![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
de la senzorul de la diferential nu are cum sa nu ti traga masina intr o anumita plaja...mi e nu mi a mers deloc senzorul si tragea la fel...eventual stergatoarele iti merg doar pe tempomat si pe treapta a doua de viteza...si nu iti indica consumul instantaneu si anumiti parametrii din obc...si bineinteles viteza
|
o sa urc masina pe rampa si verific senzorul ala, eventual il schimb si dupa aia va zic daca mai face masina figuri.
multumesc pt info ps. masina nu are OBC si nimic nu face figuri de genul afisarea vitezei pe bord sau stergatoarele. |
urgent fratilor-
intrebare : daca se schimba amortizoarele de serie cu altele sport pe un e36, e nevoie sa schimbi si arcurile???? mie asa mi-a spus unul care vinde de la monroe. astept pe cineva care stie sa ma lamureasca.ms |
Quote:
|
Quote:
ai auzit ceva de amortizoarele astea sport reglabile, cum sunt? bune de ceva? sau mai bine pun tot din alea din fabrica? eu am auzit ca celelalte tin mai bine in curba. ms de reply |
Quote:
|
am si eu o prolema , in bord in spatele ceasurilor se aude din cand in cand un carait ca doua rotite metalice la care le sar dintii. care o fi problema? ms anticipat
|
Quote:
|
pt e36 ce culoare de lichid pt servo trebuie...altii zic rosu , altii verde, pana la urma????
ca ulei de motor daca-i pun un castrol rs sport 10w60 e bine???? ms pt reply...la aia care se deranjeaza :)) |
Quote:
Iar ulei 10W 60 nu e bun......baga 10W 40 |
Quote:
recomandabil de la Castrol,desi e scump al dracu ulei...pune-i Castrol numai daca are cod de Germania eu recomand Liqui Moly 10w40 cu MOS2 |
Quote:
un prieten a testat diferite uleiuri pe masina lui cu instrumentele pe masa,nu dupa ureche in primul rand 60-ul de dupa w reprezinta un prag de temperatura ridicat pana la care uleiul isi pastreaza proprietatile fizice si chimice nealterate adica cu alte cuvinte la presiuni si temperaturi foarte mari uleiul tinde sa-si schimbe proprietatile,sa devina mai subtire,etc practic pe un motor umflat bine cu 10W60 presiunea uleiului la turatii inalte dupa ce masina a luat forja grav e aproape de presiunea care-o are motorul in parametrii optimi de mers,ceeace nu se intampla cu un 10w40 de exemplu,care are tendinta sa se subtieze deci se merita sa bagi un ulei "racing" numai daca masina ta isi haleste omor pe paine minim 40% din timpul in care mergi cu ea in rest...un ulei BUN 10w40 sau 5w30 (depinde de tipul recomandat pentru motorul respectiv) ar fi numai bun |
Quote:
am vazut ca era si recomandat pt aia care se cam dau la acceleratie...... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning