Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

CT-87-BGN 03-12-09 02:06

Re: Constanta - Accidente

Am inteles ca A4 ar fi intors pe linie continua, iar octavia l-ar fi lovit...iar loganul si corsa parcate au fost agatate de octavia care s-ar fi rotit. Asa ceva spunea cineva care ar fi vazut accidentul pe viu. Insa parca erau prea multe lucruri suspecte...octavia lovita foarte rau pe toate partile, masinile la distanta foarte mare de locul impactului...in fine...oricum viteza a fost din partea skodei ;)

Incepem iar ca acum 2 ani cand era ziua/seara si accidentul ?

YZF-PWR 03-12-09 08:36

Da ce se intampla frate ca de vreo saptamana zici ca e razboiu stelelor pe strazile din Constanta cu accidentele , si toate destul de grave

aikman 03-12-09 08:37

era o vreme atunci cand in fiecare duminica dimineata ieseam cu camera foto prin mamaia ... mereu aveam ce sa pozez

the_virus 03-12-09 18:13

apropo de accidente....am 2 usi de urs coupe pe care doresc sa le arunc...datzi un zvon poate cineva le vrea sunt impecabile (negre)

b31rmy 03-12-09 20:53

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2857545)
Da ce se intampla frate ca de vreo saptamana zici ca e razboiu stelelor pe strazile din Constanta cu accidentele , si toate destul de grave

Se apropie sarbatorile,toata lumea bea cate un paharel de pe acum,toata lumea alearga dupa una alta si uite asa se intampla nenorocirile.
Daca colindatori incep de pe acum sa vina la usi de ce sa nu bea si lumea de pe acum :?:

k4r4 04-12-09 18:28

accident foarte nasol pe lapusneanu spre dacia langa benzinaria aia portocalie...o dacie praf, un a klasse si un peugeot cred....2 masini de ambulanta...poate stie careva ce s-a intamplat

semjke 04-12-09 22:17

4 Attachment(s)
Am fost si eu in zona pe acolo, a fost cam nasol accidentul au venit 3 echipaje smurd, nu stiu exact cate victime au fost dar din cate am inteles cei din Dacie erau putin mai sifonati. Participantii la accident au fost Dacia 1310 vs Mercedes A Klasse vs Opel Astra. Au fost si cateva televiziuni sigur o sa apara pe la tv, am facut cateva poze dar calitatea lasa de dorit sunt facute cu telefonul..

YZF-PWR 05-12-09 04:05

4 masini , mercedes , dacia , un 307 si un ford sau opel parcat nu mai stiu ce era.
Cel cu Dacia este vinovatul , a iesit fara sa se asigure de pe o straduta care iese in Lapusneanu la peco. Decese nu au fost , in schimb o persoana in stare f grava din dacie din cate am inteles pasagerul din spate.

Psycho 05-12-09 09:03

am vazut si eu masina aseara ... e cam acordeon ... :)

CT25ALX 07-12-09 08:12

ma intereseaza cine stie mai multe detalii despre mercedes .. proprietar .. nume numar de telefon sau cel putin cine poate sa imi zica numarul de inmatriculare daca are cineva detalii ... ma intereseaza sa cumpar acea masina indiferent de starea ei actuala. ms

CT-87-BGN 07-12-09 08:47

Vreo 2 zile masina a ramas acolo, pe margine, la locul accidentului. Vezi daca inca mai este. Numai retin exact numarul...insa parca era ceva gen 10 MOS ... ???

CT-87-BGN 07-12-09 19:36

In seara asta inca era masina acolo.

Detalii aici : http://www.telegrafonline.ro/1260136...ol_rutier.html

D_M_X 08-12-09 19:18

si acum e

CT25ALX 08-12-09 19:36

n-am avut timp ... daca mai e pana maine e bine :)))

sonykel 11-12-09 18:45

cine are detalii despree accidentu de la lazu? destul de nasol o duba un logan care arata ok si inca ceva gri un morman de fiare gri

All times are GMT +2. The time now is 20:36.

- Copyright 2026 4Tuning