![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
le-am cam incurcat putin am pus si la various din greseala... pff sorry
|
culoarea (nu pot sa zic ca ii ireala)dar nu se prea potriveshte,pragu ii putzin in blur si vinylu de pe side nu pare real,mai dai free transform si pozitioneaza-l mai calumea...tzie iti plac stopurile albastre???
|
lipsa de material :D initial am mers pe pragu ei dar... pusca mea..da imi plac stopurile :D
|
2 Attachment(s)
beetle .. com :rolleyes2
|
mi se pare mie sau capota ii cam descentrata?vezi ca reflexia din usha a aripii fatza si a pragului are vechea culoare(alb),nu pare real...in rest merje...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
clioooooo ce ziceti de el ?
|
f mijto ideea cu stopul... nu stiu daca e a ta dar e mijto
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
@ Mafionzooo - clio 3 - arata bine, dar nu se cred ca se preteaza la statutul de race car! e realizata bine! ireala priza de aer de la stop...
@SoddaBubble - BUG - e cam ireala, janta spate e cam blurry, si unde e stopurile ;), clean look @ Gabi - Sierra - ho ho ho de cand nu am mai vazut o masina din partea dvs.! onorat sa comentez ;) misto kitul de spoilere si praguri, evacuarea aia e cam asa si asa, in rest e oki? cauciucuri la SH?! @Expres - Impreza WRX - dap...nu pot sa zic ca ai avut o idee rea, dar ai multe greseli. Ai lasat-o pe burta, dar e ireala, ai facuta selectii strambe la bot la spoiler si la fel la eleron si multe altele pe care nu mai stau sa le enumer @Bogdanuvl - astra - spoiler fata blurry, numaru e invers, jante blurry, albastru ala e ireal rau! @bobohtml - octavia RS - culoarea e ireala, mai bine o lasa-i alba ca era superba, decaluri prea saturate dar in fine...jante strambe si blurry si by the way nu merg stopurile albastre ;) @_seby_ - bug - arata faina rau asa cheala, cu luneta despartita in 2 geamuri mai mici, 2 tone colour, stopurile derajaza, in rest arata bine!! BV @Allexx10x - BUG - simpla, decaupaj bun la toba, ai uitat sa scoti boschetu din imagine de se vede prin parbriz, dar asa era poza nu te invinovatesc ;). Nu prea ai tuning asa, macar puteai sa o lasi mai joasa un pic ;) @alexcump - A4 - plasa de la grila fata e ireala, la fel si ploapele, jante strambe @AG-20-MCA - Bora - ai inceput ceva ce cineva nu a terminat f f f bine!! ai uitat niste umbre prin spatele jantelor, cea din psate e plata, plasa de l grila fata e cam inchisa la culoare, bine ploapele ;) @mafionzooo - golf 4 - arata well! pragul parca e alta culoare si la spoilerul spate trebuia sa il aduci mai aproape de roata spate ;) @no limits design - arata bine, se potriveste asa rosu diavolesc ;) bv tie! + UN Megane 1 de la mine |
reme cam prea mult negru in poza aia :shock:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pun si io una arata cam ciudat va rog nu rideti :???:
|
Patryck : jante plate rau , brush ireal , selecti colturoase , geamuri alb/negru
p.s. ai exagerat cu designu .... sry ca zik da e nasoala :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Wipu meu urmeaza : jante la el vopsea am nevoie de cnv sa ma rezolve k vreau reflexii pe el:D cre k intercooler geamuri fumurii si cam atata
|
wip ca wip,da sa schimbi sau sa faci ceva la bumper ca ii nashpa rau de tot...si pragu nu se incadreaza in peisaj...
|
iti recomand sa nu mai postezi wipuri aici pt k nu pentru asta a fost facut topicul asta.
|
si repara brush'ul. are zone smudge'ish, etc...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Broasca mea:d nu va legati de peisaj :P:evil: :rolleyes2
|
nu e deloc potrivit stilul ales de tine cu masina ......... plus k ai greseli
|
2 Attachment(s)
salut,sunt nou pe aici,fac si io VT de 3 luni si am facut cateva masini pe care le vedeti mai jos
|
Quote:
Bft |
Quote:
Nu mai comentati daca sunteti paraleli cu tuningul virtual ! Edit - se scrie "sa-l nu s-al ! |
Quote:
Ma refeream la eleron ca nu e bine pozitionat. |
stiu,grila din fata am facuto varza,eleronul cred ca lam pus bine :d ,si in plus,e printre primele mele lucrari,dar de 3 luni nu fac in fiecare zi VT,fac o data la 1-2 saptamani,o sa mai pun cateva lucraci daca nu deranjeaza pe nimeni
|
2 Attachment(s)
Finish.. Comm ;) my beetle
|
Quote:
trebuia sa imi ceri un donor iti dadeam cu placere aveam unu de se potrivea la fix ;) bafta ! |
motorul e prea intunecat shi nu e la unghi in rest arata foarte bine
|
de unde ai jantele alea ? poti sa arati un donor ? stiu un citroen ( nu mai stiu de cine era lucrat ) de avea asemenea jante . in rest ce pot sa zic , geamurile arata ciudat , masina nu sta hiar drept pe pamant si umbra e prea dura
|
2 Attachment(s)
n-am mai lucrat de mult .....mi-am cam iesit din mana:oops:
|
jantele sunt cam neclare iar filtrul si conducta din dreapta masinii sunt cam ireale
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca zicea de masina lui SodAbuble sau cum se numeste :lol:
|
2 Attachment(s)
comment ... rotile mi-au dat o mare bataie de cap ...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning