![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
Quote:
|
Va salut! :D. Am plecat la Bacau pana vinerea viitoare si nu voi mai posta, masina a ramas in Iasi!. Va urez bafta si spor la treaba cu masinutele!!!8)
|
2 Attachment(s)
@Darius-Eu m-am gandit la un bleu-marin!
@Radu-Cum ziceam...v-a fi Bleu-Marin @Quick-Lux ba baiatule! @Cretu-Ce-ai facut omule din Golf-ul ala:omfg::nosebleed @IVM-Drum bun! La pisi...am pun semnalizatoare noi...albe, si parasolar pentru luneta...in rest nimic...astept sa iasa Supra din cuptor;):rolleyes2 |
2 Attachment(s)
"Iar E36?" , "Tot E36 ?" , etc. :lol:
Da.Un nou E36.De data aceasta va fi maşină personală. Deci... ,BMW 316i din 1997,euro 2,benzină. L-am luat din Austria în stare aproape perfectă.Am dat pe el 1500 Euro. Caroseria a fost curăţată şi făcută ca la carte + vopsită. Partea tehnică e în stare aproape perfectă. Motorul trage destul de bine pt. un 1.6 . Interiorul e nou,luat recent de pe alt E36. Câteva probleme: -telescoapele spate sunt aproape "moarte" -bateria mă v-a lăsa şi ea curând -alarma aftermarket e praf,aşa că o voi da jos şi voi lăsa doar centralizarea originală -plăcuţele de frână trebuie schimbate Urmează să mă ocup mai întâi de problemele menţionate iar apoi urmează: -schimbat consumabile -suspensie sport -jante -kit M Attachment 2494626Attachment 2494627 @cristy_dacia: Mulţumesc la fel.Şi mie îmi plac maşinile tale.În special E36-le.Îmi place enorm cum se aşează. :D @Tomas_SlrR: Dacă scot flanşele o pot lăsa şi eu mai mult.Îmi place cum a ieşit culoarea.Baftă în continuare. @radu_cainamisir: Ăsta a fost scopul de la început.M-am gândit să o ţin dar,vreau din nou E36. Foarte tare Loganul. ;) @nyckmen: Mai bine o laşi pe cea originală.E prea JDM pt. maşina ta finala asta. @quick_silver2: Am rămas mască când am văzut-o. @cretu_bs: Treci înapoi pe clean,părerea mea.Nu iasă rat. :???: @KidForDrift: Interesantă alegere a culorii.Aştept să o văd. :D |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
A iesit masina din cuptor!!!:drunk::joy: Multumiri lui Darius si Tomas
Cam asa arata acum...urmeaza asamblarea totala....Sper ca pana diseara/maine sa termin:D |
Quote:
|
Quote:
|
Am montat pe nissan motorul si geamurile.Si ieri am gasit pe net 2 faruri aproape noi la un baiat din pitesti.Acum ma duca sa le vad si poate pana diseara nissanu va avea si faruri noi
|
3 Attachment(s)
Astăzi am schimbat uleiul,filtrul de ulei,apa la motor,filtrul de polen şi filtrul de aer.
Am înlocuit bateria şi urmează să ajungă mâine dimineaţă o suspensie sport reglabilă şi frâne ventilate Brembo împreună cu etrieri Brembo. Attachment 2494963Attachment 2494964Attachment 2494965 |
3 Attachment(s)
Deci sa va spun ce am mai facut la Subaru Impreza 99" :
-Am cumparat Faruri + Stopuri Fata/Spate 800 lei -Am cumparat Portbagaj Carbon Green 500 lei -am cumparat parbriz fata/spate 700 lei -Am primit cadou de la ionut.alex63 aripilr fata deoarece le tinea degeaba in garaj si a zis sa mi le dea mie . -Am fost ieri dimineata la dezmembrari si am luat asa: -Bara Fata/Spate -700 lei -Praguri 100 lei -Usi + Oglinzi + Geamuri 1000 lei -Capota 80 lei Tot ce am luat de la dezmembrari este plin de rugina....de dimineata m-am apucat sa inlatur rugina si sa dau cu kit . Cam atat pentru saptamana asta. Sper ca diseara sa va pun poze cu Barile + Usile + Pragurile + Capota kituite nu promit nimic deocamdata. Si acum sa vedem evolutiile voastre: @KidForDrift - Wow Frumoasa culoare Kid o sa iasa o bestie de masina :X @DariusAlexandru - Place la ochii mei BMW din Austria . @Ruffy RUF - Wow ce bine arata cu culoarea aia Verde Inchis Cortinaaa:X @radu_cainamisir - Frumos radule Dacia Pick-up ,culoarea duce spre un mov cristalizat :X @cristy_dacia - Imi place ce vad ,spor la lucru in continuare ...sunt curios cum va iesi la final Bmw:X @Tomas_SlrR - Dejaa incep sa se coace Rosiile ,Imi place "ROSIA TA IMENSA" @quick_silver2 - Frumos Mercedes , sa`l stapanesti sanatos si cat mai putine accidente cu el |
Quote:
|
Quote:
Am schimbat bara,deoarece nu am vrut sa pun chit pe ea. Nu am lovit masina,sau altceva! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning