![]() |
|
Re: Live for Speed
Care face un battle pe Circuitu de la iasi/timisoara ? P.M me cu un id sau ceva. ( de preferabil cu skype .... dar nu-i problema)
|
Ai s2 sau joci pe servere piratate? daca ai s2 fac eu si dam
|
Zilele astea vreau sa-mi cumpar volan ...ma poate ajuta cineva sa gasesc unul bun ? pentru drift ....am inteles ca cele mai bune sunt Logitech Driving Force GT si Logitech Driving Force Pro ....dar sunt peste bugetul meu ...asa ca daca as gasi unu Second-hand la 200-250 ...ar fi perfect.
Daca nu ...ce altceva imi sugerati in banii astia ...multumesc. |
200-250 de euro? Sau 200-250 RON ?
|
RON ....cred ca e destul de evident :)
|
Pai la 200-250 RON nu te astepta sa iti iei cine-stie-ce scula. In orice caz, eu zic sa te indrepti spre Logitech, eventual si cu Force Feedback.
Daca era 200-250E, gaseai un G25 SH la banii astia. |
Neata:D
Stiti concursul King Of Europe Drift ... Acum ca avem si traseul ar fi frumos sa organizam si noi King Of Europe LFS Drift . Eu am vorbit cu niste englezi , rusi , germani, papuasi(glumesc) .... per total cu niste straini dupa server'ul Lislon si ei au fost de acord majoritatea . Acum sa vedem daca se ofera si vreun roman sa ajute cu organizarea si cu prezenta lui la concurs. |
1 Attachment(s)
Poate o sa ne ajute EvLSant0s
PM: Am facut si io mai demult cand nu aveam ce face un lyt cu KOE Cluj 2009. L-am facut asa mai pe rapid. Sper sa va placa |
Quote:
|
si eu vin!
|
Voi chiar credeti ca astia inchid serveru pentru a va face voua campionatul ? pe un lay care nu e chiar asa perfect (presupun ca nu are start si finish) si ganditiva un pic daca chiar l-ai prostit sa inchida sau sa faca altu o sa vina 16416412741241 oameni si ai sa vezi ce o sa fie 4-6 ore si neavand experienta o sa fie fff tare :lol::lol:
|
Quote:
Un circuit in care sa ai UNGHIURILE corect realizate crede-ma ca iti ia cam 1 zi pana il faci si inca o zi probabil sa il testeze mai multi ""Piloti"" care se dau de ceva timp si care au experienta . Quote:
Nu are nici o treaba circuitu ala cu ce a fost la Cluj ! Prima curba te pierzi in plm pe traseu intri . Initierea la cluj se facea cu o viteza maxima de 110-130Max km/h , Apoi se reducea viteza consistent . Dupa prima curba celelalte curbe deja nu mai sunt trasate pe circuit . intr-un cuvant circuitu ala e mult prea mare pentru un XRT de 200cp :) . Probabil pe circuitele alea se dau copii gen "booster" care am avut proasta ocazie sa ma dau cu el si sa-mi spuna ca el foloseste si treapta 4-5 . Probabil d`asta isi incalzeste cauciucurile la enshpe mii de grade;) ...la drift tr sa le ai cat mai GRIP.... Eu zic sa se tina un campionat pe circuitul pus de mine cel de la Iasi . Este in proportie de 90% facut aproape ca in realitate. Viteza de initiere si de drift este aproape egala cu cea reala cu cea de week trecut de la eveniment . Multa bafta ! |
Io lam postat asa k n' veam ce face......akm nu tre sa vi tu si sa faci mare bairam si sa critici
|
Quote:
bravo man mi-a placut |
Quote:
Dk chiar nu ma asteptam la un raspuns pozitiv de la tine . Hai ca eu numai zic nimic pe acest forum la sectiunea Live For Speed . Per total nu se mai face si gata.Bafta tuturor |
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning