![]() |
|
Re: Club TICO
discutam cu axxo si printre altele a venit vorba de un transfagarasan in vara :) ...prin august cel mai probabil. mai sunt doritori ? organizam ceva sa plecam mai multi ?
|
Quote:
|
am fost de 4 ori anul trecut si de 3 ori in 2009, acolo am inceput sa ma simt ca ins patele blocului, stiu toate colturile:))) propun barajul vidra, stat cu cortul:D macar o noapte, muzichie, gratarel , foc de tabara:)
|
Quote:
|
Quote:
|
mie groaza de drumul ala prost de pe partea cu curtea de arges, darrr daca stam cu cortul ma bag:D
|
Quote:
:shock::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
OFFTOPIC cred... care are niste jenti pt tico pe 13 fie si din tabla...sau din aliaj dar la pretz de criza.... PM me...ms anticipat...
ONTOPIC...poi ce face-ti loome...cand eu am zis sa vand masina toti au sarit sa nu....acum vad ca toti vretzi altceva...eu nu ma mai joc :((( Ce sa zic... daca mai traim pana atunci poate iese ceva... insa...sa vedem anu asta ce ne asteapta.... P.S: la multi ani dragi colegi pe 2011 !!! |
nu pune nimeni pozele cu autocolantele pe masini?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
baieti cum fac si eu rost de un autocolant club tico contra cost?:Dcine trimite prin posta?
|
am si eu 2 probleme
1.ce ulei trebuie sa bagi la motor ....? 2.are cineva habar cat este un tapon motor spate? din pacate mi sa rupt tamponu si merge cam aiurea cand dau in marsalier:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning