![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Felicitari si din partea mea Dragos , a iesit foarte bine :)
|
Bravo Dragos !
P.s. erau si Kalu cu Gogu in filmare :))) |
Frumos reportaju. cum a fost cenzura aia:))
|
Da da da.....pe fundal eu cu Klu si Banana :twisted::twisted::twisted:
|
si syd`u in masina ;)
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=117527 ne mai puteti ajuta cu un vot?
|
Quote:
Multumim |
merge careva la 4T days ? ... in ce zi ? aprox de la cat ? ... vreau sigur sa imi spuneti ...
eu vin cu niste prieteni... plecam de la cluj vineri noaptea... si sambata dimineata vrem sa fim in bucuresti - trecem prin vl ... asa ca eventual putem sa ne alaturam si noi daca sunt doritori sa mearga sambata ... |
eu merg:P
|
S'a votat Aaronnele......I'm coming too
|
SAlutari tuturor membrilor de pe acest forum.Am si eu o serie de intrebari daca ma puteti ajuta va voi fi recunoscator :) e vb de nr de toll cum le pot cumpara in regula?
Multumiri anticipate |
A cumparat framiu' anul trecut in iulie o masina din Italia, pe numele lui (are resedintza) a fost radiata, are contract v-c iar cand a adus-o a venit cu nr de toll de germania pe 5 zile (cu galben si timbru albastru) totul a fost facut la concesionaria de unde a cumparat masina a venit cu ea in tara eu am pus de 3 ori nr rosii si acum taxa e prea mare .E in regula daca iau nr de toll din nou? rar-ul lam facut in ianuarie
|
Multumim pentru voturi si cine n-a votat il rugam sa voteze deoarece diseara la 23.59 se termina concursul si avem un avantaj de doar 4 voturi.
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=117538 Multumim |
[QUOTE=silvisu;2217432]A cumparat framiu' anul trecut in iulie o masina din Italia, pe numele lui (are resedintza) a fost radiata, are contract v-c iar cand a adus-o a venit cu nr de toll de germania pe 5 zile (cu galben si timbru albastru) totul a fost facut la concesionaria de unde a cumparat masina a venit cu ea in tara eu am pus de 3 ori nr rosii si acum taxa e prea mare .E in regula daca iau nr de toll din nou? rar-ul lam facut in ianuarie[/QUOTE
De ce nu o faci de Bulgaria ? Cred ca iesi mai ieftin..daca iei din Germania numere de Toll pe 3 luni,te costa aproape 400eur..In Bulgaria te costa maxim 600...Ramane sa decizi tu unde si cum vrei sa o inmatriculezi.Toll`ul este provizoriu...Bulgaria este definitiva... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning