![]() |
|
Re: Live for Speed
1 Attachment(s)
@DeNyS41 SS: Poate am criticat cam mult dar totusi.....nu ti se pare banal ce ai facut ? Mi se pare mult mai normal sa faci un circuit complet macar!
Chiar nu am kef sa ma cert cu cei ca tine :) Daca tu te-ai simntit atat de ofensat Este strict treaba TA ! Scuzati off-topicul ! Eu impreuna cu 69Rup am reusit sa retusham circuitul de la Iasi ! Mai detaliat : -Prin sfaturi/idei/etc am reusit sa punem cat mai bine Crippling-urile! -Am deletat anumite jaloane Bafta ! |
Vezi ca deja incepi sa fi nesimtit bai asta.Vi acum "5 min" pe sectiune si esti tare in cioc.
P.S.: Dk astept postul tau cu apropo la postul meu cu nerabdare. |
Quote:
Faci prea mult off topic deja ! Si nu ma intereseaza cine esti sau ce imi scri tu pe Privat ! stiu ca esti un Scolar Chipes ! |
Quote:
Mi-am spus punctul de vedere nu am de ce sa iti dau reply la fiecare fraza ;) Bafta ! |
Doamne ce ma distrati jur , mai ales cei care va credeti mai drifteri . Drifturi in a4a a5a , pei lfs e joc cat mai realist , cum poteti face asa cv ma? Stiti sa va faceti macar un set singur? Tot la faza de hamachi ati ramas? Putin respect pt jocu asta , la care chiar s-a muncit cv pt a fi creat atat de bine.
Iuliane , nu iti bate capu ca nu ai cu cine.....stiu ei care in viata lor nu au condus o masina cu tractiune spate despre cum te dai tu la jaloane ,,,,lasa dupa cum zic ei , ca ei is aia tari care stiu tot , ei is drifteri innascuti . |
tu intai invata sa vorbesti corect . :shock:
|
Quote:
|
Iar ati inceput cu scandalul. Potoliti-va in punga mea, ca e vorba de un joc pe PC, nu de altceva. Stati calmi...
|
Quote:
Hai sa revenim ! Deci asta seara m-am dat cu un baiat poate il stiti este vb de Alecs'xx. PE CUVANTUL MEU , NE-AM DAT AATAT DE BINE AMUN 2 INCAT NE DEPASEAM NUMAI DACA FACEAM SPIN . A fost GRAVA RAU SEARA DE AZI ! Propun Circuitul de la IASI pentru Campionat :> Astept pareri ! Si mai ales neclaritati cu circuitu (ex: curba x ar trebui mai altfel) ! |
Cum joc in hamachi ? :D
|
Face cineva mai tarziu un servar ?Sa-mi incerc si eu "talentul" :))?
|
Quote:
deci asteptam pareri, daca cineva poate sa aduca imbunatatiri circuitului de la Iasi postat de Iulian.. sa fie cat mai real.. nu SF-uri.. asteptam sa posteze aici.. Il sutin pe Iulian cu ideea de a desfasura campionatul pe layoutul cu circuitul de la Iasi.. |
Faceti ceva in seara asta?
|
Quote:
|
Buna seara !
Va asteptam pe toti ! aici : 79.112.171.70. Folosim Circuitul de la Iasi . CEI CARE V-oR FI HAOTICI PE CIRCUIT SI FAC AGITATIE AU KICK ! Incercam sa facem ceva ORGANIZAT ! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning