![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
Quote:
2. Am impresia ca e 50-60 lei tamponu ala, daca te referi la cel de la cutia de viteze... Eu l-am schimbat demult, nu mai stiu exact cat a fost piesa. Oricum, nu e foarte scump. |
4 Attachment(s)
tamponu din spate de la cutia de viteze e 48 lei, l-am schimbat in septembrie cand am facut transferu de motor. o sa pun si poze cu piesa defecta...
mai e un suport la motor in spate...dar ala se schimba f rar pt ca nu prea se strica... |
Quote:
|
Quote:
|
stati asa...de ce ati incalzit stickeru? eu cand am lipit stickerele alea de pe masina am spalat bine geamu si l-am degresat si am lipit direct...si a rezistat pana azi...si inca tine. si era tot asa vremea...tin minte k a nins cu o zi inainte
|
Nu stiu ce s-a intamplat... ideea e ca incep literele sa cada :))
Bine am facut ca am cumparat doua... iar legat de pistol, il tinusem cate sa nu fie inghetat (ca era frig atunci), nu are legatura... Poate s-o fi infiltrat apa din atata ceata cata persista zilele astea.... Nu stiu. |
eu mai astept pana se mai incalzeste vremea si atunci il pun... nu vreau sa risc :D
|
Quote:
|
[QUOTE=B-99-SAA;3977315]Eu am facut comanda de stickere, doar ca unii au vrut mai multe si acuma ies pe minus (adica ar mai trebui facute stickere, nu am pt toti). O sa vad daca pot sa fac o comanda mai mica, sa mai ia si cine a ramas fara...
ok daca mai faci ma treci si pe mine cu unu -doua:Dms |
deci ideea e sa ramana lipit de partea transparenta si aja nu am probleme? Cred ca joi o sa am si eu masina pe mana :)) dreapta
|
aia transparenta e folie de transfer...dupa ce ai lipit sigla...folia se da jos.. si daca ai lasa-o acolo... oricum nu o sa stea pt ca are lipici slab. oricum...autocolantul am vazut k e de calitate...deci daca il pui bine...sta lipit. degreseaza bine geamul, sterge-l bine ca sa nu fie ud si lipeste-l. si inainte sa dai folia de transfer jos iei un card sau buletinu sau ceva de genu si presezi si freci bine stickeru ( suna urat...stiu) si dupa dai folia jos si aia e. si inca ceva, logoul are varfuri ascutite...mare grija cand spalati geamu ulterior pt ca se ridica colturile alea... ideea e sa nu treceti cu carpa peste el.. doar tamponati :D.. spor la lipit
|
Si marmota invelea tico in staniol:P
|
cred ca am singura masina la care trebuie doua chei de bujii:D le-am scos pe alea vechi cu cheie mica si le-am pus p-alea noi cu cheie mare! mai nasol e ca singura varianta de bujii din zona se numeste falke. acu sper sa tina pana ajung la oras sa caut niste champioane
|
Quote:
|
baiiiii inginerie mare cu stikerul asta!!!
ceva nu-i inregula |
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning