Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

drifter01 26-10-09 11:48

Re: Street Legal Racing - Redline

dami si mie loganu plz

andreyuu 26-10-09 12:00

masina nu arata prea bine la texturi mai e putin de lucrat la ea asa ca rogcine se pricepe haideti sa finalizam loganu.respect slrr

andreyuu 26-10-09 12:03

1 Attachment(s)
uitati si loganu:D

andreyuu 26-10-09 12:04

imi place cum merge loganu sta si bine in curbe

Mikidude 26-10-09 12:05

@andreyuu: de ce nu o finalizezi tu man, dac ai laut`o de pe GSM :)) ca dasta era pusa acolo, sa nu zici ca e facuta si de tine ca ar fi ultima :))

Mexikanu1405 26-10-09 12:06

2 Attachment(s)
2 poze

andreyuu 26-10-09 12:16

man nu e zic ca e facuta de mine da ati vazut am puso aici pe site ca sa o facem fiecare adik cine se pricepe nu am zis eu ca ma pricep

Maryus_x90 26-10-09 13:04

mda...altu care se apuca...altu care abandoaneaza....altii care nu se tin de cuvant si tot asa:D...eu nu va inteleg ce va place voua sa va plimbati cu loganu in starea in care pt ca e de tot k k t....nu poate fi vopsit nu e texturat, piesele nu se aliniaza bine si tot asa...daca va plimbati de acuma ce bucurie ati mai avea daca o va termina cineva pana la urma...nush ce sa zic da eu unu ma tin de bmw asa ca deocamdata nu am de gand sa fac logan sau chestii...DACA TE APUCI DE CEVA TREBUIE SA SI TERMINI...

andreyuu 26-10-09 13:25

asa e maryus iti acord dreptate dar dak stii despre ce e vorba dc nu poti sa ne ajuti sai facem macar texturile?sa arate cat de cat a masina..e mult de lucrat?;)multi isi doresc un logan in joc

Maryus_x90 26-10-09 13:31

Quote:

Originally Posted by andreyuu (Post 2751964)
asa e maryus iti acord dreptate dar dak stii despre ce e vorba dc nu poti sa ne ajuti sai facem macar texturile?sa arate cat de cat a masina..e mult de lucrat?;)multi isi doresc un logan in joc

pt ca eu lucrez cu cnv la un bmw seria 7 e38 si cum am zis nu ma las de el...despre texturi mie mi-a luat 2 luni sa termin saisiu si usile de texturat..pt ca daca fac, fac ceva frumos...nush ce sa zic...da oricum vreau sa termin bmw intai si pe urma:D...poate ma apuc de logan pe urma cu toate ca urmatorul proiect era dacia 1300 sport...

andreyuu 26-10-09 13:36

bafta man!oricum proiectu dacia logan e inaintat pacat sa fie lasat deoparte.poate gasim pe cineva care se pricepe, si ptr noi romanii un logan in slrr ar fi ceva frumos.

Maryus_x90 26-10-09 13:38

stiu ca ar fii...si eu mi-as dorii...doar ca nu e chiar asa precum cred toti sa faci o masina pt slrr...si masina asta am aleso ca sa poate sa ma ajute cnv pana invat si eu...ca la inceput am vrut sa fac 1300 sport da la masina aia nimeni nu ma ajuta...asa ca daca o sa capat destula experrienta dupa bmw poate fac eu logan daca nu face altcineva pana atunci:D

andreyuu 26-10-09 13:52

poate ne ajuta cei de pe german ar fi fain.oricum sper sa fie bine pe viitor,pana atunci turam motoarele la ce masini avem:lol:

Maryus_x90 26-10-09 14:14

vorbiti...daca va ajuta norocu vostru:D

Plesa 26-10-09 14:22

1 Attachment(s)
nu va suparati pe mn dar la pag 84 e un dodge charger dragster postat de NtzDra daca are cineva masina, jantele si cauciucurile, il rog sa le urce sau sa dea link de unde le pot lua:D
multumesc frumos

All times are GMT +2. The time now is 09:02.

- Copyright 2026 4Tuning