Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

nsmoga 12-01-11 18:33

Re: Club TICO

inginerie mare am facut eu la sticker, dat cu carpa noroiul mai gros, sters cu alta carpa si lipit, presat bine pe partea alba si jupuita folia de transfer. e pus de pe 31 decembrie si in afara de faptul ca iar nu prea se vede de noroi nu are nici pe naiba

georulz 12-01-11 19:40

Quote:

Originally Posted by ALIN.WsT (Post 3979106)
nu este ala tamponu de care vorbesc este pana in cutie sub carburator mai exact ....ala de care ai zis ca se strica foarte rar cred ca este!

Tamponul ala de la cutie l-am luat de la muncii cu 30 de lei prin septembrie. Iar cel pe care il vrei tu este tamponul motorului din spate care tot in jur de 30 lei sau 60 lei, pt ca sunt 2, unul mai scump si unul mai ieftin.

Tank 12-01-11 21:51

dar ala din spatele motorului de sub carburator... nu stiu daca poate sa-l schimbe cu motorul pus...

sebastyan2001 13-01-11 00:25

Se poate schimba cu motoru pus fara greata, trebuie un minim de scule si imaginatie, eu l-am schimbat lejer.

Zicea cineva ceva de Transfagarasan, as fi si eu amator darrrrr as vrea sa vin cu cealalta jucarie sa ma pot si distra putin :D .

ALIN.WsT 13-01-11 05:44

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3980329)
Se poate schimba cu motoru pus fara greata, trebuie un minim de scule si imaginatie, eu l-am schimbat lejer.

Zicea cineva ceva de Transfagarasan, as fi si eu amator darrrrr as vrea sa vin cu cealalta jucarie sa ma pot si distra putin :D .

am fost la un service si mi-a cerut 130 ron manopera ca se schimba foarte greu..

Tank 13-01-11 09:12

1 Attachment(s)
eu din cate imi amintesc de cand am schimbat motorul... nu prea aveai loc sa misti pe acolo.. pe sus e galeria de admisie, si pe jos e suportul ala mare si lat, e caseta de directie.. am pus o poza cu suportii. cel incercuit cu verde se schimba usor de tot...ala cu rosu...nu stiu cat de usor se poate schimba avand in vedere ca motorul sta pe el. si cand am scos motorul suportul ala m-a incurcat rau de tot. chiar nu-mi pot da seama cum sa-l schimbi cu motorul pus... sincer

STREET 13-01-11 10:20

Quote:

Originally Posted by ALIN.WsT (Post 3980521)
am fost la un service si mi-a cerut 130 ron manopera ca se schimba foarte greu..

se suspenda motorul si se da jugu jos!
o ora maxim trebuie sa dureze
daca esti harnic faci tu acasa

ALIN.WsT 13-01-11 15:35

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3980735)
eu din cate imi amintesc de cand am schimbat motorul... nu prea aveai loc sa misti pe acolo.. pe sus e galeria de admisie, si pe jos e suportul ala mare si lat, e caseta de directie.. am pus o poza cu suportii. cel incercuit cu verde se schimba usor de tot...ala cu rosu...nu stiu cat de usor se poate schimba avand in vedere ca motorul sta pe el. si cand am scos motorul suportul ala m-a incurcat rau de tot. chiar nu-mi pot da seama cum sa-l schimbi cu motorul pus... sincer

ESTE exact ala incercuit cu rosu

ALIN.WsT 13-01-11 15:37

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3980906)
se suspenda motorul si se da jugu jos!
o ora maxim trebuie sa dureze
daca esti harnic faci tu acasa

As face cu cea mai mare placere mai ales daca aveam un garaj:D ca pe frigu asta mi-e cam jena sa ma apuc de demontat piulite:x

STREET 13-01-11 16:33

Quote:

Originally Posted by ALIN.WsT (Post 3981794)
As face cu cea mai mare placere mai ales daca aveam un garaj:D ca pe frigu asta mi-e cam jena sa ma apuc de demontat piulite:x

dada
hai la mine la garaj il schimam acolo:lol:

ALIN.WsT 13-01-11 16:46

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3981946)
dada
hai la mine la garaj il schimam acolo:lol:

peste 2 saptamani s-ar putea sa mai vin in cluj :X
are ceva daca merg cu el asa?

STREET 13-01-11 17:44

Quote:

Originally Posted by ALIN.WsT (Post 3981990)
peste 2 saptamani s-ar putea sa mai vin in cluj :X
are ceva daca merg cu el asa?

iti pica motoru pe autostrada!:lol:
habar nu am:lol:

ALIN.WsT 13-01-11 17:46

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3982165)

ma refeream daca are ceva daca mai merg asa cu el 1 saptamana,daca se strica ceva

STREET 13-01-11 17:53

Quote:

Originally Posted by ALIN.WsT (Post 3982178)
ma refeream daca are ceva daca mai merg asa cu el 1 saptamana,daca se strica ceva

nu cred
daca stii sa mergi frumos fara sa fortezi tampoanele ii ok
eu nu am schimbat niciodata tampoanele de motor

mar1an2005 13-01-11 18:31

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3982165)

Nu ati pica motoru orice ai face dar se poate fisura galeria de evacuare ca sa poti circula cu ea asa pana o remediezi trebuie sa nu faci plecari cu scarturi sau plecari in forta de pe loc ,sa nu folosesti frana de motor,inainte de a opri la intersectie sau la semafor mai intai o scoti pe liber sau apesi ambreiajul si apoi apesi frana daca respecti cele mai de sus poti sa mergi cu ea asa o viata fara sa schimbi tamponul la motor

numai bine si spor la cat mai multi km chiar si cu tamponul rupt

All times are GMT +2. The time now is 21:46.

- Copyright 2026 4Tuning