![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Un proiect care la inceput nimeni nu se astepta sa se ajunga la nivelul actual!
Intradevar ai reusit tot ce ti.ai propus;dintr.o simpla dacie care nu atragea multe priviri acum e exact opusul! Jos palaria.Felicitari |
2 Attachment(s)
Quote:
sper sa nu se supere Bogdan, astea sunt oglinzile care in cateva zile o sa le vedeti montate pe masinuta lui, sa le porti cu placere Bogdan si sa ai grija pe unde parchezi masina ca le cam fac cu ochii la multi. Spor la treburi. |
Quote:
|
Quote:
A mai fost executata si planare asupra ambelor fete deoarece mai existau mici imperfectiuni:rolleyes2 Multumesc f mult pentru ajutor Bontan si deasemenea va multumesc tuturor pentru aprecieri:-) |
Quote:
|
hai sa vedem ce iese
|
am si eu o mica intrebare .... vei monta un rollcage?! :-S
|
Quote:
|
aici ai dreptate...inca nu ai suficienti de multi cai ca sa ai nevoie dar totusi .., pt modificarile aduse masini nu i`ar strica ba chiar ai inbunatatii manevrabilitatea masini dar u sti cel mai bine ce vei face in continuare...oricum spor la treaba :)
|
Quote:
|
adevarul unui Gordini e lung ...
|
Quote:
Nu te-ai tinut de cuvant...:( |
Asteptam poze....de ieri tot intru zilnic sa vad daca ai postat pozele si nimic...bafta
|
O-r aparea pozele pe marti :-? Sper.....tare sunt curios cu ce ne mai incanta , Mr. NIG:twisted:
|
Quote:
Oricum, ar fi fost ultimele poze pana in Expozitie, dupa cum am si scris aici pe Topic..asa ca, veti descoperii restul ori live la RomExpo ori din pozele pe care le vor pune altii pana ma intorc eu acasa..:-) Ca noutati, sa stiti ca ieri mi-au ajuns oglinzile( mii de multumiri lui Bontan) si ieri si azi am fost prin Bucuresti si la redactia 4Tuning unde am cunoscut cativa membrii ai echipei si pe Gratian:-)..toata lumea pe acolo e in mare forfota cu organizarea evenimentului de pe 138) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning