![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
murcielago lp640
|
Unde?
Pana acum am vazut 3. Dintre care unul roadster. |
lamborghini gallardo se no:35
|
8 Attachment(s)
poze gallardo se!!!
|
E al tau ?
|
poze din germania? ziarul e nemtesc..
|
nu e nici un ziar....pozele sunt facute in germania in service la bf performance...
|
Audi R8 in cluj, cu numarul IF 90 POR, va ajunge la dimineata in Bucuresti. Masina a fost lansata in cluj saptamana trecuta, si a fost condusa azi de catra Marisca si un prieten de al meu....pozele maine. O masina extraordinara...si din spusele lui Marisca, numai 2 sunt in Romania, nu 15-20 cum se aude pe forum.....
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
nu-mi place deloc culoarea de pe audi in combinatie cu chestia aia alba... zici ca e neterminata masina
|
Stie Adamescu sa`si faca reklama buna la hotel de isi tine fiarele la poarta + ale cunostintzelor... si asa se tot aduna.. Nu ca ar fi avut nevoie de reklama da .. na.. sa fie..
offtopic: AdiNX :D d`acord cu tine.. dar cred ca o sa refuzi R8`u dak ti`l ofera gratis .. nu ? Din cauza culorii :D |
am vazut azi un r8 cu lateralele din carbon...intro luna o sa fie unu in sb...arata f bine masina in realitate
|
Quote:
|
A mai sosit un R8...si nu in Buc,sau alte orase mari..tocmai la Petrosani!!!..e a lui Simota,daca va zice ceva numele...poze in curand
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning