![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
mie ambele roti mi se par ciudate....dar in rest e super felicitari...
|
3 Attachment(s)
:rolleyes2 de aici am luat jantele .. ! updateul final daca tot postez , am mai schimbat ceva la refs .. si motorul :)
|
si ai refacut tu jantele asa frumos in partea de sus ? si le-ai mai si schimbat si unghiul ? + reflexii . personal nu cred ca le-ai luat de pe masina asta .
leeloo- misto , nu imi plac aripile si plafonul felicitari pentru seria aia 6 |
serios eu le-am facut ! am luat de pe pamant reflexii le-am dat overlay le-am sters in partea de sus .. nu e greu si daca te uiti atent am selectat cu pen toolu si apoi am tras cu smudgeul in partea de sus.. Nu inteleg de ce nu ma crezi in stare .. Am invatat multe chestii pe masina asta ..
|
2 Attachment(s)
|
BoGDaNuVL : culoare ireala , carbon ireal si prea mare , folie geamuri ireala
|
@ Bogdanuvl - c'eed - verde ireal, carbon ireal, chestiile alea adaugate pe spoilerul fata sunt un pic aiurea si trebuia sa o faci un pic mai joasa. cam atat!
@L33LL00 - bug - arata bine, dar nu stiu cu rotile alea, arata oricum mai bine ca vers trecuta ;) @Sodabubble - bug - cam cocotzata, jantele mergeau mai luminoase, geamurile sunt cam ireal facute, evacuarea e cam blurry, suportul care tine capota deschisa e prinsa de capota => capota sta in aer. ;) foarte buna umbra :) |
2 Attachment(s)
comentati si la mine la carutza asta :)
|
Quote:
jentile asa le-ai luat dupa donor..s-au le-ai modificat cu Filter > Liquify ? dak vrei sa imi trimiti si mie donorul ptr jenti as fi recunoscator.... idu meu.. il gasesti la Public profile... |
2 Attachment(s)
poate unii din voi ati mai vazut ca am zis ca sunt incepator in ale VT-ului,aceasta e urmatoarea mea masina pe care am facuto ...astept sa ma criticati la sange...
|
Quote:
|
adica prima a fost un bmw m5 iar aceasta a fost urmatoarea pe care am facuto(am tunato),este printre primele mele masini..:)
|
Hori, janta fata e un pic cam plutitoare, asa mi se pare, scaunul soferului e selectat un piculet cam prost (coltul drept-jos al tetierei).In rest nu se vede partea aia de la capota prin parbriz care in schimb se vede in stanga, unde nu e parbrizul ;)
|
dar u criticama la ea...:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
PepsY, ai lucrat destul de binisor pentru inceput. Jante spate e un pic cam stramba, adica prea stransa, pare ca vireaza. Pleoapa nu este absolut de aceasi culoare si este doar una. Geamurile incearca sa le lasi normale, fara culori ciudate ;). Bafta in continuare :)
Edit, acum am citit ultimul post:arrow: |
@hori : vad ca te-ai chinuit putin , atmosfera per ansamblu e buna dar : ai folosit pt roti defapt 1 singura roata ceea ce arata cam ~ , umbra de sub masina lasa mult de dorit , nu ai parbriz ... asta e alt minus ... pur si simplu ai selectat si ai dat delete la parbriz nimic mai mult , linia de la portiera e prea edgy (da un blur sau un feather de 0.3 ) si mai baga inca o linie langa aia cu alb cu ocapacitate mai mica , pragu nu e nici varza dar nici super adica e ceva d genu care e prea simplu si nu are cu ce sa fie gresit , nu se potriveste calitatea bgului ( noisy si contrastata ) cu calit masinii , puteai macar sa o cobori putin , spoilerele fata + spate cu tendinta super stock nu ies deloc in evidenta
|
in mare parte ai dreptate,masina e pt un battle de pe forumul wsr,la parbriz daca te uiti mai atent se vede ca e mai deschis ca si bg`ul dar odata cu contrastu si efectu care am vrut sa il dau au ajuns sa arate la fel,tema battle`ului e CLEAN Tuning ,d`aia am zis ca nu ma leg de spoilere,praguri,prize de aer ci mai mult la designul caroseriei si am facut`o cabrio...probabil o sa urmeze si o versiune Tuned cu spoilere si praguri,da` nu mai am rabdarea care o aveam cand am inceput VT`ing :)
|
Quote:
mijto...jantele arata un pic ciudat |
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
salutare...cred k aceasta e a2a mea mashina postata aici...
pareri ?:-) P.S. Imi cer scuze...nu fac reclama:sad: |
rotile in rest ii buna ...bafta
|
frumos lucrat mirsika!
|
nitica umbra la roti...
|
2 Attachment(s)
Lexus C-Klasse
|
gaby vad k te-ai apucat din nou serios de vtuning ...frumoase ambele lucrari .... la a doua knd ai desaturat stopurile...arata un pic ciudat.. putin ireal..... spor la treaba .... ai timp liber mult??
|
Quote:
PS: mai am un pic de timp liber... pacat ca doar un pic, ca incepuse sa-mi placa :lol: |
Quote:
|
gabi, mie imi place cum ti'au iesit nuantele. spre deosebire de ^^^ eu recomand sa mai incerci..ca asa vor iesi bine...nu daca te lasi:lol: ultimele masini, de la golf'ul galben incoace au fost super tari:)
|
Merci de comentarii, atat tie, L33L00, cat si lui Trickz.
Problema stii care e, L33L00? Aceeasi ca intotdeauna (nu ti-o reamintesc, ca poate te superi si iti creste tensiunea), doar ca eu iti fac comentarii subiective, iar tu-mi recomanzi sa ma las de masinile two tone colors. Bravo tata ! ai fost prea tare ! O sa-ti urmez sfatu' si o sa ma las, doar ca o sa ma apuc de three sau chiar four tone colors. :) |
Si regula de 2 masini pe zi ? Ti-ai dat seama ca e aiurea ? Masinile sunt foarte tari ! Mai ales C-ul :lol: ... Bine ai revenit ;)
|
2 Attachment(s)
Comm ! .. min 10 charactere :)
|
toba e blurry
|
d acord cu new limits...insa per total mie imi palce c a iesit...felicitari crimz:P
|
@hori_cutz_tuning - Lancer Cabrio - misto carutza, jantele alea sunt cam oably, cam gelatinoase, arata fain, dar s vede la detalii, de exemplu tetierele si ii aceeasi janta si-n fata si-n spate :)
@Pepsy - nissan cashcai :lol: - cam putin tuning, janta spate e un pic cam plata, geamurile galbene? cum ti-a venit ideea? bafta in continuare @Pikone_CJ - 406 coupe - arata ca un OZN asa umflata, la decupaje tre sa mai umblii un pic @mrsika - 206 - arata misto masina, niste umbre sa mai pui si cred ca arata mai bin fara eleronul ala in spate acolo sus ;) @ HERR Gabi - lexus si lexus - ala decapotabil e tzipla meister imi place super mult! nu ai ce spune, o singura chestie scrisesi numele tau colo sha si se vede cam aiurea. masina e misto! si la IS tot la fel misto rau!!! nu am ce comenta! alles gute! |
2 Attachment(s)
pun si eu neamtzu meu...
|
2 Attachment(s)
nu am mai lucrat de mult :D
am facut ji io un lexus :lol: mi sa parut abordabil |
Quote:
JANTELE SUNT LUATE DE PE MASINA LUI PUFY (ACEL SKYLINE TOON) SPER CA O SA FACI CE TREBUIE;) |
Quote:
JANTELE SUNT LUATE DE PE MASINA LUI PUFY (ACEL SKYLINE TOON) SPER CA O SA FACI CE TREBUIE;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning