![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-daca apar pori se astupa cu cositor, nu cred ca e mai bine sa fie astupati cu rugina -se face un test de presine sa vezi daca tine tot odata vezi si supapa de preaplin daca lucreaza cum trebuie |
Quote:
|
Quote:
- si stiu ca motorul merge in parametrii normali de temperatura, l-am facut de la zero si nu vreau sa-mi bat joc de el |
Quote:
|
Quote:
-ca sa ies mai ieftin m-am dus cu masina, am scos radiatorul in parcare, l-au facut bucati sub ochii mei, curatat, negociat si platit, si montantat in parcare la loc -cei care fac asta au tot ce trebuie, astia faceau si radiatoare de AC, nu mai zic ca veneau si tiruri cu tot felul de probleme |
Quote:
-la service am apelat doar la montatul segmentilor ca nu aveam scule si strnasul chiloasei dinamometric -in rest m-au incurcat un pic cu anumite piese care s-au laudat cagasesc ei...garnituri si rulmenti -pana la urma m-am descurcat, avantajul a fost ca am avut toate cheile sa-mi fac treba acolo PS ce e facut cu mana ta e lucru sfant |
3 Attachment(s)
ehee si azi s-a mai facut un pas mic spre marea calatorie ;) .cu ajutorul lui francezu si al lui costi am reusit sa fac aripa spate,sa mai montam cate ceva la motor.... mentionez ca francezu este un fel de MacGyver al romaniei (daca mai tineti minte serialul :-) ) in sensul ca gaseste rezolvare la orice ;) . maine incercam sa facem si aripa dreapta asa usor usor,dupa posibilitati . si cateva poze de azi.
|
5 Attachment(s)
Bmw 318
Pret 2.999 EUR, 13.374 RON, negociabil Situat in Romania, Judetul Satu Mare, Satu mare Postat in data : 28.05.2012 Second-hand Categoria berlina Stare inmatriculabila Anul fabricatiei 4/1979 Kilometraj 72.000 km Putere 90 CP Cutie de viteze manuala(4+1) Capacitate 1800 cm3 Climatizare manuala Culoarea albastru Usi 2/3 Motorizare Benzina Consum 5,50l Dotari confort Radio ; un bmw frumos de vanzare |
tzipla.zici ca acum a iesit pe portile fabricii.
|
arata beton, asta da detailing auto.
|
La un 318i bratului care tine (wishbone) roata http://realoem.com/bmw/showparts.do?...01&hg=31&fg=05 -piesa 11 ,
ii pot fi schimbate doar partile de cauciuc ? adica bucsele respective (3 la numar) sau e nesesar sa schimb tot bratul? Ma interesez deoarece cand am luat cauciucuri si le-a montat, la vulcanizare, a zis baiatu ca am o problema la bucsa de la roata dreapta ...si a miscat de roata (suspendata) si avea un joc destul de urat. Nu am fost ca sa-mi fac directia ...in ideea de a rezolva bucsa respectiva prima data, ca am inteles ca daca umbli la directie, suspensie....e obligatoriu sa-i faci ulterior directia din nou. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning