![]() |
re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.
Quote:
|
Quote:
nu ma intereseaza alte masini...kt despre soferii lor...toata stima,ne vedem la legale @pepy...raspunsul meu pt tine este: nu ma intereseaza curse cu tine!dar o sa ma dau cu tudose,k sa-ti potolesc setea ;) si-ti mai amintesc k si asteptarea mea in kiseleff putea fi evitata...PREZENTANDU-TE PT CURSA LA KRE ZICEAI K NU VOI VENI EU...SI TOTUSI TU NU AI VENIT dar ai uitat k asa ai facut si cu calibra d craiova pe kre ai trimis-o la ploiesti si te-ai dat lovit? |
nu stiu de nimic neonorat de mine.
|
Virgil DZ1 vine sa incerce din nou .
Am fost de acord pt ca chiar de atunci i-am promis ca voi accepta revansa. Pt ca nu are cum sa plece pe 400m am acceptat 1000m mai ales ca si data trecuta a fost lafel. Daca ar fi fost integrala sau cu motor central erau lafel si mergeam pe distanta standard. Probabil Virgil o sa vina la start cu cca 200cp peste ce a avut si cu o functionare mai corecta, launchcontrol, autoblocant, anvelope aderente... |
Quote:
In final Pepy a acceptat provocarea .... dar asta cand masina nu mai era la Sutu..... si ca sa reamintesc despre ce masina era vorba am sa pun un filmulet .... sunt convins ca o sa recunoasteti adversarul... https://www.youtube.com/watch?v=Ggtolo-aowE |
Quote:
|
Putina rabdare, nu fiti impacientati pentru ca mi+am luat IMPREZA noua.
E noua zero kilometri model 2006, faricata 2007, inscrisa prima data in 2008. E argintie e la MARSILAUTO si asteapta sa intre in lucru. De mecanica se ocupa MARSILAUTO reteta de configurare este RACINGCODE si setarile tot ei le fac. Imi place Subaru si Mitsubishi dar asta e mai de pizdica, vreeau o bomba de strada nu de curse 100% iar bugetul nu este foarte mare. Cand e gata am sa provoc pe multi sa le scot harfele din cap. Maxim doua luni. Am incredere dupa tot ce am vorbit si in piesel aduse de RACINGCODE direct din Japonia. Deja am avut o prima discutie cu un competitor din clasa Subaru si a fost de acord. Deci atentie la ce vorbiti, nu+mi plac pizdicile si oameni care se sucesc. Nu accept curse cu masini care au defectiuni si nici cand vine la start sa se scuze mecanice. |
Quote:
La 400m cursa e gata. UGA mai puternic, mai usor, dar fara eficienta, asta m+a facut ca pe langa celebrul CIELO sa iau un Subaru. |
Quote:
Sa inteleg ca de 1Mai vii la Mare cu Impreza?? Daca da....ce zici am vreo sansa sa fac macar o figura buna daca nu castig?? |
La mare stiti voi ceva sigur , se face ceva?
|
Quote:
|
Quote:
|
Da dar nu te baza pe SEI atunci.
|
Nici o problema .... ideea este ca maine aflu dc am aprobarea sau nu, si dc am ok o sa te sun pt detalii.
|
Quote:
|
Quote:
Ia...hai....desteptarea si reveniti la subiect. |
take it easy guys...take a look here
|
Quote:
Hai sa privim lucrurile altfel dintr-un film cu un start prost nu poti aprecia potentialul unei masini. Vrei sa umplu netul cu ideea ca am facut un 911 si un SL 55 AMG cu Polo doar fiinda proprietarii nu erau pe faza la plecare sau au avut ghinion? Pai si eu il fac pe Sebastian cu o Dacie in conditiile in care promite sa o patineze 15 secunde pe loc. |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=Zu3PTGiy5wE |
Quote:
|
@Calimero
Nu imi apar masina, caci Kadettul bine stiti ca acum e la mine, dar cursa aia nu e surprinzatoare cu absolut nimic...vazusem filmul pe net dar nu stiam ca e vorba de Calibra ZUM...cum ziceam,cursa nu e deloc surprinzatoare, avand de-a face cu o masina 4x4 ( Calibra ), capabila sa-si puna puterea deloc mica la pamant, in timp ce Kadettul pur si simplu nu are ce cauta pe 400m in configuratia de atunci si chiar de acum...imi place sa o denumesc masina de amuzament personal, intrucat acum, dupa rezolvarea catorva probleme de natura tehnica,masina derapeaza in mers si in treapta 4, de la 130-150kmh...asa ca...pana ar reusi aceasta masinuta sa atinga o viteza la care sa inceapa sa se agate de asfalt, adversarul e mult trecut de finish...totusi exista un film in care calibra se da cu un subaru,iar acolo evolutia ei nu iese din normal pe aceasta cale,desi tot offtopic se cheama,ii urez succes lui edy cu calibra sa anul asta...stiu sigur ca va face treaba... |
Quote:
Masina imi place e interesanta, dar o astfel de masina nu trebuie sa aiba doar motor, nu trebuie sa fuctioneze doar ca un POLIZOR, trebuie sa faca inaintare. |
corect din pacate.
|
Quote:
Iar in filmuletu cu Subaru (Tom ) .... presupun ca de ala e vorba ... Calibra a ramas fara integrala la plecare ( se vede foarte clar si pe filmulet la plecare) ... se stie deja problema Calibrei cu integrala ... imediat dupa cursa masina a avut integrala reparata (cutia de transfer inlocuita acolo pe pista in parcarea din dreapta ) iar Tom a refuzat revansa. Am sa pun link cu filmuletul in cauza -- https://www.youtube.com/watch?v=BQrFW...eature=related |
Quote:
RACINGCODE afera si un boost controler denumit NBC01 care poate controla presiunea in turbo in fuctie de ce parametru vrei si sa intre si sa iasa progresiv. |
calimero tu vrei sa spui ca in filmu ala calibra e fwd 100%? nu prea cred
|
Quote:
|
asta l-a ajutat dupa start a decuplat ceva din pierderea spre spate.
|
foarte corecta observatia ta sebi...se vede ca pleaca ca un 4x4 si ii da putin in nas...asa mi se pare
oricum calibra a fost masina ideala in cursa aia...start de 4x4 si dupa tractiune pe o singura punte...ideal asa ceva, nu? :) |
Quote:
STIMATI DOMNI,dovediti doar k lumea asta e mizerabila si k sunteti buni tastaturisti SEBASTIANE,TU AI ALES LOCUL CU CAPATANA,NU EU ! MASINA LUI A PLEKT TUN,SAU CREZI K DAK EL DE OBICEI FURA STARTUL,INSEAMNA K AVEA NOROI PE BANDA LUI? |
Nu ma amesteca in ce fac altii, te rog sa te abti de la comentarii sau altceva si SEI a spus sa strangi bani sa va dati cand sunt gata masinile.
|
AVAND IN VEDERE K MI-AI REFUZAT PROVOKREA...NU O SA MAI URMARESC ACEST TOPIC KRE E CHIAR NEINTERESANT !
o zi buna |
Daca s-a ajuns la capitolul "nu ma dau cu x ca are caracter infect" si "nu ma dau cu x ca nu prezinta interes" ... cand va mai ganditi sa investiti in masini mai bine imi cumparati mie piese. :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca masina ar fi ramas tractiune fata dupa acel start ... subaru nu avea nici o sansa ... cei care s-au dat cu acea masina pot sa confirma lucrul asta ... si cred ca poti si tu sa-ti dai seama de asta ... Ca sa nu mai existe suspiciuni ... acea Calibra nu a mancat bataie de la nici o masina inafara de acel Subaru "norocos" ... si daca cauti atent o sa vezi cu cate masini puternice s-a dat. Asa cum am spus la inceput masina ramanea tractiune fata numai dupa a 3-a ... am sa mai pun un filmulet cu un Subaru ... uitativa atenti la rotile din spate ale calibrei ... https://www.youtube.com/watch?v=CBZdX...eature=related |
Cred ca acel subaru e un wrx fara modificari si e normal sa fie surclasat de o masina tunata.
Daca vrea avem pt el un wrx cu interne de serie. |
Quote:
WRX este tot din Craiova ..... |
atunci e f prost facut
|
@calimero : am inteles! multumesc pt detalii :google: ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning