Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

Sirius 20-02-10 23:23

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3106994)
Nu am avut incotro..daca vroiam sa o bag in atelier:-)
Am sa stau mult timp pe langa masina, o sa fie timp si de poze "de grup":-)

Partea cu distantierele mai intarzie, nu sunt bani acum de asa ceva, de timp nu mai zic..
Cel mai mult la lucrarea de zi mi-a placut cat de bine a iesit finisajul la acoperirea gaurii pentru buson8)

Multam crazyfornova si Bogyciu:-)

cum il cheama pe vopsitor, si unde ai dus-o?

BN-02_TZY 21-02-10 13:09

bogdane vreau si eu un id de mess deal tau daca se poate pt ca vreau cv de la tine:?:

Nastase Bogdan 21-02-10 13:18

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 3107390)
cum il cheama pe vopsitor, si unde ai dus-o?

In Chiscani vopseste si sta baiatul, Fane il cheama.

TZY, eu nu stau pe mess..lasa-mi PM si te ajut daca pot:rolleyes2

BN-02_TZY 21-02-10 13:35

barile de pe masina daca le dai si tampoanele k nu stiu trimite pm

Relu_GTT 21-02-10 14:03

Bogdan, mai bine faceai drept acolo in locul unde a fost rezervorul, stiu ca asa era la gordini dar nu isi are rostul
pe volan de ai pus aia ?

Nastase Bogdan 21-02-10 14:20

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3108885)
Bogdan, mai bine faceai drept acolo in locul unde a fost rezervorul, stiu ca asa era la gordini dar nu isi are rostul
pe volan de ai pus aia ?

A iesit superb vopsit acolo, chiar arata mai interesant cu acea mica adancitura;)
Pentru protectia volanului..:idea:

TZY, ai PM..pana la urma te-ai descurcat:-)

Si talpa pentru carburatoare este aproape gata, mai sunt mici retusuri de facut si apoi sus pe masina cu ele sa le aud glasul8)

1310 21-02-10 14:25

Bravo Bogdan, felicitari pt tot ce ai facut pana acum, va fi o masina extraordinara :D ....abia astept sa o vad si s-o aud la Bucuresti :D

Dan TBCuuu 21-02-10 14:41

abia astept sa aud cum guita porcii bogdane...
spor la treaba si poate ne mai intalnim sa mai stam de vorba ...;)

BH 59 FIF 21-02-10 14:52

Misto talpa pentru carburatoare. Cat te-a costat (daca nu sunt indiscret)?. Si eu trebuie sa realizez una doar ca inca nu am gasit "meseriasul" potrivit. Sa inteleg ca nu vei suda galeria de admisie de talpa si vei folosi doar suruburi??? Ai gasit klingerit pentru garnituri (chiulasa-talpa / talpa - galerii)?

Cosmin-SNR 21-02-10 14:53

aoleeeeuuuuuuuuuu Bogdan! cum ti-ai calcat pe inima sa bagi masina prin asemenea noroaie??:shock::shock::shock::shock::shock::shock ::shock: ce se mai aude cu Regina? a primit vopseaua magica? nota 200 pentru lampi;) sunt noi noute aseara le-am desfacut sa le curat ca aveau putin praf pe ele si aveau aptipildul cu ELBA romania pe ele :!: o sa mai am nevoie de tine;) poate si tu de mine

Nastase Bogdan 21-02-10 18:37

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 3109080)
Misto talpa pentru carburatoare. Cat te-a costat (daca nu sunt indiscret)?. Si eu trebuie sa realizez una doar ca inca nu am gasit "meseriasul" potrivit. Sa inteleg ca nu vei suda galeria de admisie de talpa si vei folosi doar suruburi??? Ai gasit klingerit pentru garnituri (chiulasa-talpa / talpa - galerii)?

Talpa este realizata din inox, si nu a costat nimic..am ajutat si eu multi oameni si le-am facut multe reduceri la preturi prin Service..asa ca..o mana se spala pe cealalta:D

Am o singura garnitura de clingherit, intre talpa si chiulasa voi folosi garnitura originala cu eventuala pasta de etansare;)

Da Cosmin, masina a primit si vopseaua azi,a iesit super,dar poze voi pune marti cand o iau de acolo;)

vali vtk 21-02-10 20:17

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3109924)
Am o singura garnitura de clingherit, intre talpa si chiulasa voi folosi garnitura originala cu eventuala pasta de etansare;)

se mai gaseste o farama de clingherit sa faci treaba calumea

Muttley 21-02-10 21:44

1 Attachment(s)
Cota asta mi se pare dubios de mare...

ment 21-02-10 23:46

Asa pare, doar daca nu sunt porturile de admisie in chiulasa foarte foarte mici :o.

Quote:

Am o singura garnitura de clingherit, intre talpa si chiulasa voi folosi garnitura originala cu eventuala pasta de etansare
Salut, vezi ca daca te referi la garnitura originala dacia de cumparat, vei avea o problema cu orizontalele din cauza ca garnitura originala are admisiile "unite" doua cate doua, iar cu orizontalele avand un corp pe fiecare cilindru o sa traga aer fals (desi pare foarte putin :rolleyes2) pe la garnitura, un corp de la celalalt.. Stiu ca asta parca i s-a intamplat la cineva de pe aici candva :D.

Tare masina, succes in continuare!

Fauru_13_XWN 22-02-10 00:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 3110667)
Cota asta mi se pare dubios de mare...

pare cam mare intradevar...................

All times are GMT +2. The time now is 20:44.

- Copyright 2026 4Tuning