![]() |
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
lasa-mi adresa de mail, sa-ti trimit poza cu masinile mele..
si data viitoare.. gandeste inainte de a vb. Dn. avocat |
lasa`ma ma.. :)) ca am auzit destule de la pretenii mei despre tine.. deci mai bine abtinete ! te lauzi ca ai masini si nici macar permis nu ai scuzati de offtopic!
|
sincer sa'ti zic... prietenii tai.. sunt.. totui master kitch tuning..
permisul nu e o problema.. problema mare e.. sa te lauzi.. ca esti Dn. avocat.. si tu esti Master KITCH tuning =))=))=))=)) prietenii tai.. de ce crezi ca au paririle impartite despre mine..?? cand le-am zis.. sa-si puna masina la batia.. se tragea pe currrrrrrrr am si martorii.. |
Fixius iar se crede zeu. Crede ca numai el are voie sa pune poze cu masini kitch...
|
Re: Chat
ce va mai place scandalul... :lol:
|
Quote:
doamne ca nu rad atata la o comedie buna cat rad la o discutie intre fixius si mafiotu` ....... Va rog , va rog continuati................... incercati sa nu va abtineti ! |
Quote:
|
mie imi place semnatura lui aleks aia scrisa cu albastru :D
"Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded" |
Quote:
|
Quote:
|
apropo de semnatura si de copyright :)) imi dai voie sa o folosesc si eu din cand in cand :P
|
desigur, suntem o tara libera :)
|
no bine ma aleks, amu asa te comporti gandesti ca tu ai inventat citatu ala :P
|
nu mai carcota, tocmai de asta zic, suntem o tara libera, si "suntem" ma include :lol:
il folosim liber cu totii :) |
servus
cine imi poate face rost de un desen de executie la o cruce cardanica multumiri anticipate |
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning