![]() |
|
Re: Club TICO
inginerie mare am facut eu la sticker, dat cu carpa noroiul mai gros, sters cu alta carpa si lipit, presat bine pe partea alba si jupuita folia de transfer. e pus de pe 31 decembrie si in afara de faptul ca iar nu prea se vede de noroi nu are nici pe naiba
|
Quote:
|
dar ala din spatele motorului de sub carburator... nu stiu daca poate sa-l schimbe cu motorul pus...
|
Se poate schimba cu motoru pus fara greata, trebuie un minim de scule si imaginatie, eu l-am schimbat lejer.
Zicea cineva ceva de Transfagarasan, as fi si eu amator darrrrr as vrea sa vin cu cealalta jucarie sa ma pot si distra putin :D . |
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu din cate imi amintesc de cand am schimbat motorul... nu prea aveai loc sa misti pe acolo.. pe sus e galeria de admisie, si pe jos e suportul ala mare si lat, e caseta de directie.. am pus o poza cu suportii. cel incercuit cu verde se schimba usor de tot...ala cu rosu...nu stiu cat de usor se poate schimba avand in vedere ca motorul sta pe el. si cand am scos motorul suportul ala m-a incurcat rau de tot. chiar nu-mi pot da seama cum sa-l schimbi cu motorul pus... sincer
|
Quote:
o ora maxim trebuie sa dureze daca esti harnic faci tu acasa |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hai la mine la garaj il schimam acolo:lol: |
Quote:
are ceva daca merg cu el asa? |
Quote:
habar nu am:lol: |
Quote:
ma refeream daca are ceva daca mai merg asa cu el 1 saptamana,daca se strica ceva |
Quote:
daca stii sa mergi frumos fara sa fortezi tampoanele ii ok eu nu am schimbat niciodata tampoanele de motor |
Quote:
numai bine si spor la cat mai multi km chiar si cu tamponul rupt |
| All times are GMT +2. The time now is 21:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning