![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Baieti va rog fain sa faceti flacarile pe duba ca in acea imagine si duba sa fie fara alte modificari doar flacarile din lateral si capota ca in acea poza va rog frumos , ma gandesc sa imi faca cineva asa ceva din autocolant . mrs de imaginea aia modificata .
|
3 Attachment(s)
Salut DaNn.ZyX, fa-mi si mie jantele Rosu!
Te salut! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mersi frumos;)
Ce culoare ar da mai bine? daca ai timp poti sa faci mai multe combinatii de culori, ceva de geul as vrea sa vad cum vine! rozul , sau ceva sa vina mai bine ?? Te salut:) |
2 Attachment(s)
Salutare tuturor. As vrea sa imi schimb culoarea rotilor weekendul care vine si am nevoie de cateva nuante ca sa imi dau seama ce culoare vreau asa ca va cer ajutorul cu niste nuante pe jantele mele. Multumesc anticipat ai imi cer scuze daca poate poza nu se ridica la asteptari.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
rog sa imi faceti partea cromata a faruriilor in negru mat ca restu
multumesc(daca se poate la toate pozele) |
7 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Te salut |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut credeti ca puteti sa imi puneti si mie jantele astea pe masina asta?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2835504 |
si eu si eu:D:twisted:
|
1 Attachment(s)
Nu e masina mea dar seamana leit.la a mea nu am reusit sa i fac alte poze deaia am pus o pe aia.Daca va rog i mai puneti si o folie pe spate?Si al doilea model de jante puteti sa il puneti pe asta?Deci o folie si jantele alea in y mai vreau daca puteti.Multumesc!
|
Nu mai vrea nimeni sa puna la focusul acela jantele acelea tip y si o folie pe spate?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc frumos dan acum intrebarea mea este cu care jante credeti ca da mai bine?Cu primele sau cu astea in y?
|
1 Attachment(s)
Salutare,
vreau sa colantez masina si inca nu stiu ce culoare sa o fac. Ma puteti ajuta va rog cu cateva VT? Ma gandeam la un negru mat/carbon si cateva nuante de rosu Multumesc |
1 Attachment(s)
Salut colegi revin din nou de data asta cu rugamintea sa imi faceti daca vreti si puteti o masina mai putin intalnita,si anume un mercedes coada de randunica v as ruga sa il faceti verde inchis si la numarul de inmatriculare sa puneti stil vechi 2PH7060 va rog mult.
|
1 Attachment(s)
Va salut baieti!
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarele: -grila fara semn; -interiorul farului negru, adica modelul enjoy + pleoapa respectiva de opel astra g la culoarea masinii; -iar locasul pentru proiectoare sa fie negru adica sa se continue cele 2 grile negre iar linia alba dintre grile sa ramana cum este acum(sper ca ati inteles). Multumesc! |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Salut. Daca are cineva timp sa-mi schimbe si mie jantele cu unele de 17 (care credeti ca ar arata mai bine) si geamuri fumurii (exceptie cele din fata). Daca nu cer prea mult, as vrea sa vad cum ar arata masina daca as vopsi-o pe negru (cu jante schimbate si geamuri fumurii). Daca aveti timp, puteti sa-i faceti un tuning cum credeti voi ca ar arata mai bine dar prima oara sa-i schimbati jantele si geamurile ca asta e prioritatea.
Multumesc. Raman dator. |
Eventual daca puteti sa faceti un test cu aceste jante
https://www.pieseauto.ro/jante-aliaj-...659561299.html Cum vi se par? |
1 Attachment(s)
Va rog imi face-ti si mie plafonul gen tabla de sah , cat se vede in poza sa imi fac o idee ? Multumesc anticipat o seara buna tuturor !
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
daaaaaaann
inca astept scz de stres:D o zi faina |
Quote:
Super ai facut-o. Mersi frumos! :) Cred ca am sa raman la jantele alea ca arata bine. |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2838716 |
Quote:
Mersi frumos , mi-am facut o idee chiar mai ajutat bafta o zii placuta ! |
Quote:
mersi mult cand ai timp si chef tot pe poza asta sa faci doar partea interioara negru(adica cel de langa grila)partea de jos si lateralul exterior sa ramana chrom multam |
Quote:
Multumesc! |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2838953 |
Quote:
Mersi mult! Daca te rog frumos poti sa faci una si fara pleoape? |
Quote:
poti sa faci si la mine te rog? |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mersi inca o data! |
2 Attachment(s)
Salut ma puteti ajuta si pe mine sa puneti bara de pe golf 5 pe golf 4:D Multumesc
|
La mine nu incearca nimeni?Am pus o poza cu un mercedes coada de randunica pe pagina 695 si am cerut sa il faceti verde inchis metalizat si sa i puneti numarul 2ph7060.Daca puteti numai.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning