ce te referi cand zici ca nu am selectat antent 3.nici nu am lasat garda la sol...asa e masina...si eu cand las garda la sol las toata masina nu o ridic mai de cur sau cine stie ce... |
2 Attachment(s)
Here's my BMW :)
|
reme intercooler-u e dp digimods cumva?
|
2 Attachment(s)
nu`i cine stie ce....dar roata aia pe spate eu zik ca`i sta mai bine in "versiunea" mea, decat stock`ul (c modest sunt:oops: )
:arrow: |
gabi ... neonu trebuia si el sa se reflecte pe podea ... din colturile farurilor spre interior coboara cate o "unda" ... care nu se pupa cu noua parte a spoilerului ...
|
interesant design gabi ... n-am nk de completat la c a zis patriotu :P
|
*t1grul - carbonu fara reflexii ... janta si cauciucu spate in unele parti sunt blurry ... selectii ciudate la jante ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning