Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/5200-live-for-speed.html)

IulianE36 22-03-11 17:12

Re: Live for Speed

Care face un battle pe Circuitu de la iasi/timisoara ? P.M me cu un id sau ceva. ( de preferabil cu skype .... dar nu-i problema)

catalanu 22-03-11 19:19

Ai s2 sau joci pe servere piratate? daca ai s2 fac eu si dam

Robber_cs 22-03-11 20:56

Zilele astea vreau sa-mi cumpar volan ...ma poate ajuta cineva sa gasesc unul bun ? pentru drift ....am inteles ca cele mai bune sunt Logitech Driving Force GT si Logitech Driving Force Pro ....dar sunt peste bugetul meu ...asa ca daca as gasi unu Second-hand la 200-250 ...ar fi perfect.
Daca nu ...ce altceva imi sugerati in banii astia ...multumesc.

eMH 22-03-11 21:09

200-250 de euro? Sau 200-250 RON ?

Robber_cs 22-03-11 21:18

RON ....cred ca e destul de evident :)

eMH 22-03-11 22:34

Pai la 200-250 RON nu te astepta sa iti iei cine-stie-ce scula. In orice caz, eu zic sa te indrepti spre Logitech, eventual si cu Force Feedback.
Daca era 200-250E, gaseai un G25 SH la banii astia.

s0r1n 23-03-11 10:19

Neata:D

Stiti concursul King Of Europe Drift ... Acum ca avem si traseul ar fi frumos sa organizam si noi King Of Europe LFS Drift . Eu am vorbit cu niste englezi , rusi , germani, papuasi(glumesc) .... per total cu niste straini dupa server'ul Lislon si ei au fost de acord majoritatea . Acum sa vedem daca se ofera si vreun roman sa ajute cu organizarea si cu prezenta lui la concurs.

DeNyS41 SS 23-03-11 12:32

1 Attachment(s)
Poate o sa ne ajute EvLSant0s
PM: Am facut si io mai demult cand nu aveam ce face un lyt cu KOE Cluj 2009. L-am facut asa mai pe rapid. Sper sa va placa

catalanu 23-03-11 13:36

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4193356)

Stiti concursul King Of Europe Drift ... Acum ca avem si traseul ar fi frumos sa organizam si noi King Of Europe LFS Drift . Eu am vorbit cu niste englezi , rusi , germani, papuasi(glumesc) .... per total cu niste straini dupa server'ul Lislon si ei au fost de acord majoritatea . Acum sa vedem daca se ofera si vreun roman sa ajute cu organizarea si cu prezenta lui la concurs.

Detalii daca se poate , evental da-mi un pm cu id-ul tau sa vb mai multe.As vreasa particip

..::AnDy007::.. 23-03-11 13:51

si eu vin!

69RUP 23-03-11 14:13

Voi chiar credeti ca astia inchid serveru pentru a va face voua campionatul ? pe un lay care nu e chiar asa perfect (presupun ca nu are start si finish) si ganditiva un pic daca chiar l-ai prostit sa inchida sau sa faca altu o sa vina 16416412741241 oameni si ai sa vezi ce o sa fie 4-6 ore si neavand experienta o sa fie fff tare :lol::lol:

IulianE36 23-03-11 15:23

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4193356)

Frate eu zic sa ramai la niste twin-uri . Parerea mea !
Un circuit in care sa ai UNGHIURILE corect realizate crede-ma ca iti ia cam 1 zi pana il faci si inca o zi probabil sa il testeze mai multi ""Piloti"" care se dau de ceva timp si care au experienta .

Quote:

Originally Posted by DeNyS41 SS (Post 4193705)
Poate o sa ne ajute EvLSant0s
PM: Am facut si io mai demult cand nu aveam ce face un lyt cu KOE Cluj 2009. L-am facut asa mai pe rapid. Sper sa va placa

Vezi ca ai scris ""PM:"" se scrie P.S: Pm= private msj. ;)
Nu are nici o treaba circuitu ala cu ce a fost la Cluj !
Prima curba te pierzi in plm pe traseu intri . Initierea la cluj se facea cu o viteza maxima de 110-130Max km/h , Apoi se reducea viteza consistent .
Dupa prima curba celelalte curbe deja nu mai sunt trasate pe circuit .
intr-un cuvant circuitu ala e mult prea mare pentru un XRT de 200cp :) .
Probabil pe circuitele alea se dau copii gen "booster" care am avut proasta ocazie sa ma dau cu el si sa-mi spuna ca el foloseste si treapta 4-5 . Probabil d`asta isi incalzeste cauciucurile la enshpe mii de grade;) ...la drift tr sa le ai cat mai GRIP....

Eu zic sa se tina un campionat pe circuitul pus de mine cel de la Iasi . Este in proportie de 90% facut aproape ca in realitate. Viteza de initiere si de drift este aproape egala cu cea reala cu cea de week trecut de la eveniment .

Multa bafta !

DeNyS41 SS 23-03-11 15:53

Io lam postat asa k n' veam ce face......akm nu tre sa vi tu si sa faci mare bairam si sa critici

..::AnDy007::.. 23-03-11 16:04

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4194077)
Un circuit in care sa ai UNGHIURILE corect realizate crede-ma ca iti ia cam 1 zi pana il faci si inca o zi probabil sa il testeze mai multi ""Piloti"" care se dau de ceva timp si care au experienta .

Prima curba te pierzi in plm pe traseu intri . Initierea la cluj se facea cu o viteza maxima de 110-130Max km/h , Apoi se reducea viteza consistent .
Probabil pe circuitele alea se dau copii gen "booster" care am avut proasta ocazie sa ma dau cu el si sa-mi spuna ca el foloseste si treapta 4-5 . Probabil d`asta isi incalzeste cauciucurile la enshpe mii de grade;) ...la drift tr sa le ai cat mai GRIP....

Eu zic sa se tina un campionat pe circuitul pus de mine cel de la Iasi . Este in proportie de 90% facut aproape ca in realitate. Viteza de initiere si de drift este aproape egala cu cea reala cu cea de week trecut de la eveniment .

Multa bafta !

bravo man mi-a placut

s0r1n 23-03-11 16:36

Quote:

Originally Posted by IulianE36 (Post 4194077)

Multa bafta !

Deci eu zic sa nu iti mai dai cu parerea despre mine atata timp cat nu ma cunosti. Te crezi mare drifter ca faci niste gogosi in jurul unor jaloane . Si apropo fiecare se da in stilul lui si cum stie .... Care e problema ta ca ma dau cu "enshpe" mii de grade si in treptele 4-5 .

Dk chiar nu ma asteptam la un raspuns pozitiv de la tine . Hai ca eu numai zic nimic pe acest forum la sectiunea Live For Speed . Per total nu se mai face si gata.Bafta tuturor

All times are GMT +2. The time now is 21:11.

- Copyright 2026 4Tuning