![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
Filmati si tragem concluziile. |
degeaba ca fiecare e cu experienta lui. am mai facut eu pariu cu multi si au pierdut. da nu pot face pariu si cu voi ca santem departe unii de altii. important e, ca cartea zice una si voi ziceti alta. deci cine minte ? cartea sau voi ? daca cartea masinii zice ca atita consuma masina. atunci nu fi-ti voi mai destepti decat inginerul care a testat masina. fie vorba si de masini noi. cum zicea unu mai sus, ca sa vin in secolul asta. deci masini noi da ? dizel versius benzina - nu este diferenta de consum. poate maxim un litru. atita timp cat am incercat doua masini cu aceleasi cai putere si dizel si benzina. n-am vazut nici o diferenta de consum. deci mai lasati vrajeala asta ca NUUUU MAAAAA MASINA MEA NU CONSUMA ATITA ! si dizelu consuma tot atita ca si benzina. poate cu un litru mai putin. asta nu poti numi consum mic.
|
Quote:
|
Quote:
Daca ai mai da 3-4 exemple de aceeasi masina cu motorizare diferita(D/B) de puteri similare si sa concluzionezi tot asa, atunci mai vb....mai ales ca, desi eu prefer benzinarele eu am chiar mai multe exemple contra acestui fapt ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu tre sa fi inginer ca sa intelegi 2-3 aspecte elementare despre MAI sau sa mergi in tandem sa vezi diferentele de consum, eu am dat exemple din astea. Si eu nu am dat exemplul aiurea, 160 e viteza mea de croaziera pe jumatate din drumul meu obisnuit, asa ca e normal sa ma intereseze, nu 90km/h pentru ca mi-ar lua o vesnicie sa ajung cu viteza asta si pentru ca nu s-ar justifica motor mai mare de 1.0 aspirat sau sdi. Esti ca un analfabet caruia i se ofera lectii gratuite de citit si le refuza dar se arunca sa discute carti din auzite. @on1x1 daca vrei pe BC-uri, uite ceva "Dar, desi cred ca ma repet, sunt niste postari pe-aci de te rup...Pana mai acu` ceva timp se posta instantul, care vreu sa-l spun si eu care pe la 200km/h e undeva la 20-21%. Are vreo relevanta? " http://www.clubfiat.ro/forum/index.p.../page__st__526 |
baaa io va demostrez la toti ca benzinaru e regele. a mea e de 140 de cai. si fac orice dizel pina la 150 de cai. si pe autoban si la liniute. ca sa va demostrez odata si pt totdeauna ca numa prostii vorbiti aici voi astia ingineri care habar n-aveti de masini. aspirat versius TDI pina la 150 de cai. io-s din SM si fac pe toti mecanicii si inginerii astia cu 4 clase. benzina e puterea. dizelu e forta. cind bag talpa la benzinar, va fac pe toti cu dizelele voastre cu tot cu cuplu cu tot , cu tot cu turbo cu tot, cu tot cu consum cu tot. atita vrajeala domnule paici de ami pica paru din cap de atita minciuna. aici in viena n-are nimeni curaju sa faca cu mine o intrecere. ca se caca pe ei. ma duc anu asta acasa in SM si ma intrec cu cine are dizel. ai fac pe toti FARAAAA NUMAARRR TATAA: FARA NUMAR: :D
|
N-am injurat pana acum pe nici un forum dar tu imi fortezi limitele -uita-te in .... pe cifre
regina ta de 140cp/1255kg - 0-100 - 9.9s sclava mea de 150cp/1490kg 0-100 - 8.8s |
Quote:
|
nu zic nimic pina nu stiu ceva sigur. am uitat sa spun ca a mea e automata si are un buton care il pun pe sport si se tureaza la 6000 rpm. nu mai pierd timpu cu schimbatu vitezei. deci daca dizelu se tureaza greu pina la 4500. ati dai seama benzinaru care se tureaza rapid pina la 6000 ce face. sa nu mai vorbim pe autoban.
|
Quote:
|
Quote:
In primu rand invata sa scri, ca sa intelegem si noi ceva , si in al 2 - lea rand te contrazic in legatura cu 140 cp ai tai benzina cu 0/100 km/h 9.9 sec uite Audi A4 S-Line 2.0 TDI 140 cp 0/100 km/h in 9.4 secunde cu tot cu plecare de pe loc .Care consuma 5.5 l/100 km Code:
Fisa tehnica pusa la dispozitie de Porsche Inter Auto Romania, cei care ne-au pus masina la dispozitie, releva faptul ca in ciclu mixt, Audi A4 2,0 TDI consuma doar 5,5l/100 km. Ceea ce poate fi adevarat, daca in regim urban, indiferent de stilul de condus, agresiv, sau spartan, modelul testat a consumat un maxim de 9l/100 km, fapt care se poate vedea si din fotografiile facute cu aceasta ocazie. Cuplul motor al masinii, se regasesta integral la o turatie destul de joasa, cei 320 Nm fiind disponibili incepand cu 1750-2500 rpm. Nici la capitolul sprint Audi A4 2,0 TDI nu sta deloc rau. Doar 9,4 secunde ii sunt necesare ca sa atinga 100 km/h cu plecare de pe loc. Ceea ce e laudabil, cand vorbim de o masina care nu are in target segmentul sport. Iar viteza maxima, de 215 km/h este absolut suficienta pentru oricare autostrada din lume! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning