![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
fratilor nu putem schimba data? pe 15 iulie duminica tre sa merg la un rahat de nunta a varului lui nevastamea, trageam sperante ca nu o sa primesc invitatie...imi cumparasem si cort...
|
Apropo legat de problema mea cu termostatul. Astazi am lipit cu poxipol corpul termostatului fara a pune termostatul, pe direct, si acul de la termperatura tot sus se duce. Exista si alte probleme care ar duce la incalzirea apei, exista vre-un zensor pe la radiator sau alta nebunie de genul asta?
Maine e o zi mare, o sa ajunga noul termostat, si rechinul o sa primeasca o luneta nou nouta, ca deocamdata are doar banda adeziva. |
si eu sunt pentru cort la intalnire, oricum masina mea e dezmembrata complet la ora actuala dar eu ma ambitionez sa o pun pe roti pana pe 14 iulie
|
eu nu pot zice nimic concret, dar daca ajung, poate doar ca pasager, acum cum mi-o fi norocul sa fiu liber weekendul ala.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
tot azi mi-am pus luneta inapoi. multumesc lui daman pentru intentia de donatie.
Dupa gasirea a trei lunete la dezmembrari care erau ciobite si vroiau 150 de ron, am avut inspiratia sa merg la un atelier de parbrize si am gasit unul nou la acelasi pret.:) |
acum esti gata pentru intalnire ;) . speram sa ajungi.oricum duminica seara suntem inapoi,deci ai timp si de nunta .
|
Quote:
|
Quote:
-sa nu pui vreo solutie de curatare ca faci mai rau, se cimenteaza mai rau chiar risti sa-l gauresti |
-apropo, am doua motoare complete, un 2.0i si un 2.3i, le dau pe amandoua, am renuntat la proiecte, pentru ca am ramas fara garaj si in service nu am incredere
-la unu din ele nu am calculatorul -le dau cu 100eu fiecare, e interesat cineva? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning