Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

mike-fullspeed 04-09-09 10:31

Re: Club CIELO

asta e... nu poti sa faci din tantar... armasar... :D

banzay 04-09-09 12:42

De acord... dar parca nici in matiz nu ma simteam asa... In matiz nu mi-a fost frica sa trec de 160 pe ceas, in cielo am ajuns la 140 deabia, mai mult nu i-am dat ca parca zornaie toate :)

tiolik 04-09-09 15:22

mai vrea careva ace de cielo ca am 1 set in plus???

IONUTZje 06-09-09 12:33

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2610623)
De acord... dar parca nici in matiz nu ma simteam asa... In matiz nu mi-a fost frica sa trec de 160 pe ceas, in cielo am ajuns la 140 deabia, mai mult nu i-am dat ca parca zornaie toate :)

Sau poate vreun rulment . Incearca ! E foarte probabil

ALEX_BZN 06-09-09 13:10

la majoritatea posesorilor de cielo inclusiv mie la viteze mari vibreaza salta etc zici ca zbori de iti e frica sa mergi tare..peste 150 zici ca decolezi...si zici ca se rupe:)))

banzay 06-09-09 14:55

Nu e de pe la rulmenti, au trecut de un ITP si o consultatie la mecanic... dar totusi cand ma mai duc acum o sa ii zic sa inspecteze tot ce se poate...

Timoneria se schimba greu la cielo? Se poate face si cu 1 - 2 persoane mai neexperimentate sa zicem? :)

D o n n 06-09-09 15:40

pai da....doar ca trebe sa stii joaca un pic pe acolo...mai citesti un pic manualul si gata...;) oricum e usor..si nu prea ai ce sa strici:D

mike-fullspeed 06-09-09 21:59

banzai... nu e chiar asa usor de schimbat timoneria, si io zic ca degeaba citesti manualul daca nu ai vazut vreodata cum se face... ;)

ing3r 06-09-09 23:49

Si eu zic la fel... E vb totusi de timonerie, nu de schimbat ledurile in bord...Nu ca ar fi de nerealizat, mai ales pt Banzay, insa unde nu stii nu prea e bine sa te bagi.

Geo_ZGA 07-09-09 07:51

Nu e asa usor... mai ales la reglaj, si ala e cel mai important. Daca nu ai reglat-o bine, n-ai facut nimic...
Dar de ce schimbi timoneria? E relativ noua...

banzay 07-09-09 08:16

Pai asta e, ca nu e noua, e cea originala :) Am fost la un mecanic ca am un joc in viteze de zici ca nu e adevarat :| Si mi-a zis ca mai bine sa o schimb cu totul... Azi ma duc sa o iau si ma duc la mecanic, nu mai stau sa ma tavalesc pe jos si sa ma chinui :)

Genghis.Khan 07-09-09 08:53

Inca astept cotiera, ceea ce aveam promis nu s-a adeverit! Cotiera era zgariata si nu am mai luat-o.
Astept infos!

Cum se numesc garniturile alea de cauciuc din jurul proiectoarelor?

RD-Woo 07-09-09 14:13

Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 2617442)
Cum se numesc garniturile alea de cauciuc din jurul proiectoarelor?

Rame proiector, si nu sunt garnituri, ci 2 cadre de plastic.
le gasesti la orice mag piese Daewoo la 5ron/buc

RaZVaN_17_06 07-09-09 15:08

Am si eu o intrebare.
Mi s-a stricat telescopul pe spate dreapta si as vrea sa le schimb pe amandoua din spate.
Treaba este ca nu am idee de unde sa iau si eu piese cu adevarat originale.
Nu ma impresioneaza magazinele care au Daewoo scris mare si imi da o poza cu GM.
Am auzit ca sunt proaste toate telescoapele de se gasesc pe piata noastra.
Daca stiti un magazin din Craiova cu adevarat originale, ce se pune din fabrica.
Oricat ar costa.
Ma innebuneste in masina telescopul ala:rolleyes2

Geo_ZGA 07-09-09 15:11

Dar de ce sa iei "originale"? Poti sa iei Sachs pe ulei sau, daca vrei mai dure putin, pe gaz.

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning