![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Paul Andronic .
planurile sale ar fi de o barcheta. Paul nu stie sa duca o masina cu tractiune spate , asa ca uita de o barcheta la el. Ultima data cand am vorbit cu el vroia o Mitshu de noua generatie ( cea veche are sasiul stramb , dar tine pentru tine asta ) , exclus un monoseater . Singurul pilot care stie sa duca o masina cu tractiune spate de curse ( la limita vorbesc ) este Horatiu si bineinteles s-a dovedit Hora cu Lola 3000 a lui . PS . Elodia vad ca te pasioneaza |
Racer,un lucru trebuie sa stabilim de la bun inceput nici unul din multele mele motoare indiferent Dacia sau LADA a fost vreodata pe un stand de proba sau dyno sau altceva singurul motor de care am stiut ca a fost pe un stand in DDR este motorul Lada 1300 gata preparat ca ar avea intre 115 si 120CP lam adus fara esapament,dar am avut desenele lungime si diametru si lam confectionat singur
cind spun ca motorul de pe primul Easter ar avea cca75CP plec de la varianta serie 60CP SAE deci fara agregate ,filtru de aer,esapament inchis cu putzin prelucrata chiulasa supape originale,arcuri de supapa ceva mai tari,raport de compreie 1:10 asta aducea destul de mult,carburator dublu,esapament deschis am presupus ca ar avea cca75 CP voi spunetzi ca ati avut 75 CP pe Dacia de strada,cred asta dar cu motorul 1,4 |
Quote:
|
Nea Tibi va rog frumos continuati povestea cand aveti dvs timp, ar fi mult mai interesant, decat ce se discuta mai sus. Multumesc
|
...dute nene si te culca vreo 100 de de ani cat avem de gand noi sa vorbim pe aici :twisted::twisted::twisted:[/QUOTE]
Sunt viu si nevatamat ! In poze sunt chiar eu...Cu capu' stau rau...Se vede la avatar ! Sunt viu si nevatamat ! In poze sunt chiar eu...Cu capu' stau rau...Se vede la avatar ! Sunt viu si nevatamat ! In poze sunt chiar eu...Cu capu' stau rau...Se vede la avatar ! Sunt viu si nevatamat ! In poze sunt chiar eu...Cu capu' stau rau...Se vede la avatar ! Daca vrei sa dispar de pe aici , spune de ce aveai timpii de ....... pe care ii scoteai pe o coasta ( adica mari rau si nu apropiati cel putin ) in comparatie cu o Dacie dublu la greutate si motor la fel ????????? |
Cornel , nu te agita , oricand vei spune o prostie voi fi aici sa te combat , de aia este free internet . Raspunde la intrebarea mea si nu te mai deranjez . Eu stiu una si buna , coastele se castiga la timp , si circuitele cine este primul . Bun , de ce la coaste erau timpi slabi la Easter , cand ar fi trebuit sa fie cel putin egali daca nu mai buni
|
Da, din 1.4 am avut cca 75 cp, motorul meu nu a fost pe stand insa altele cu modificari similare au fost chinuite pe standul uzinei Dacia muuulte ore. Si modificari a avut la greu, doar cu compresia nu m-am dus decat la 9.7:1, in rest ar fi fost conform doar la gr. C. Iar Lada 1500 nu statea langa Dacia mea! :-)
Nu stiu cat de stramb e sasiul de la Mitsu, dar nu asta ar fi buba. Iar atata timp cat la Pitesti s-au facut caroserii si elemente din tabla ai subtire decat pt serie, nu mi se pare deloc exclus sa fi fost Dacii <800 kg! Acum nu vrea lumea Easter, ci monoposturi sau barchete, Osella in special. Dar se doreste limitarea capacitatii la 2l din 2015 pt gr D&E si atunci lumea mai sta pe kur ca sa nu dea banu' pe una de 3 si sa se uite la ea dupa un sezon. Paul insa nu e vreun fraier si el a inteles ca NU POATE fi batuta formula cu un turism, pe traseu uscat cel putin! Altii viseaza inca. Elodia nu ma pasioneaza, eu sunt oricum convins ca e moarta, imi plac insa legendele astea cu masini de sute si mii de cp pe care nu le-a vazut nimeni vreodata... Mai stiu niste baieti care traiesc in lumea lui Mickey Mouse, "au" monstrii de liniute numa' de la 500cp in sus dar se inghesuie cate 5 intr-un 1.5dci sa mearga la o legala - sa se uite, normal! |
Quote:
Atunci de ce naiba mai are nevoie de copilot? La cursele de cāviteza nu face doar motor totul ,ca doar nu esti la dragracing. pfaaaa! hai ca ma doare capu :idea: |
Quote:
|
racer !!! Scurt... Easterele din romania nu batea masinile de grupa C, cele de dincolo ca a lui ULI le batea la curu gol. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poftim aici o cronica din 1988 de la magura. ai si timpii.
de exemplu la grupa C... Grigoras mergea cu 14 sec mai repede decat Peteanu la grupa E. Multumit? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning