Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

Boasa 22-02-08 16:42

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

Mah rechinule, cu masinute si plasma in dormitor o duci bine, acuma ti-ai luat scaune de alea shmecherite, ce mai urmeaza?

Andrey_FL 22-02-08 17:05

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 1376301)
Mah rechinule, cu masinute si plasma in dormitor o duci bine, acuma ti-ai luat scaune de alea shmecherite, ce mai urmeaza?

tia scapat ceva.....banii de langa desenul cu BMW...chiar o duce "rau" omul

Bmw_Rulllzzz 22-02-08 17:07

1 Attachment(s)
chiar nu observasem plasma :oops:...dar apoi...la un studiu mai amanuntit am observat ca de fapt nu scaunul era in prim plan, orice altceva, numai ala nu. concluzia: poza facuta la fitze 8)

aleks 22-02-08 17:46

cine merge la 4tuning days?
detalii si discutii aici: https://forum.4tuning.ro/80-bacau/68304-4tuning-days-editia-2008-a.html

Cristy_mat 22-02-08 19:08

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1376356)
chiar nu observasem plasma :oops:...dar apoi...la un studiu mai amanuntit am observat ca de fapt nu scaunul era in prim plan, orice altceva, numai ala nu. concluzia: poza facuta la fitze 8)

tare faza cu poza facuta la fite:lol::lol::lol::lol::lol:

MON-u 22-02-08 21:38

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1376356)

poza nui facuta la fitze!doar ca nu puteam sa pun scaunele in garaj pe pamant si in praf..asa ca unul e in camera la mine si unul la sora! vroiati sa fak poza la ala din camera surorei mele...:lol::lol: banii nu erau ai mei..is incasarile de la firma!:sad:

boasa:intrun an ai sa vezi ce urmeaza;)incet cu incetul!prieteni stii cu ce si de ce!:lol:

Bmw_Rulllzzz 23-02-08 01:04

daaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! vroiam sa faci poza acelui scaun, de la sora ta din camera. deci....asteptam o poza si cu acel scaun, poate ala e altfel :D

Al3xxx 23-02-08 11:51

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1377292)
daaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! vroiam sa faci poza acelui scaun, de la sora ta din camera. deci....asteptam o poza si cu acel scaun, poate ala e altfel :D

da sa o pui si pe sora ta sa stea pe acel scaun sa vedem daca sunt comode sau nu :)) sa le vedem exact dimensiunea :)))

Bmw_Rulllzzz 23-02-08 12:00

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1377865)
da sa o pui si pe sora ta sa stea pe acel scaun sa vedem daca sunt comode sau nu :)) sa le vedem exact dimensiunea :)))

evident, altfel n-are nici un rost poza. hmm..waiting :shrug_no:

MON-u 23-02-08 14:46

3 Attachment(s)
vreti poze cu scaunele mele calarite de femei?...poftiti domnilor!..:lol::lol:(nui sora):-P

Bmw_Rulllzzz 23-02-08 15:11

eee...asa mai merge :) dar oricum, sa scoti un scaun din masina, sa-l duci in casa in camera surorii tale si sa-i faci o poza ;)

Boasa 23-02-08 15:51

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 1378185)
vreti poze cu scaunele mele calarite de femei?...poftiti domnilor!..:lol::lol:(nui sora):-P

Bai da tu chiar esti smecherit rau, femei, scaune, plasme, lovele. Auzi da cotiera nu ai gasit? :D

aleks 23-02-08 20:09

hai ca ti-ai tapitat misto masina, imi place :)
auzi, da' ca sa fiu carcota putin, cum faci legatura cromatica intre culoarea tapiteriei si culoarea scaunelor si a banchetei?
ca alea-s negre cu rosu, si tapiteria-i maro in rest...

geani29 23-02-08 21:23

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

:twisted::lol:

sageata 24-02-08 09:03

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

ceva azi? spillner am auzit de realizari majore la printesa ta. mon-ule, sa-ti vedem machina.

All times are GMT +2. The time now is 08:05.

- Copyright 2026 4Tuning