![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
7 Attachment(s)
Frumoase Toate Masinile
Drifter Daca Esti Amabil Sa Urci Toyota :D Nissan S14 Derapaj Controlat:D am invatat sa il fac in slrr:D |
Imi place:D Foarte Frumi:)
Dar uitete la vreun tutorial si invata sa faci fum ca ala din joc nu arata bine.... Si de ce sunt in primele poze jante galbene si in ultimele verzi pe spate....Le-ai dus cauciucurile? |
Quote:
pai c-am da ca primele poze cu jantele galbene au fost facute ziua si cand le aveam palea verzi au fost facute mai pe seara si a trebuit sa le schimb ca se tocisera si aveam rezerve :D stiu trb sa iau fum ptr drift:D eu il am original din joc doar ca am schimbat culoarea ps jantele din primele poze de pe spate sunt Gembala nu sunt de porche |
1 Attachment(s)
Fa ceva cu rotile Tomas
First picture of the Bimmer |
2 Attachment(s)
Ce Sa Le Fac La Roti?:?:
R-34 |
|
1 Attachment(s)
Robicutz-Arata super..Bravo:X
Tomas_SlrR-Arata bine.. KrYpToN-Am lipsit 2 sapt...ce ai patit ma?... 1-Nu mai esti atent la detalii...Motoru se vede ca dq... Si foloseste Upload-urul Forumului!!! Dupa ce am rezolvat problemele la PC...Ma tot lupt cu placa video:));)) Deocamdata e inca in teste placa.... |
cei cu cotetu ala ma?? :)) faci offroad cu el??
|
2 Attachment(s)
Quote:
Passat |
3 Attachment(s)
o vedeta proaspat iesita de pe portile garajului b.tuning pareri ,sfaturi
|
@bobi, arata destul de bine, dar fa si tu poze cu F9 ..
|
Quote:
equinox- vrei sa comentez "cotetul" vb lui kryp:)) passatul e super si grafica, dar nu ca a mea:P kryp- pozele trebuiau putin mai mari ca trebuia sa ma chombesc la ele...mrg mustangul e frumusel dar urca te rog motorul ala mai sus sa nu se mai vada sau daca nu poti schimbal cu unul mai mic robicutz- superb! astept mai multe poze. Bravo! |
2 Attachment(s)
Kryp te-ai grabit cu masina asta..
Raducu nu-i rau passatu radu_cainamisir merci, uite aici |
4 Attachment(s)
Lexus GS300
|
Quote:
|
imi poate da si mie cineva un pachet de cauciucuri???
Caci eu am unul dar nu imi schimba si cauciucurile pe 15 Va rog mult |
3 Attachment(s)
:twisted:
Pareri? |
5 Attachment(s)
Foarte frumoasa tomas !
BMW E39 ! Pareri ?:)) |
Quote:
Frumos ;) |
3 Attachment(s)
Ani 90
|
1 Attachment(s)
imi plac toate dar niste observatii ar fi la:
ebone- masina nu e rea imi place doar ca trb sa fi atent la detalii cum ar fi ca tapitaria interioara a masinii este pt...nush cum sa ii zic intr-un fel pt bussins class, stiu canu puteai modifica culoarea( in joc ) dar poti folosi PS sau altele..oricum frumoasa BV robicutz- bmw-ul este de 10 + numai ca poza de la spate este ff intunecata. Folosesti ENB si daca da de care? user-imi place ideea cu alb negru doar ca pozele trebuia mai aproape putin..in fine frm bv. (ti-ai mai slefuit gusturile:lol: ) deci....ca sa vedeti ca nu m-am lasat de proiectul Audi TT am sa postez o fotografie (spion) cu ea pe drum. Repet inca mai am de lucrat multe doar ca voiam sa vad cum da in joc si pe strada. Nu luat in seama faptul ca volanul este la mijloc, rotile din spate iesite. Mai este de lucrat si de adaugat celelalte piese plus sa le pun la locul lor. Voi face mai intai o varianta a masinii cu strictul necesar, iar apoi vreau sa mai lucrez la ea sa o definitivez calumea. Timpul e dismanul! ! ! Bafta la toti! |
4 Attachment(s)
Scooby!! ebone-frumos..dar sincer parca mergeau alte jante:D Tomas_SlrR-frumoasa:X sYdanyel-Arata bine UserName615-Daca faceai si niste poze calumea..chiar ca era mai bine radu_cainamisir-Ai de lucru nu gluma..bafta multa! |
Quote:
Grasule,revino-ti ! Ce-i cu masina asta? :| |
Quote:
Cotet :| ai stricato cu scaunele alea |
4 Attachment(s)
Look mammy, i`m a star ! R.Equinox mie imi place masina... radu_cainamisir am un enb intunecat dar in pozele alea nu l-am folosit. Daca il vrei ti-l urc. Bafta cu proiectul. |
1 Attachment(s)
Frumoase All
Inca WIP |
Quote:
lalfel si a lu robi username mai lasa ani '90 mai da si tu o tura prin 2012 :) |
2 Attachment(s)
Mercedes S-Klasse Hai in mercedes..Hai in avion..si la sutien sa iti bag un leu:)):)) quick_silver2-Nu a mai stat la detalii..deoarece caut un joc curat..fara lag etc.. KrYpToN-Mai bine taci din gura C***O..:)) Robicutz-Mersi Mosule...Si a ta e superba:X UserName615-Te-ai inspirat de la crazzy? |
Quote:
Ala-i E klasse ma Dedicatie: https://www.youtube.com/watch?v=RoYZDVYIQTo :lol: |
Sall doar ce`am reformatat si eu PC TOTAL si numai am SLRR. . . . . De unde iau si eu un SLR bun ? Multumesc frumos !:!:
|
3 Attachment(s)
Bmw e92
|
Foarte frumoase ultimile pag.
Plesa incerc eu sa fac rost de ia si sa ti-o dau insa nush daca o gasesc ca si eu o vreau. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Lipsa de Inspiratie :arrow: |
2 Attachment(s)
MY DREAM GIRL |
5 Attachment(s)
Doua Lancere
Care-i frumos , care-i hidos?? EDIT:@JINK, e criza ce vrei... |
celui de-al 2-lea lancer i-ar fi mers niste jante mai mari cred :d
|
3 Attachment(s)
Volkswagen Scirocco FesnicIlie-Arata bine..dar mergeau parca niste jante mai mici Plesa-Mie imi plac amandoua:X |
3 Attachment(s)
Skoda Octavia VRS
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning