![]() |
Re: Constanta - Accidente
Eu atat stiu. Poze nu am facut! Poate au facut altii :)
|
Quote:
|
accident la cet 8 masini mai jos de star 2000 nam facut poze dar cine trece pe acolo poate vedea un matiz facut varza in spate a ramas parcat acolo pana il ia
|
mai ceva ca croitorasul cel viteaz ?!
da ce dracu a vrut sa faca 8 masini ... wow polei ?? |
jale mare fratilor pe drumuri...castelu , partizanu , poarta alba..STICLA...
|
cred si eu ..ca m-am oprit la un semafor de dimineata..mai mai sa nu mai plec de pe loc :))
|
jale si mai mare cu gropile care sau format sau cu pietrele de pe carosabil care sar in parbriz,dar asta ne conformam si platim rovinieta ca niste oameni civilizati.
|
N`am platit si nu am sa platesc si poa sa citeasca si ministru de interne sau cine vrea sa imi dea amenda in viata mea macar pt o zi rovinieta! Jur sa ca o sa platesc cand o sa am pt ce!
|
nici eu n-am platit-o niciodata si nici nu platesc.am zis-o si unui domn politist .
|
Accident aseara la iesire din Mamaia spre Navodari....Un microbuz (GMS 23) cu ceva negru ... nu stiu ce era ...ca din botul masinii negre nu se intelegea nimic iar...spatele era in boscheti :)...nu stiu daca au fost victime.Cand am trecut eu nu erau decat masini de politie.
|
au trecut vreo 3 salvari
|
Opel Astra G era a doua masina
|
4 victime..dar nu de speriat ca stare
4 victime , dar nu foarte grav ... |
Accident in urma cu vreo ora si ceva pe Ferdinand la semaforu ala mic de la reprezentanta Audi,un Passat CC si un Logan...politia oprise si circulatia,poze nu am ca am trecut in graba,oricum ambele avariate destul de bine.
Mai era una pe trotuar cu numere de texas da nu stiu ce era cu ea ca era si aia lovita bine. |
masinile erau de fapt un Hyundai cu numere de texas,un logan si un passat cc. se facea verde pt logan si passat care veneau dinspre icil si faceau stanga inspre republica si bulgaru(mergand inspre gara) a fortat semaforu. dupa 3 ore masinile tot in intersectie sunt. loganu are roata rupa si nu a putut nimeni sal mute. passatu ramasese blocat in Parking si nu putea sal urce pe platforma. o sa munceasca ala cu hyundaiu vreo 5 ani sa plateasca masiniile ca nu cred ca o sa faca mare caca cu asigurarea ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning