![]() |
Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate
Quote:
Asta ca restul au dormit pe ei.Puteau sa aresteze atatea sute?Dar stii cum e,romanul are bagat morcovu' cu tot cu iepure. |
Quote:
Dar la greci ce le face?Sunt mai ai draq militienii din Romania sau suntem noi prosti? |
-Da frate Timisoara , Arad , Oradea , Bacau.....au facut treaba ....la Bucuresti sa frecat...p^^^.....numai din autovit daca veneau samsarii de masini si eram o mie.....asa....plm....sa tip eu pt ei si sa ma cert eu cu garda ca am venit cu platforma si cu masina pe ea in centrul Bucurestiului.....eu mi am facut treaba cu toate ca taxa nu ma afecteaza.....frica i a transformat in pasarici pe toti vitejii care spuneau ca vin , ca fac , ca dreg....mai multi au fost din provincie......respect pt ei !!!!...pt Bucuresti....no comment !
|
Quote:
|
Quote:
Ai dreptate.Eu am venit din Pitesti,nu a fost asa departe,dar au fost baieti din Iasi,Timisoara,Deva.Pentru ei tot respectul,iar pentru cei din Bucuresti care nu au venit multa m.... |
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=5231 in seara asta la bacau
politia deblocheaza drumul:lol: |
Si din partea mea tot respectul celor din timisoara ,cluj ,bacau etc...nici pe mine nu ma afecteaza taxa insa am ajutat cat e posibil de la 2000 de km punand publicitatea cu demonstratia din bucuresti pe toate forumurile unde am contacte... si...sunt bucurestean de origine dar nu va recunosc ,sorry dar se pare ca numai fitze prin bucuresti :(
|
Cica s-a aprobat protestul perpedes in ziua de JOI.
|
aha...si cati bucuresteni isi misca c* din patut ? :D
Mai ales ca e si perpedes cum spui tu ...si daca ploua si e frig...naspa rau pt oameni cu X5 si Q7 :( |
Nu stiu, dar nu vad de ce nu m-as duce. ;)
Am fost si la cel din Victoriei, ma duc si la asta. ;) Daca lumea are impresia ca o persoana in plus nu conteaza, se inseala amarnic. Este un motiv pueril pentru a se "scuza" de la acest miting. |
Daca se face ceva,contati si pe mine.Exact cum ai spus,unul in plus conteaza.
|
Prezent si eu la viitorul miting , am fost si la cel de sambata ..sa speram ca nu o sa mai fie asa de putina lume. :sad: Daca mai aflati ceva concret despre miting postati si voi aici detalii va rog.:-)
|
Re: Ce-ar urma daca s-ar elimina taxa pentru prima inmatriculare?
2 Attachment(s)
ADEVARU DOARE SI PROSTIA MOARE
|
Am fost la mitingul de sambata din pta victoriei...si sincer mau dezamagit bucuresteni ( si eu sunt din bucuresti) la cata lume am vazut din provincie. Bravo Arad, Oradea, Timisoara etc.. Cand uramtorul miting ??? Astept detalii...
RESPECT TO ALL ! |
ar trebui sa-si inmatriculeze cateva mii de romani masinile pe Bulgaria , Ungaria, Polonia, sa vedem ce fac astia de la guvern.
o mare invazie de masini inmatriculate in alte tarii, sa vedem daca le convine. |
si de azi e oficial taxa auto x3 foarte tare.....cati dintre noi le convine sa faca credit pe 10-15 ani pt o maina noua???? sau avem salarii destul de marii pt a ne lua o masina noua????? marfa taxa, daca nu facem noi soferi ceva.....altcineva pt noi nu o sa faca, ce imi era pe vremea lu ceausescu ce imi e aku....e democratie frate...dar cumparatii numai masini de la noi....deci tre sa facem ceva si daca nu suntem uniti degeaba facem... JOS TAXA
|
2 Attachment(s)
JOS TAXA JOS GUVERNU SUNTEM INDEPENDETI SI VOM FI PE STRAZI CU NR DE BULGARIA
|
http://antena3.ro/stiri/justitie/un-...uto_60212.html
Hai sa procedam si noi la fel. Asa a scazut si asta-primavara valoarea taxei , dupa ce cativa cetateni mai isteti au datin judecata statu' roman si au avut castig de cauza. Sunt sigur ca si acum daca vor incepe iar procesele , vor ceda si vor modifica sau chiar scoate taxa. |
2 Attachment(s)
DACA NOI CETATENI DE RAND NU FACEM DE RAND ASA O SA RAMANA PANA NU FACEM UN PROTEST CUM A FOST LA ARAD SAU TIMISOARA ,ORADEA NU O SA SE FACA NIMICA
|
Quote:
Sa stii ca in Timisoara si in alte locatii nu a fost autorizat si lumea s-a prezentat. D'astia cu gura mare sunt destul, dar sambata s-a vazut ce multi ati fost. ;) Toata stima tuturor de pe forum care CHIAR au VENIT. |
Pentru Cristian S., din Otopeni, Sărbătorile de Crăciun vor fi prilej de bucurie dublă. Cu ajutorul echipei de la www.asistenta pentruconsumatori.ro, el a reuşit să-şi recupereze de la stat atât cei peste 6.600 de lei cât l-a costat taxa de primă înmatriculare pentru maşina sa, cât şi dobânda aferentă timpului în care nu a putut beneficia de aceşti bani, adică 3.240 de lei.
“Tot meritul e al avocatului de la Urban şi Asociaţii. Am dat în judecată statul român şi am câştigat procesul, obligând Administraţia Finanţelor Publice Ilfov să-mi restituie cei aproape 6.700 de lei. Numai eu ştiu cât i-am rugat şi înainte, şi în timpul procesului să-mi dea de bună voie banii înapoi şi m-au sfidat zicându-mi: «Du-te, domnule, la proces şi, dacă vei câştiga, mai caută-ne»”, povesteşte Cristian. Pleacă în concediu cu suma care i s-a întors în buzunar Impulsionat de avocaţi, bărbatul nu s-a lăsat şi a cerut autorităţilor să-i restituie şi dobânda pentru perioada în care statul i-a folosit banii din taxă, adică mai mult de jumătate din valoarea taxei iniţiale. În total, pentru 489 de zile, de când i s-a impus taxa şi până la decizia instanţei. “Sunt fericit. Am încasat banii, aproape 10.000 de lei, şi deja am făcut cinste cu câte o pizza colegilor de la serviciu. Mă gândesc, cu suma restituită de instanţă, să petrec un concediu de vis alături de familia mea”, ne-a mai spus ilfoveanul, care a dorit ca identitatea lui să nu fie făcută publică. Şi alţi români au învins sistemul Un arădean şi un avocat din Târgu Mureş au învins şi ei sistemul taxei de poluare. Primul a căpătat diferenţa de bani dintre suma plătită pentru vechea taxă de primă înmatriculare şi taxa de poluare. Bărbatul a reuşit să ridice de la ghişeu suma de 2.472 lei. Al doilea succes împotriva taxei auto a fost cel obţinut de Daniel Sălcudean din Târgu Mureş, care a primit în instanţă dreptul de a circula cu maşina fără să plătească birul pe prima înmatriculare. sursa: Libertatea |
da...dar vezi tu se cheltuie mult cand incepi asa ceva....si nu prea isi permite oricine..
|
o scurta intrebare pentru un e4 cu motor de 1,9 o sa platesc 1400E la o masina din 2006?eu am auzit la tv ca motoarele e4 care nu depasesc 2000cmc nu platesc taxa de mediu,chiar daca masina nu este noua..voi ce stiti???
|
cam asa stiam si eu dar...acum nu mai stiu la ce rezultat sa ajuns
|
Joi, un nou miting de protest fata de taxa auto in Bucuresti
Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti a aprobat, luni, al doilea miting de protest fata de taxa auto pentru joi, 18 decembrie. Reprezentantii Comisiei au verificat documentatia depusa pentru organizarea acestui protest si au dat aviz favorabil, potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei, remis, luni, Ziare.com. Mitingul se va desfasura intre orele 11:30-15:00. Protestatarii, in numar declarat de 800 de persoane, se vor aduna in Piata Victoriei (trotuarul de langa Muzeul Grigore Antipa) 12:00-13:00 pichet de protest. Intre 13:00 si 14:00 manifestantii vor face mars pietonal pe traseul Piata Victoriei-Calea Victoriei-Piata Natiunile Unite-Bulevardul Natiunile Unite-Parc Izvor (alveola). Deplasarea se va face numai pe banda intai de circulatie. Intre 14:30 si 15:00 se vor imbarca in microbuze, care numai in acest interval vor fi parcate pe Bulevardul Libertatii (intre Bulevardul Natiunile Unite si Splaiul Independentei). Sursa: Ziare.com |
data trecuta au facut burta mare gaborii... au oprit in drum spre Victoriei toate masinile cu nr rosii,de tzol si inmatriculate in alta tara decat in ro si le-au tinut o ora pe bara + amenzi ca la balamuc , dosare penale celora cu nr expirate . Dar nu considera o noutate japca practicata de politia romana , japca acoperita de legi scrise de ei pentru ei .
|
Quote:
|
Quote:
|
exista vreo institutie a statului asta la care pot afla 100% cum sta treaba..vreau sa`mi i`au o masina si trebuie sa stiu daca ma incadrez in bani sau nu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mari sperante nu imi pun...asta nu e miting organizat de cei care vor sa demonstreze ci miting organizat de comunisti !!! nu ai voie cu masina ,te imbarcheaza in microbuz ca sa iti ia datele inainte ,primesti o linie desenata pe sosea unde ai voie sa faci pasi...cumva aminteste tare de ceausescu... )
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
vai de capul nostru,in loc sa`mi i`au o masina mai buna i`au una mai proasta ca tre sa`i dau partea lu tariceanu...
|
l-as spanzura pe tariceanu asta...in fata la citroen
|
Quote:
Nu de alta, dar sa stim cum stam. :) De altfel, renunta la apelativul "prietene" cu mine. Il urasc. PS: nu am nimic cu tine. E doar faza ca ... urasc "prietene" ca exprimare intre forumisti. Quote:
|
1 Attachment(s)
[SIZE="7"]jos taxa miercuri la protest
|
Quote:
|
daca nu e noua calculeaza taxa de prima inmatriculare pe autovit si dupaia o inmultesti cu 3. Nu cred ca e actualizat calculatorul lor de taxe cu noua lege de kko...
Inainte te fortau sa iei dacie ca nu prea aveai ce altceva sa iei...dupa ce nu am mai fost comunisti cica am ajuns sa fim fortati sa luam tot ce vor ei dar acum avem de unde alege... Taxa de ***...in alte tari cu banii luati dupa taxele de poluare sau cum le mai zice macar se face ceva, la noi nu se face nimic cu ei :| tara de ***...legi de ***...oameni...de ***..si lista poate continua. |
Din cate am vazut azi la stiri, nu prea a platit nimeni azi taxa cea noua. Din asta deduc ca sunt destui carora nu le convine noua formula a taxei asa ca exprimati-va opinia Joi la mitting.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning