![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
Hai gata! va las sa vorbiti voi aicea.... ca vad ca nu mai incapeti:peace::blahblah: Asta a fost doar un exe |
Quote:
Criminales, eu ma las batut. Daca vrei sa continui cearta, fa-o pe PM :D o camera de 3000 euro cel putin filmeaza full HD |
Quote:
O zi buna! P.S : Nu era o cearta....vad ca tu ai chef de o cearta...:blahblah: |
nu-l bagati in seama.. e mai bine :D si pentru el... :lol:
|
Peste o saptamana >> Bucuresti >> Drift >> afara ninge ...
|
Quote:
nu? |
ce RAHAT de vreme :chainsaw:
|
Quote:
|
a revenit iarna.. si frigu-i frig.. nu joaca.. Acum cand tre sa trag tare sa termin masina.. vine si frigul.. DAMN !! poate o fi doar ultima suflare a iernii si incet incet poate va veni si primavara.. mai am o mie de treaba si timpul trece super repede..
Am primit in sfarsit o veste buna.. amortizoarele sunt in iasi.. ma duc sa le recuperez.. Sper sa le si montez tot in noaptea asta.. Iar maine de dimineata sa intorc masina sa schimb bratele, sa aerisesc frana de mana hidraulica, sa verific toate nivelele, si spre seara sa ma apuc sa dau jos cutia, sa schimb volanta si flansa la cardan. Incet incet..ma apropii de momentul in care pot iesi pe strada in teste. pf.. am emotii :D sper sa nu tina mult vremea rea ca altfel s-a dus dracu antrenamentul ! p.s. cine mai merge de vineri dupa-amiaza la bucuresti? |
vam lasat
o zii buna mult spor la bucuresti ........... |
Videoclipul pentru Maxxutz a fost facut cu Seria 5 E60 din motive clare stiute: Seria 5 E60 330d are a avut si inca mai exista in curtea unde a locuit Maxxutz!
Criminales..raspunde-mi la privat! |
vorbeam de clipul cu seria 3 .. da banuiesc ca nici pe tine nu ar trebui sa te bag in seama..
eu nu te bag in seama pe tine.. tu nu ma bagi in seama pe mine.. e mai bine asa? over and out ! |
Quote:
|
Vidioclipul ala e pentru un prieten de al nostru care a murit in accident de masina...Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
De asta l-am postat aici...Si pentru cei care poate la cunoscut! Nu cum cred altii! De asta m-am suparat nu cum zic altii.... Nu cred ca altii ar face asa ceva pentru cei care nu mai exista printre noi... Iar cel care la realizat nu a cerut nici un ban...Si a iesit locul 1 pe tara la Festivalul de scurt metraj 2 ani la rand...Nu ce au postat unii dintre voi si l-au luat in ras.... Iar exemplu care l-am dat cu video Haze "Gasolina" e cea ce as vrea sa vad facut si pentru cluburile din Iasi.. Va multumesc pentru aprecieri si critici!:2gun: |
esti booring ... vb unui coleg, comentezi mult si prost ... nu mai intoarce mortii din morminte, lasa'i sa se odihneasca in pace.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning