![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
aia care stau in garaj si modifica masini nu intra in asemenea discutii.
|
Quote:
|
Sa`nteleg ca tu , razvy, cand vei merge la un interviu de angajare o sa`ncepi "Am vinit si io p`aic ni`i ia sa vad de nu`i ceva de munca. Tare greu mi`i p`acas` cu omenii mei" ;)
|
Bineinteles, ca doar nu oi da'o'n moldoveneste, eu fiind ardelean :)) :P Am exagerat putin, ideea e, ca e normal sa vorbesti "ardeleneste" in Ardeal :P, bineinteles ma refer la viu glas nu in scris :)
|
Felicitari handbalistelor!
|
Quote:
|
Quote:
|
da :twisted:
ballack si tu esti rapidist??:D |
Quote:
|
oo, cheers :drunk:
lasa ca si`au luat`o acum pt bricheta...:D |
ce parere aveti? http://www.9am.ro/stiri-revista-pres...a-cersind.html
|
Sunt nişte jigodii, franţuzii ăştia fagoţi si mâncători de croisante.
Într-adevăr, şi românii au mai mulţi cerşetori, decât muncitori in Franţa, dar şi ei exagerează. Defapt românii nu au nicio vină, că ei în general se duc la muncă, la căpşuni, la alte alea. Problema e că Europa e plină de ţigani, pe care lumea îi aude vorbind româneşte, şi îi consideră români. Chestia asta e de rahat! |
tiganii din franta au nationalitatea romana :D
majoritatea romanilor din franta sunt tigani :D din pacate asta e realitatea, si in ecuatia asta francezii au cea mai mica parte de vina ;) vina cea mai mare e a noastra care le`am dat atatea drepturi la ... "rromi" :D sa`i pupam totusi ca`s ai nostrii :lol: |
Nu il poate suna nimeni pe IonutzMFF sa intrebe despre show ca vad ca nu am mai intrat pe forum sa ne explice ce si cum si mai ales daca se mai tine!..Mutlumesc anticipat!
|
Quote:
ps:stai linistit ca daca ii sa fie ceva show o sa anunte pe forum ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning