Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

CT-07-APV 30-08-06 22:57

Re: Constanta - Accidente

Pe 29 seara pe Soveja intersectie cu Hasdeu, am vazut o masina lovita frontal stie cineva ce s-a intamplat?

ERY 31-08-06 08:46

Multe vorbe....nici o poza....parca ar fi " STIRILE PRO Tv"...dar la radio.

X-Ray-Eyes 01-09-06 01:33

2 Attachment(s)
Lasa ca bag eu ca din auzite s-ar fi lovit un Mig 29 cu o libelula si cu ocazia asta au arat si parcela 29 din lotul 11 de pe DN 1 la Km 83 !
:):):)

Papucu' asta era in Ovidiu ... s-a bushit cu un Cielo si au zburat pepenii din el ...
:)

Psycho 01-09-06 12:21

era azi o dacie si un pasat pe varianta facute :D poc

YZF-PWR 01-09-06 14:04

le-am vazut , vai de capu lor

CT-87-ADY 01-09-06 14:08

poze, nu vorbe! :)
a facut careva?

Psycho 07-09-06 19:57

17 Attachment(s)
azi ... un troleu a vrut sa darame o casa :D

Daniel_DRV 07-09-06 20:31

Ia facut garaj la om mah ca poate avea nevoie sa iasa direct in bulevard,am vazut si eu accidentul:D

CT-07-APV 08-09-06 01:41

Nu e adevarat mai era casa lui si a primit telefon ca nevasta il inseala si omu a vrut sa verifice:))

AdiNX 08-09-06 08:38

42-ul e de la primarie... casa e veche... dar cu golful ce-au avut? :cry:

Most_Wanted 08-09-06 16:10

Victime ceva?

X-Ray-Eyes 08-09-06 16:19

Super tare !!!
Ha ha ha ... ce si-a facut garaj din casa omului ...
Acum isi face ala casa noua pe banii RATB-ului ...

Psycho 08-09-06 19:53

2 Attachment(s)
azi pe varianta .. una bucata ambulantza .. si un papuc :D

Daniel_DRV 08-09-06 20:10

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 547828)
Super tare !!!
Ha ha ha ... ce si-a facut garaj din casa omului ...
Acum isi face ala casa noua pe banii RATB-ului ...

RATC ca nu esti in bucuresti psyho tu esti cameraman ma ca vad ca esti peste tot:D

CT-87-ADY 09-09-06 00:31

Praf s-a facut Papucu l-am vazut si eu acum cateva ore :)

GRIGO 09-09-06 20:48

tare ala cu autobuzu ...abea acum l0am vazut ...super marfa ..:D

CT-87-ADY 10-09-06 03:49

eu zic k nu o sa`si faca casa nici pe banii la RATB... nici pe banii de la RATC
:lol:
o sa`si faca casa pe banii firmei de asigurari ;) , unde a fost asigurat autobuzu respectiv.

CT-07-APV 12-09-06 12:27

1 Attachment(s)
Duminica am plecat si eu la o plimbare prin judet si cand trec pe varianta hop si o masina bulita... Ce a avut oare cu betonul ala de l-a deplasat?

Si cand ma intorc acasa aflu ca in locul de unde mutasem cu o zi inainte cealalta masina a intrat unu in zidul de beton cu o bora de a distrus tot botul. Macar scapam si eu de aia :). Am auzit variante ca vroia sa ia curba cu 80 km/ora (curba de 90 de grade, strazile fiind cu o banda pe sens)

Si o faza care zic eu ca era interesanta dar nu prea are treaba cu accidentele... Ieri pe la pranz la intersectia dintre Tomis cu Mamaia pe banda a treia cum mergi inspre Mamaia un Mercedes oprit si soferul statea langa masina. Oare de ce? S-a blocat afara cu cheile in masina :)) :) Sunt curios cum a plecat de acolo. Masina avea numere de Bucuresti

CT99WUW 13-09-06 13:30

Sper ca nu cea din poze zici ca este o bora...ma refer la citroen'ul C5 ..chiar nu este bora :shock:

CT-07-APV 13-09-06 13:52

daca te uiti atent in poza poate o sa iti dai seama ca poza este facuta pe varianta, deci nu la aia ma refeream ca e bora. Bora s-a bulit la mine in cartier

CT-07-APV 14-09-06 10:28

5 Attachment(s)
Aseara dupa meci pe la ora 3 un accident interesant. Pozele cred ca vorbesc de la sine.

CT-87-ADY 14-09-06 14:11

si un mic filmuletz: https://www.youtube.com/watch?v=WibW_wtAntE
:lol:

cum s-a intamplat? :D

cine a fost de vina?
stie careva ?:)

GABBY_ 15-09-06 08:00

duba avea stop iar taxiul avea "cedeaza trecerea" .

13RvR 15-09-06 14:06

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 554474)
duba avea stop iar taxiul avea "cedeaza trecerea" .

asa si??? in acest caz vinovat e cel ce nu da prioritate de dreapta ... semnele in acest caz au aceeasi valoare ... diferenta este doar aceea ca unul din ei trebuia sa dea prioritate de dreapta .... ;)

CT-87-ADY 15-09-06 14:46

taxi am impresia k era de vina...

GABBY_ 15-09-06 15:17

asa stiu si eu ,taxiul a fost de vina

Most_Wanted 15-09-06 21:18

tot in seara cu meciul era prin apropiere de sala ..unu cu un clio lovit ...

D_M_X 18-09-06 21:03

a fost sambata seara un accident de motocicleta in curba de pe blv mamaia unde este cec-ul inspre intersectia cu blv ferdinand. @ victime motociclistul plus pasagerul raniti f grav. Stie cineva ceva?

blonda 22-09-06 00:37

da adi .....am mai aflat eu...pana al urma sunt amndoi f grav....pasagerul e la buc...transportat de urgenta cu o mana paralizata.......si colegul tau de altfel e la fel de grav...impactul a fost atat de puternic ca le-au sarit si castile.deci e naspa rau.

ANDY_62SLC 22-09-06 01:05

acum zile cand eram la spitalu Colentina sa vedeti accident fratilor un 307 tunat a intrat cu 200 in stalp la atat avea km blocat praf masina si pasageri!din curse ilegale!

quick_5hifter 22-09-06 15:47

"stiri" mai putin senzationale:
-ieri dupa-amiaza, la intersectia Soveja cu IC Bratianu, un break alb oprit la semafor, dinspre CET; un tico visiniu a pus o frana brusca si totusi a intrat in el...daune minore, victime zero, neintelegeri mari;
-dupa maxim un minut, pe Bratianu la intersectia cu Eliberarii (cred ca asa ii zice, oricum in zona scolii 8 ), o calibra alba facea dreapta de pe bulevard, venind dinspre gara, iar un break argintiu facea stanga venind dinspre butelii (desi nu avea voie) -> breakul a lovit calibra in lateral, in portiera, si probabil i-a avariat si stalpul de rezistenta de langa manerul usii...
-nici unul dintre accidente n-a fost prea spectaculos, dar nu mi s-a intamplat pana acum sa vad 2 impacturi intr-un singur minut...poze mi-a fost jena sa fac, sa fiu sincer...

BlueEyes 23-09-06 16:42

cred k a mai fost un accident nasol aseara l victoria .... k erau cioburi too much.stie cineva ceva?

Psycho 23-09-06 16:53

am in tel o poza de la un accident de la trecerea aia din 4 - 5 .. urmeaza sa-l pun ... si sa urc si poza ;)

CT99WUW 25-09-06 09:29

2 Attachment(s)
azi dimineata la 9 la capitol .... franat prea tarziu Dacia alba:!:

k4r4 25-09-06 14:16

la victoria un taxi shi un golf...nujt care a fost d vina...taxiu' un fiat albea...bulit la fatza...destul d rau...shi golfu in lateral p partea shoferului...n-a avut nik niciunu...da' mashinile varza...golfu geamuri sparte...stalpu aproape rupt...roata p spate vraishte....shi noi ne daduseram jos din amshina sa cautam casetofoane...mobile...:))

GABBY_ 25-09-06 16:00

exact ca la casa de cultura cand un cielo l=a luat pe un tataie pe capota si au venit tiganii cica sa il ajute pe tataie ,cu mainile in buzunarele lui il intrebau :"tataie ai patit ceva ,esti bine bre ?"

ERY 25-09-06 16:39

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 564665)
exact ca la casa de cultura cand un cielo l=a luat pe un tataie pe capota si au venit tiganii cica sa il ajute pe tataie ,cu mainile in buzunarele lui il intrebau :"tataie ai patit ceva ,esti bine bre ?"

Cei mai josnici si nenorociti oameni cei ce fac asa ceva.

AdiNX 25-09-06 20:05

azi la mine la liceu (la traian) vine unu cu o dacie si se tot invarte pe acolo... cand se hotaraste sa testeze marsarieru... si aici vine partea interesanta, ca omu ori nu a vazut ditamai cosu de baschet in spate, ori nu i-au mers franele... o sa pun si poze mai incolo... tre sa fac rost ;)

Most_Wanted 25-09-06 22:20

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 564665)

deci de acum in colo ....sa nu mai strigi dupa ajutor ..ca nu te ajuta nimeni .....si atnci cand vezi ca cineva te ajuta zici ...."baiat de treaba asta "....da ce treaba a facut ca nici nu lai simtit ...
dar macar nu lau lasta jos pe tataie

GABBY_ 27-09-06 08:48

ce a fost aseara parca nu a mai fost de mult in oras ,la Farmacris dacia iese de pe hasdeu fara sa acorde prioritate si vine baiatul cu nubira break si nu o iarta deloc.sper sa nu fi murit nimeni din dacie ptr ca la cum era indoita e imposibil sa nu isi fi dat sufletul cineva din ea.accident identic cu 15 min de acesta la intersectia mamaia cu ratiu,tot neacordare de prioritate + viteza ,tot cu masini rasturnate

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning