![]() |
|
Re: Diverse discutii
deci vreau sa vad 5 persoane care il sustin , si daca apar acele persoane eu nu mai intru pe sectiune ploiesti si nu o sa mai vin pe coltz si la nici o intalnire de-a voastra ;)
|
Stii care e faza ? Daca ziceai sa apara 5 persoane care sa ma sustina sa nu mai vorbesti prostii si injurii cred ca apareau 100, dar asa sa nu mai vii nicaieri nu cred ca vrea nimeni !
Asta e inca un exemplu de aberatie care e in capul tau ! Chiar vreau sa vad cine a fost vreodata ofensat de shantu si care crede ca el vorbeste prostii, si cateodata face niste afirmatii care nu sunt la locul lor ? |
bine , sa vina 5 persoane care sa il sustina pe aml ca vb prostii si adresez injurii la adresa membrilor din comunitate ;)
|
Quote:
|
Quote:
Ps: ma tenegica ce tot stergi posturi? |
Quote:
|
Quote:
Vadim, usor tata, sa nu faci infarct |
mult timp liber frate...
|
eu zic sa facem un topic nou : CERTURI si acolo fiecare isi spune of-ul ;) :D
|
nu e nici o cearta vibe ;) eu vreau doar sa vad acele 5 persoane si nu o sa mai vedeti userul pe aceasta sectiune ;)
|
Voi stiti mai bine :)
|
Quote:
si mesaju asta cu "total de acord" ... ce e cu el ? crezi ca intereseaza pe cineva ca esti de acord sau nu ?! Shantzu .. Vezi ca am facut rau ca am lasat posturile? :| |
nu ai facut mey ;) le stergi maine dupa masa ;)
|
Quote:
|
Quote:
ba ii intereseaza pe cati`va! La faza cu interesatu te ataci de la vechiu post cu blocatu' in buda! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning