![]() |
Re: Constanta - Accidente
Pe 29 seara pe Soveja intersectie cu Hasdeu, am vazut o masina lovita frontal stie cineva ce s-a intamplat?
|
Multe vorbe....nici o poza....parca ar fi " STIRILE PRO Tv"...dar la radio.
|
2 Attachment(s)
Lasa ca bag eu ca din auzite s-ar fi lovit un Mig 29 cu o libelula si cu ocazia asta au arat si parcela 29 din lotul 11 de pe DN 1 la Km 83 !
:):):) Papucu' asta era in Ovidiu ... s-a bushit cu un Cielo si au zburat pepenii din el ... :) |
era azi o dacie si un pasat pe varianta facute :D poc
|
le-am vazut , vai de capu lor
|
poze, nu vorbe! :)
a facut careva? |
17 Attachment(s)
azi ... un troleu a vrut sa darame o casa :D
|
Ia facut garaj la om mah ca poate avea nevoie sa iasa direct in bulevard,am vazut si eu accidentul:D
|
Nu e adevarat mai era casa lui si a primit telefon ca nevasta il inseala si omu a vrut sa verifice:))
|
42-ul e de la primarie... casa e veche... dar cu golful ce-au avut? :cry:
|
Victime ceva?
|
Super tare !!!
Ha ha ha ... ce si-a facut garaj din casa omului ... Acum isi face ala casa noua pe banii RATB-ului ... |
2 Attachment(s)
azi pe varianta .. una bucata ambulantza .. si un papuc :D
|
Quote:
|
Praf s-a facut Papucu l-am vazut si eu acum cateva ore :)
|
tare ala cu autobuzu ...abea acum l0am vazut ...super marfa ..:D
|
eu zic k nu o sa`si faca casa nici pe banii la RATB... nici pe banii de la RATC
:lol: o sa`si faca casa pe banii firmei de asigurari ;) , unde a fost asigurat autobuzu respectiv. |
1 Attachment(s)
Duminica am plecat si eu la o plimbare prin judet si cand trec pe varianta hop si o masina bulita... Ce a avut oare cu betonul ala de l-a deplasat?
Si cand ma intorc acasa aflu ca in locul de unde mutasem cu o zi inainte cealalta masina a intrat unu in zidul de beton cu o bora de a distrus tot botul. Macar scapam si eu de aia :). Am auzit variante ca vroia sa ia curba cu 80 km/ora (curba de 90 de grade, strazile fiind cu o banda pe sens) Si o faza care zic eu ca era interesanta dar nu prea are treaba cu accidentele... Ieri pe la pranz la intersectia dintre Tomis cu Mamaia pe banda a treia cum mergi inspre Mamaia un Mercedes oprit si soferul statea langa masina. Oare de ce? S-a blocat afara cu cheile in masina :)) :) Sunt curios cum a plecat de acolo. Masina avea numere de Bucuresti |
Sper ca nu cea din poze zici ca este o bora...ma refer la citroen'ul C5 ..chiar nu este bora :shock:
|
daca te uiti atent in poza poate o sa iti dai seama ca poza este facuta pe varianta, deci nu la aia ma refeream ca e bora. Bora s-a bulit la mine in cartier
|
5 Attachment(s)
Aseara dupa meci pe la ora 3 un accident interesant. Pozele cred ca vorbesc de la sine.
|
si un mic filmuletz: https://www.youtube.com/watch?v=WibW_wtAntE
:lol: cum s-a intamplat? :D cine a fost de vina? stie careva ?:) |
duba avea stop iar taxiul avea "cedeaza trecerea" .
|
Quote:
|
taxi am impresia k era de vina...
|
asa stiu si eu ,taxiul a fost de vina
|
tot in seara cu meciul era prin apropiere de sala ..unu cu un clio lovit ...
|
a fost sambata seara un accident de motocicleta in curba de pe blv mamaia unde este cec-ul inspre intersectia cu blv ferdinand. @ victime motociclistul plus pasagerul raniti f grav. Stie cineva ceva?
|
da adi .....am mai aflat eu...pana al urma sunt amndoi f grav....pasagerul e la buc...transportat de urgenta cu o mana paralizata.......si colegul tau de altfel e la fel de grav...impactul a fost atat de puternic ca le-au sarit si castile.deci e naspa rau.
|
acum zile cand eram la spitalu Colentina sa vedeti accident fratilor un 307 tunat a intrat cu 200 in stalp la atat avea km blocat praf masina si pasageri!din curse ilegale!
|
"stiri" mai putin senzationale:
-ieri dupa-amiaza, la intersectia Soveja cu IC Bratianu, un break alb oprit la semafor, dinspre CET; un tico visiniu a pus o frana brusca si totusi a intrat in el...daune minore, victime zero, neintelegeri mari; -dupa maxim un minut, pe Bratianu la intersectia cu Eliberarii (cred ca asa ii zice, oricum in zona scolii 8 ), o calibra alba facea dreapta de pe bulevard, venind dinspre gara, iar un break argintiu facea stanga venind dinspre butelii (desi nu avea voie) -> breakul a lovit calibra in lateral, in portiera, si probabil i-a avariat si stalpul de rezistenta de langa manerul usii... -nici unul dintre accidente n-a fost prea spectaculos, dar nu mi s-a intamplat pana acum sa vad 2 impacturi intr-un singur minut...poze mi-a fost jena sa fac, sa fiu sincer... |
cred k a mai fost un accident nasol aseara l victoria .... k erau cioburi too much.stie cineva ceva?
|
am in tel o poza de la un accident de la trecerea aia din 4 - 5 .. urmeaza sa-l pun ... si sa urc si poza ;)
|
2 Attachment(s)
azi dimineata la 9 la capitol .... franat prea tarziu Dacia alba:!:
|
la victoria un taxi shi un golf...nujt care a fost d vina...taxiu' un fiat albea...bulit la fatza...destul d rau...shi golfu in lateral p partea shoferului...n-a avut nik niciunu...da' mashinile varza...golfu geamuri sparte...stalpu aproape rupt...roata p spate vraishte....shi noi ne daduseram jos din amshina sa cautam casetofoane...mobile...:))
|
exact ca la casa de cultura cand un cielo l=a luat pe un tataie pe capota si au venit tiganii cica sa il ajute pe tataie ,cu mainile in buzunarele lui il intrebau :"tataie ai patit ceva ,esti bine bre ?"
|
Quote:
Cei mai josnici si nenorociti oameni cei ce fac asa ceva. |
azi la mine la liceu (la traian) vine unu cu o dacie si se tot invarte pe acolo... cand se hotaraste sa testeze marsarieru... si aici vine partea interesanta, ca omu ori nu a vazut ditamai cosu de baschet in spate, ori nu i-au mers franele... o sa pun si poze mai incolo... tre sa fac rost ;)
|
Quote:
dar macar nu lau lasta jos pe tataie |
ce a fost aseara parca nu a mai fost de mult in oras ,la Farmacris dacia iese de pe hasdeu fara sa acorde prioritate si vine baiatul cu nubira break si nu o iarta deloc.sper sa nu fi murit nimeni din dacie ptr ca la cum era indoita e imposibil sa nu isi fi dat sufletul cineva din ea.accident identic cu 15 min de acesta la intersectia mamaia cu ratiu,tot neacordare de prioritate + viteza ,tot cu masini rasturnate
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning