![]() |
Re: Fanatik Constanta
Quote:
|
Quote:
1331.20 EURO 4973.90 RON *. Important: Valoarea exprimata nu contine TVA şi nici nu se plăteşte. Valoarea in lei a taxei speciale pentru autoturisme/autovehicule,se determina prin transformarea sumei exprimate in euro la cursul de schimb valutar comunicat de BNR pentru prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent; pentru 2008 cursul este de 3.7364. Calculator Taxă Înmatriculare 20 Februarie 2009 cf. OUG 7/2009 Tipul autovehiculului: cu masa pana la 3,5 t (inclusiv) Capacitatea cilindrică: 1600 (cmc) Norma de poluare: euro 2 Vechimea: intre 12 si 13 ani inclusiv e cam dublu fata de cat trebuie sa platesti asigurarea. asigurarea rca aici pt tine variaza cam asa ( pt valabilitate 12 luni ): Date RCA Persoana : fizica Valabilitate polita : 12 luni Sex si varsta : barbat 23 ani Are copii minori : nu Tip autovehicul :Autoturisme (inclusiv autoturisme de teren si automobile mixte cu MTMA < 3,5t, autosanitare, autorulote) Incadrare autovehicul : intre 1401 - 1600cmc Judet : Constanţa, in resedinta de judet Marca masina :Volkswagen Vehicul utilizat pentru : interes personal/altele Preturi RCA valabile pana la data de 2009-09-15 Ardaf 463.6 RON Astra 500 RON Euroins 540 RON BCR Asigurari 558.6 RON Uniqa 642.2 RON Omniasig 725 RON Generali 1189.4 RON Asiban 1214.4 RON pt informatii mai exacte cred ca trebuie sa te interesezi personal. preturile de mai sus sunt orientative. le-am obtinut in urma unor configugari online. te-asteptam. sa nu uiti sa ne aduci ciocolata cu aluneeeeeee :lol: |
Nu se mai vorbeste nimic p forumul asta? :lol:
Facem si noi un meeting in seara asta pe undeva?;) |
Cu amabilitatea j.v.l am primit linkul :
https://forum.4tuning.ro/608-campiona...e-romania.html Despre asta se va vorbi la sedinta. King of Europe se va tine intre 19-20 sept.. Pana atunci sper ca Fanatik Cta sa se organizeze, si sa puna banii la ciorap..:lol: @ Vladutz,GCC:speram sa fiti in aceeasi retea cu noi pana la sfarsitul lui septembrie.;) |
eu am de gand sa particip ca spectator. cum zicea cineva pe un alt forum, nu este de ratat daca esti pasionat :D
|
Ma uitam azi pe net .. si .. uitati ce am gasit :
https://www.trilulilu.ro/emma_lancelot/6c9e6e26c5710e Probabil unii stiu piesa, eu unul acum am auzit`o pt prima oara ... |
nu mai zice nimanui ca abia acum ai auzit-o prima oara :shock:
|
urat asa daca e prima oara cand o auzi.... :D:D:D:D
|
e distrat si nostalgic :lol:
|
Gege, s`a rupt iar cablu` ala de la cutia de viteze ... am impresia ca nu l`am pus noi bine atunci, pt ca acum o saptamana m`am uitat sub masina si statea cam ciudat !
Maine ma duc la dezmembrari sa ma chinui sa scot alt cablu si bine`nteles sa ma uit dupa faruri cu lupa, pt Fiat Mareea :D Numai bine ! |
la matrimoniale
|
@DelSol : Pai, e ok ... numai ca am ceva probleme cu masina. Sper sa le rezolv saptamana asta. Pe 28 plec de aici si in 2 zile ajung in Cta ( daca nu se strica masina pe drum :lol: )
|
vlade hai pe mess o leaca :D
|
Frate las`o mai moale ! Eu zic sa ne intalnim, ca asa`i cel mai bine si sa nu mai fim zmei pe forumuri ! Promit ca de luni incolo, cand ajung in Cta ma inalnesc eu cu tine sa lamurim problema.
Numai bine ! |
Quote:
|
Sincer, nici nu stiu cine e ... unu` care se baga`n seama aiurea si incepe cu amenintari pe aici ! Poate fac revolutie :D:D:D
Tu ce mai zici ? Pe mess nu mai intrii ? Sau o arzi pe invizibil ? |
gata nu mai zice nimeni nimic paici...moment de reculegere pe thread nu-mi place
|
weebo stii ceva ce eu nu stiu :-?
|
DelSol .. ce faaaci ? Nu vii diseara pe la lac, la o tigara? Aseara am ajuns in Cta ... hi hi
|
vladute ce n-as da sa stau la lac acum.. din pacate sunt cu afaceri cu d-astea :P
da' si cand oi termina ... :D |
:D Ok, te asteptam !
|
Te asteptam cu bratzele deschise inapoi in constanta pe zona...
|
Quote:
|
Quote:
mai e un pic.. daca nu ma sinucid intre timp de nervi :rolleyes2 |
h3h3h3...da ce ma te fac pe tine niste restante...spunele ca esti de la fanatik si te trec direct:))))=)))
|
Quote:
@DelSol : Mai rezisti ? :) Am inceput si eu sesiunea de restante si primul examen l`am picat :( @Weebo : iesi in seara asta ? |
maine ma duc sami iau cotetz...:)))) nu o sa mai fiu pieton...cotet cu 2 cai frumoshhhh ce or sa faca manji si o sa iasa o herghelie intrega...asta daca nu apar complicatii...
|
wu_vladutz...treci pe langa prietenu tau rbp si nu il saluti?:))
|
v'am vazut in city eri seara ....cand va gonit paznicu :)) ati trecut pe langa noi
|
gata am luat cotetzu...si trage d sparge se vede ca nu are km motoru'...diseara astept baietzi in paralel la linii sa vad cam cum sta treaba stock
|
A plus...intalnirea d joi seara se tzine la ora 9 la mine acasa...aduceti suc seminte si tzigari...;)
|
Quote:
Weebo : facem bahaos la tine acasa ? zi`mi sa stiu daca`mi pun bani de`o parte sau nu :D |
salut baieti
sunt nou pe aici..am si eu o pisicuta din 90' albastru metalizat full option 125 de caluti....8) |
cine esti acolo ???... chiar nu e nimeni:sad:
|
e un nimeni celebru :D sal :D
|
credeam ca e un nimeni!
|
i change the car....:D
|
hai ca sa ne intelegem,
daca ai schimbat masina, nu inseamna ca s-a schimbat si omul. trage-ti singur concluzia ca pari inteligent. |
ba da tu chiar esty obsedat d fanatik constanta.vad ca iti place sa te lauzi aici chiar dc nu esty bagat in seama.diseara te astept pe interioara.
|
Dar lasati omu` in pace, sa posteze, dupa care vb cu un moderator sa stearga posturile care nu`si au rostul.
Nu`i mai dati apa la moara ca iar se ajunge la certuri, etc ! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning