![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Slip .... behave yourself !! ;))
|
criminales, sa mor eu, esti criminal....serios acum, spui ca esti "facator" de clipuri sau nu-s ce, dar macar stii cum trebuie sa arate un clip de prezentare a unui club....linkurile care le-ai pus sunt...niste simple videoclipuri, si pun accent pe simple....
|
Quote:
|
da ce va mai place (shaorma) va place sa va tachinati voi intre voi :shock:
|
off topic: vine iarna :))
|
Quote:
"da ce va mai place (shaorma) va place sa va tachinati voi intre voi " by drobeta Ai mare dreptate in ceea ce spui. Romanu e bun la criticat, la pus bete-n roata vecinului....in nici un caz nu pune o vorbă bună, sau un sfat util.... stie doar să dea cu pietre, să critice si cam atat :twisted: Nici măcar să se abtină nu are putere, dă pe afară de" destept ce este !!! Romanu-i draqu...zicea un batran intelept ! Dacă el nu are capră...sa nu aibă nici vecinu !!! :lol: |
Quote:
Eu nu vreau sa pun bete in roate nimanui, dar cum sa spui ca "omul e super profi" cand el face videoclipuri banale fara sa tina cont de cateva reguli esentiale de incadrare, de miscare etc. ? sa nu mai vorbim de aparatura.... Cum spuneam si mai sus, fac si eu filmelete din-alea dar nu ma laud sau nu spun ca sunt super profi. Dar fiecare cu ale lui, ar fi bine sa nu ne apucam iar sa ne certam, ca suntem oameni, ce naiba? |
Salut tuningboy. Niste fotografii simpatice pentru o masina speciala poti face?
|
De ce nu? Da-mi un PM cu detalii sau add pe messenger:D
|
Quote:
mie mi-a curatat mecanicul geometria la turbina si nu am mai avut probleme |
vreu unu dintre voi stie despre ce e vorba in vre un videoclip pe care lam postat acolo
BAKAL VB DE PRIETENIE SI DE ALTE CHESTII PE UN ALT THREAD SE VEDE VIDEOCLIPUL URME ESTE FACUT DE MINE PENTRU PRIETENUL MEU''MAX'' 1TOTI VATI NASCUT CRITICI SI MACAR NU STITI DESPRE CE E VORBA 2CEL CARE A REGIZAT SI FILMAT ACESTE VIDEOCLIPURI ESTE PROFESOR LA FACULTATEA DE FOTO VIDEO VA ROG ........... MACAR DACA CRITICATI CRITICATI CE ATI VAZUT NU CE CREDETI CA AR FI LA ACELE LINCURI |
:lol: .. bine.. ne cerem scuze.. :lol: promitem sa nu mai criticam si.. sa nu ne mai uitam la vreun link .. nu de alta dar n-are rost sa avem discutii. :lol:
sanatate.. yo ! esse' |
Quote:
Mai bine discutati altele: cum ar fii: "unde imi pot plati amenda auto" ca vad ca asta se discuta aicea cu mare interes si fara ironie... |
Quote:
" vreu unu dintre voi stie despre ce e vorba in vre un videoclip pe care lam postat acolo BAKAL VB DE PRIETENIE SI DE ALTE CHESTII PE UN ALT THREAD SE VEDE VIDEOCLIPUL URME ESTE FACUT DE MINE PENTRU PRIETENUL MEU''MAX'' 1TOTI VATI NASCUT CRITICI SI MACAR NU STITI DESPRE CE E VORBA 2CEL CARE A REGIZAT SI FILMAT ACESTE VIDEOCLIPURI ESTE PROFESOR LA FACULTATEA DE FOTO VIDEO VA ROG ........... MACAR DACA CRITICATI CRITICATI CE ATI VAZUT NU CE CREDETI CA AR FI LA ACELE LINCUR " by criminales desigur.... care nu a auzit de " - " , de " , " sau de " . " la sfarsitu propozitiei :!: Mai trece un timp si apar posturi de genu : ;) infinepoateseuabdurssirăutăciosdarundeidreptateafr ate??? :lol: Pace to all, |
Quote:
Si de fapt....se discuta sespre "unde imi platesc amenda auto?" Bine ca numai pe mine ma vedeti... Inteligentilor! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning