![]() |
Re: Club Renault 5
cine vrea un bord intreg (doar plasticul adica) ? e cam crapat un pic dar nu vreau bani pe el. si mai am ceasuri fara ture si consola cu casetofonu . si fetze de usi pe gri inkis. o s pun maine poze cu ele k nu am timp acu.
ziceti care vreti bordu k io il arunc dak nu-l vrea nimeni . |
nu are nimeni masca de GTT? acum am pusa una de R5 normal, si nu arata bine deloc. sau credeti ca nu e montata bine?
ia uitati aici: https://forum.4tuning.ro/imagehosting...abef3b5483.jpg nu are forma aia rotunda... sta dreapta :D |
ce ai tu acolo cred ca e de turbo phase 2 ,nu prea se vede bine dar sper sa nu gresesc.
|
cred ca e phase two. am sa postez maine o poza cu fosta masca, ca sa va faceti o idee.
mersi. |
3 Attachment(s)
asta e bordu pe care-l dau. nu vreau bani pe el . nu-l vrea nimeni k o sa-l arunc. Ca nu-l ma omoara mama k il tzin pe balcon
|
1 Attachment(s)
Asa arata un renault 5 gtt in lucru, ii mai trebuie doar un furtun de la turbo la intercooler si merge! :)
|
praz, vreau eu bordul pe care il dai. lasa-mi un nr de tel sa vedem unde tre sa vin, aici sau pe pm.
bafta |
Quote:
|
pai io ce fac acu????? cui sa dau bordu ca ati zis amandoi. ar trebui sa-l dau primului venit. 0723585476
|
3 Attachment(s)
astea-s fetele de usi. fara gauri de boxe. si un kilometraj. le dau la skimb pe o finala sport
|
Quote:
|
am vb cu praz si ma vad azi cu el... un calut are cineva de vanzare? da vreau ca aici
|
Avand in vedere k eu am zis primul k vreau bord ......dar tu ai vb primul cu praz e al tau,macar arata-mi cum e ala al tau care vrei sa-l schimb(o poza).....poate ne combinam asa !
|
Quote:
|
Quote:
foarte tare, spor la treaba ;) |
Quote:
|
villytzah da-mi un add pe ymess sa vorbim in legatura cu bordul (tzorrro)
|
i mean ACUM:D
|
Quote:
|
OK o sa vb cu omul si in weekend le si vad si-ti dau un raspuns sapt viitoare
Tzorrro te-am adaugat la mess ....;) |
Quote:
|
Da ....dar eu vreau doar usa stanga si buzunarelul,pt k e rupta intr-un colt.....da-mi un id de mess sa vb acum....:)
|
Stiu k s-a mai vb aici despre planetare reconditionate VS planetare SH de la Lemo,care e concluzia?Care e cea mai buna varianta?E urgent,rog raspuns la fel de urgent...:D
P.S.:Ms praz pt bord.....sper sa iasa ceva din ce vreau eu sa fac ...:D |
Parerea Mea Daca Tot Freti Sa Va Pune-ti Ceasuri Cu Ture , Cautati Ceasuri De Pe R19,21 Sau Clio1 Demontati Complet Toata Plansa Cu Tot Cu Cablaj, Demontati-va Si Ceasul Vostru Astfel Incat Sa Ramana Numai Carcasa Plansei De R5 Iar Pe Carcasa Puneti Toate De La Plansa Cealanta,toate-s Bune Numai Ca Ce Am Explicat Merge Numai Pe Varianta De Plansa Cu Vitez. In Stang. Ind Benz. In Dr. Si Cu Ind De Ulei Si Apa Sub Forma De Bec-uri In Centru Nicidecum Plansa Care O Vinde Praz Anterior,eu Am Facut Si Mi-a Mers ,ce Nu O Sa Mearga Este Indicatorul Denivelului De Ulei Cat Timp Nu Aveti Senzor Montat In Zona Jojei, Pt. Apa Este Alta Poveste , Turele La Fel Nu-i Greu Eu Am Motor De 1,1 Deci Am Delcou Cam Atat . Bafta
|
CE SE MAI AUDE CU INTALNIREA DE R5-uri SE MAI TINE SI UNDE
|
intalnire doar cu 5-uri .. not yet ... sa se faca mai cald :)
dar sambata asta e intalnirea generala renault ... o sa fie si 5-uri ;) |
deci vine lume cu 5 acolo? unde e ?
|
eu sper ca vor fi si 5-uri :) in numar cat mai mare
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1171267200 |
sa se anuntze lemea care vine k s stiu si io daca vin. ca daca nu-s 5-uri .....n-as veni
|
eu unu voi face tot posibilu' sa ajung ..
dar nu depinde foarte mult de mine, oricum sansele sunt mari sa vin ;) |
count me in.
|
vin si eu....e cat de cat functionala... :)
|
Salutare.Are cineva cauciucuri 195/55 R13???????? vreau 2 sau 4 bucati.
|
vin si eu;)
|
DECI FRATILOR VIN SAU NU SI R5-uri SI DACA DA SPUNETI-MI SI MIE CA VREAU SA VIN TOCMAI DE LA TULCEA IMPREUNA CU SOTIA CA SI EA ARE UN R5 FRUMUSEL ZIC EU
DATI-MI SI MIE UN RASPUNS BAFTA |
4-5 anuntati .. +ca am mai vazut pe renault meeting forum ca ar mai fi vreo 2 cu 5-uri ..
vezi si tu .. cine se mai anunta ;) |
deci o s vin si eu
|
Cred ca vin si eu cu 5 GTT.NU am revizie dar merge.
|
ai grija...ca imediat apare politia cum vede ca ne strangem mai multi.si pe urma te distrezi pe la rar cum am facut eu,ca numai acolo poti pe urma sa faci revizia
|
hopa deja va pregatiti pt reno meeting :)
din pacate eu nici nu m`am apucat de motor deci nu o sa fiu prezent ... poate la urmatoare intalnire cu buburuzele. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning