![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
te-am vazut azi in bucuresti,prin regie :D am vrut sa te claxonez dar am zis ca poate nu esti tu :P
|
Quote:
Bafta multa. |
Quote:
|
salutare! nici o noutate? Nimic? Bogdan ai abandonat topicul? sau ne pregatesti o surpriza? aaaaa gata stiu,ne pregatesti o surprizaa...
|
esti asa sigur???
|
Quote:
:D:D:D |
ca si mult mai e:lol: 13 zile:lol: avem rabdare cel putin cei care sunt din bucuresti si care vor vedea masina live:D
p.s. bogdan am si eu o curiozitate... aduci masina pe roti sau pe platforma? simpla curiozitate |
Quote:
|
Quote:
De azi pana pe 12 martie urmeaza 11 zile de lucru continuu la masina(cel putin dupa ora 19.30..)..zic 11 zile deoarece pe 12 dimineata plec spre Bucuresti;) |
pai spor la lucru atunci,si o asteptam cu drag la buc;)
si chiar de te-ar opri militia,ar trebui sa fie mandru de aceasta masinuta facuta in romania. cel putin un gabor din bucuresti m-a oprit, mi-a verificat actele.ma pus sa ridic capota,ma certat de roti,toba,folie etc,si la sfarsit a zis ca ma lasa in pace ca are si el tot dacie acasa:) oricum succes,si cred ca vei castiga titlul ''best autohton car'';)bafta |
Quote:
|
Eu nu mai am rabdare pana pe 14 sa vad masina...cu toate ca sper sa ajung...
|
ai rabdare si vei castiga iti spun eu ca vei fii surprins de ce vei vedea,crede-ma
|
bogdane bogdane... masina ta nu are ce cauta pe pagina 2 a forumului.... mai posteaza si tu cate ceva ... nu neaaparat poze, un update la ce mai lucrezi la masina:)
|
Da ce ma e o competitie ?? care are mai multe posturi, care thread e pe prima pagina tot timpul ? care are mai multe pagini :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning