![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salut revin din nou cu o rugaminte nu poate nimeni sa mi puna jantele mai bine adica mai bine definit?Sau nu ajuta poza?
|
Quote:
|
Aceea este masina mea dar poza la rezolutie mai mare nu cred ca pot pune deoarece am la dispozitie decat un telefon cu camera de 5mpx.
|
5 Attachment(s)
Salut, as dori si eu niste idei,las la imaginatia voastra. Ca idee ar fi simply,low&clean:) Multumesc! Faceti o treaba excelenta baieti,felicitari!(Daca am gresit ceva in postare imi pare rau,dar sunt nou pe forum si incerc sa ma acomodez cat mai repede) Salut:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
faceti si mie pls etrierii verde fosfor,negru mat si un gri nu foarte inchis
la ambele poze |
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2820258 Attachment 2820259 Attachment 2820260 |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2820340 Attachment 2820341 Attachment 2820342 Attachment 2820343 |
Salut!
2 Attachment(s)
Puneti-mi si mie kitul de R32, niste jante cu buza foarte lata care crede-ti ca da mai bn, capota negru carbon si sa o lasati putin mai jos. multumesc mult!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Imi face si mie masina asta putin mai stance, si cu faruri mai negre? :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2821174 |
4 Attachment(s)
salut baieti. pe fiat as vrea : bara fata in genul golf-ului , farurile ca cele ale lui DOG cu un bad boy putin mai agresiv, si jantele BBS , si bineinteles mai pe burta .Multumesc..si jantele daca puteti sa fie putin iesite in afara.Multumesc!
|
1 Attachment(s)
Slaba rau poza cu fiat-ul,nu se poate lucra pe ea , e prea mica !
Attachment 2821976 |
3 Attachment(s)
Salut baieti, dak se poate mai coborata fata-spate si rolile mai iesite in exterior.
|
multumesc danny , imi pare rau de dimensiunea pozei...oricum multumesc mult , ai facut o treaba super! mi-am facut o idee ! multumesc mult inca o data si data viitoare promit ca o sa fiu mai atent la poze si la dimensiunea lor
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Va salut nu stiu daca se poate ce va cer dar incerc.As vrea si eu sa imi modificati decorul la poza asta sa imi coborati masina putin si sa i puneti o grila cromata si niste jante.Daca se poate pentru ca momentan nu am alta poza.
|
Nu poate nimeni sa imi schimbe decorul la poza aceea cu ceva gen o hala industriala si sa puna o grila cromata masini si niste jante?Eventual va rog sa i puneti la numarul de inmatriculare PH 05 COM.Multumesc!
|
4 Attachment(s)
salut imi puteti face ceva la skoda orice vreti fiti creativi
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Iti multumesc mult Dan! Raman dator cu o bere !
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Buna baieti am si eu o rugaminte la dv , daca doriti sa faceti putin un ford cu niste flacari ca in poze , am doar o poza cu masina mea , si aia murdara :lol:restu sunt de pe net
.Attachment 2826638Attachment 2826641 Attachment 2826639Attachment 2826640 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
uite diferenta intre poza pusa de tine si una de calitate mai mare |
Quote:
|
Salut am si eu o intrebare,mie ori nu vreti sa imi faceti masina ori nu puteti ori ce?Astept de ceva timp daca puteti.
|
Ti-am mai explicat acum ceva timp ca pozele astea de le tot postezi tu sunt ft slabe,iar la ce modificari vrei tu nici o sansa,citeste prima pagina cu regulamentul,vezi ce scrie acolo si pe urma mai vedem ...
|
Quote:
cat despre razvan,bro,daca vrei sa ti se faca ceva,pune tu poza cu masina,nu ne pune pe noi sa cautam.... |
.Attachment 2826638Attachment 2826641
Attachment 2826639Attachment 2826640[/QUOTE] Ma poate ajuta cineva cu dubita:-) |
1 Attachment(s)
Quote:
Cam atat am reusit :) Attachment 2828467 |
Colegii va rog sa imi spuneti cum sa fac poze ca sa fie bine?Poza pusa cu o pagina in urma este facuta cu un nokia n82 cu camera de 5mpx,cu ce camera trebuie ca sa fie bine?
|
[QUOTE=Gabi;1017771]REGULAMENTUL TOPICULUI:
Poza/le postate trebuie sa fie: - minim rezolutie 1024 x 768; - clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata; - masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real; - masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente; - de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate). Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning