Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

serban_pc 01-09-09 10:48

Re: Club CIELO

Quote:

Originally Posted by IONUTZje (Post 2602133)
decat arcuri pt fata nu ai ? arcuri care sa mai coboare putin fata

Nu vinde nici un producator doar pt fata sau spate, toti vand la kit complet.

ALEX_BZN 01-09-09 11:01

Quote:

Originally Posted by IONUTZje (Post 2602133)
decat arcuri pt fata nu ai ? arcuri care sa mai coboare putin fata

daca ai pe cineva undeva la o turnatorie ti le poat decali comprima si sa le caleasca la loc si automat sunt mai mici..si se coboara si masina
;P

ArG3nT0 01-09-09 12:01

la 1 milion proiectoarele e bine pentru ca unu singur pe piata e cam 110-120 Ron

Genghis.Khan 01-09-09 13:04

Quote:

Originally Posted by ArG3nT0 (Post 2602354)
la 1 milion proiectoarele e bine pentru ca unu singur pe piata e cam 110-120 Ron

Am negociat pana la urma 90 RON perechea!
La magazinul coreanului din Craiova e 45 RON bucata, am sunat eu!

IONUTZje 01-09-09 13:06

Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 2602544)
Am negociat pana la urma 90 RON perechea!
La magazinul coreanului din Craiova e 45 RON bucata, am sunat eu!

sunt originale piesele acolo ?

Genghis.Khan 01-09-09 13:07

Quote:

Originally Posted by B62ZIW (Post 2586758)
salut,
m-am alaturat si eu acestui club cam acum o luna (am fost racolat intr-o seara pe Strada Teiul Doamnei de un membru al Clubului :) si m-a invitat sa-mi fac cont si sa ma alatur acestei comunitati... a facut reclama buna), dar acesta este primul meu post pe forum...
Am o problema la toba de esapament si apelez la cunostintele voastre in domeniu pentru a-mi da un sfat de unde sa cumpar si unde sa o montez...
Multumesc anticipat!

Ti-am promis numarul de telefon de la magazinul DAEWOO Craiova al coreanului din Cartierul Lapus:
0251/439564

Aici un parbriz este 250 RON, in Timisoara este 480 RON!!!

Parerea mea ca toti cei ce au Cielo e musai sa il detina!!!

Quote:

Originally Posted by IONUTZje (Post 2602551)
sunt originale piesele acolo ?

Da!
Sunt originale

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2599228)
A fost la ITP cu jante de 17 si nu i-a zis nimic? Poate il cunostea respectivul :) Si...17: pe cielo? nu vezi foarte des asa ceva :)

Uite aici pe altul, pana ajung la nenea mecanicul meu!

Jante TSW 17" ET35
Jante OPC 19" ET43

https://img297.imageshack.us/img297/3500/cielo4.th.png

oricum masina asta din imagine o vinde ala cu 7000 de euro si nu are decat caroseria de cielo restul e toata modificata si are vreo 200 de cai.
Asta ca sa va motivati :)!!!

205/35/R17 e egala cu 175/70/R13 care ambele sunt mai mici cu 1 mm decat un 195/50/R15.
Eu am anulat comanda de jenti de R13 din aceasta cauza!

Geo_ZGA 01-09-09 14:13

Ala nu mai e Cielo... e de mult pe forum, cred ca il stie toata lumea :lol:
p.s: foloseste optiunea forumului de atasat poze.
p.p.s: foloseste si optiunea "Edit" daca vrei sa mai adaugi ceva in decurs de 5 minute dupa ce ai postat.

edit: te invit sa incerci sa mergi pe drumurile noastre, zi de zi, cu un talon la anvelope de 35. Plus ca la o dimensiune atat de mare a jantelor, mai apare si problema greutatii, nu doar a diametrului... vor fi mult mai grele jantele.

Robert_MNW 01-09-09 14:35

Myky spunea ca sunt mai mult de show, nu poti merge cu jantele alea ca te innebunesc, simti orice pietricica si orice denivelare....:-)

banzay 01-09-09 14:51

Pai eu le simt la talon 50... apropo nu el avea jante pe 19 la un momentdat?

@Ghenghis: Mai sunt pe forum cielo-uri cu jante pe 17, stiu :) Doar ziceam ca sunt foarte rare :)

LE: legat de vanzare... masina aia face mult mai mult decat 7000 de euroi. Si am vazut si niste filmulete cum se misca. Dar nu cred ca e o masina de mers zi de zi, nu? Oare cu fiabilitatea cum o sta? :)

nt98adu 01-09-09 16:08

Este o masina de mers zi de zi. Dezavantaje in afara de jante nu sunt. Eram interesat la un moment dat sa o cumpar, ba chiar am vorbit cu proprietarul.
M-a dat inapoi faptul ca motorul nu este omologat pe masina. Chiar daca are certificat de autenticitate valabil 60zile, daca te invita RAR-ul in TIR-ul mobil ramai si fara certificatul de nastere. Omologarea din cate m-am interesat, costa putin peste 1300 euro.

Masina merita fiecare banut, insa legile din RO te pot lasa usor fara ea.

D o n n 01-09-09 23:26

da parca zicea k are 300cai?acum are 200?

Genghis.Khan 02-09-09 08:34

Cotiere

Acuma ca m-am lamurit cu multe pe aici de xenoane si proiectoare - jentile mai asteapta o luna doua, m-ar interesa si o cotiera.
Dar nu de-aia de la Kaufland - aseara am zis ca voi cade in carut de ras.
Am vazut una special de Cielo pe un site la 140 de Euro dar faceau discount 30 euro - belea oricum, dar infernal de scumpa!
Cine ce are pe masina?
Am vazut topicuri foarte vechi legate de asta, de-aia am redeschis subiectul.
Cine are, cine stie ce trebuie luat, fara cromare, etc ...

banzay 02-09-09 08:42

Ma gandesc si eu sa incep o mica afacere... Din cauza ca nu ma mai ajung cu banii, (macar sa imi castig si eu 1/2 din benzina/luna), Vreau sa ma apuc sa fac borduri cum il am eu (https://img32.imageshack.us/my.php?image=dsc00002k.jpg ; https://img32.imageshack.us/i/dsc00006aaq.jpg/), bineinteles se vor putea face si alte combinatii de culori si alte mici chestii de genul (https://www.youtube.com/watch?v=UDWLk6y9_gw) sau reglarea intensitatii.

Ideea ar fi ca voi cumpara eu bordul, (sa nu va stric ceva) il testez pe masina mea daca merge cum trebuie, il fac cu leduri si il trimit catre Dvs dupa. Preturile probabil vor fi in jur de 150 de lei (functie si de pretul la care gasesc ceasurile) sau ceasurile Dvs la schimb + 70 de lei? Ceasurile vor fi date de la 0, curatate, vor fi ca noi...

Voi oferi si garantie cu conditia ca Dvs sa platiti drumul (vreo 10 lei dus intors cu posta), in oras fiind gratis.

Deci chestia de mai sus este doar in stadiu de proiect si in caz ca ar exista doritori, m-as apuca cat de curand pot... M-as limita deocamdata la ceasurile de cielo pt ca le pot testa pe masina mea!

Ce ziceti? :)

Genghis.Khan 02-09-09 08:47

Fratilor mai am o problema: imi scartaie pedala de ambreiaj si cateodata cea de la frana.
Unde sa pun ulei? Sa pun de-la de motor cu o siringa mica?
Dar unde anume, ca sa nu fac ca la nebuni acolo?!

Geo_ZGA 02-09-09 08:55

Cotiera speciala pt Cielo nu am vazut pana acum... se potriveste foarte bine cea de Espero in schimb. E in jur de 50-70 ron o cotiera de Espero. Cea de care spui tu mi se pare exagerat de scumpa, mult mai scumpa si decat cele Armster... desi, repet, ma indoiesc ca exista cotiera speciala pt Cielo.
Schimba bucsa (eventual si boltul) de la boltul pedalei de ambreiaj. Aceeasi problema am avut si eu, asta a fost rezolvarea...

All times are GMT +2. The time now is 04:52.

- Copyright 2026 4Tuning