![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Mi sa facut si mie pofta de masina dupa aproape 4 luni de pauza...zilele viitoare revin si eu cu un nou e46 care o sa il fac cat de cat frumos :)....
Astept sa vad si eu cum dau jantele chiar sunt curios.. imi caut si eu ceva pe 18...sa vedem ce gasesc. |
Nu scade nimic, eu am avut 245 pe spate pe rotile de pachet M si nu s-a simtit diferenta. Parca tragea mai bine :lol:
|
vopseaua cum se prezinta dupa ce ai roluit aripile?
|
nu are absolut nici un defect, arata foarte bine... chiar mi-a fost frica sa nu crape... dar n-a crapat
Daca e cazu o sa ma mai duc, sa le mai lateasca putin... poate le fac aproape egale cu cele m3 :P |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
MDAAAAAA..... gata... jantele sunt pe masina.... dupa mult chin....
Am uitat antifurtu la Bobi MBM, noroc cu Bogdan, (mersi mult), care a venit si m-a depanat, cu antifurtul lui... Mi-au sarit capacele, am carat la jante, si anvelope azi... nu mai pot... mai ales ca era liftu stricat :D:D Mai trebuie sa roluiesc pe spate... muult, ca sa pot sa cobor masina... in rest arata grav. |
Arata cat se poate de bine...si cand o mai cobori va arata si mai...[jantele astea reprezinta e46le]
A meritat caratul...si tu stii asta :-) L.E. "Arata intr'un mare fel" :woowoo: |
Cam cat de bine poate sa arate :)
|
Quote:
|
arata super bine!eu unu as recomanda mtech1 ca e ceva mai rar. mai ales ca e sedan :D
|
eu recomand buze la bari si atat. mult mai rar.
|
ce bine o coafeaza jantele pe masina..felicitari razvan, ai o masina superba....
|
felicitari bro' ... nota 10!
|
Felicitări şi nu te apuca de kitt M ;) las-o aşa,eu zic că pe partea de exterior e cam gata....adică e MAXIMĂ la modificările de bun gust,dacă începe cu kitt M,eleroane şi etc începe deja extreme tuning şi ar trebui să facă şi motorul T şi multe alte modificări extreme,cum este ea aşa eu zic că a atins un prag acolo unde trebui,felicitări Răzvane baftă cu ea şi ai grijă la tâmpiţi pe stradă :lol:!
|
10 (zece) :X:X felicitari razvan
|
Nu vrei sa faci schimb cu chederele mele + diferenta din partea mea pe ale tale cromate?
|
nu se merita sa pui chedere negre... astea cromate dau chiar bine cu jantele (acum chiar mai bine cu jantele astea). tot ce ii mai trebuie la exterior e mtech si e SUPER. asa cum e acuma e ok, dar prea discreta. cu mtech o sa fie mai BAD in adevaratul sens al cuvantului :> :))
|
Quote:
|
daca ai o masina ca a lui, ai grija cum mergi.. si sunt sigur ca Razvan are grija, nu isi bate joc de munca lui, asa ca nu cred ca ar distruge-o :-P
eu nu pot merge pe ideea ca "mai bine mai urat decat sa am grija" sry :oops: |
Quote:
|
In legatura cu chederele... daca stii sa le demontezi, si sa le montezi... facem schimbul....
In legatura cu mtech... inca nu m-am decis... momentan am altele pe cap... am sa vreau sa mai latesc aripile ca sa o pot cobora, cel putin 1-2cm... momentan e prea jeep... :) Si dupaia vedem, poate un mtech... sau poate altceva... mai special.... nush chiar nu stiu.... Plus ca sunt maxim ofticat, ca mi s-a ovalizat un disc de frana, pe fata... si tre sa merg cu el la un strung, sa-l planeze... (asta ca sa nu ma apuc sa cumpar discuri noi) bag **** in canalizarea de rahat a bucurestiului.. disc incins... (mers cox) intrat pe strada cu lac artificial.... iesit abur... etc etc... disc ovalizat :) |
dau bine rau jantele....in legatura cu discul asa este la noi la bucuresti ... mai o gaura mai o piatra mai un canal.....nu stiu cum este la miercurea ciuc ????poate ne spune world_eye007 ...la el in oras se merge ca in germany.?
|
Nu chiar ca in Germany :), dar nu e foarte rau... noroc ca e mic orasul si se repara relativ repede strazile :-P
|
GATA!!!! Tocmai ce am ajuns acasa... vin de la MBM, aripile roluite.. exact cat trebuie... arata foarte M3 style.. bine, nu se compara cu M3-ul.. dar ca idee... imbraca frumos aripile roatele pe spate...
Sunt maxim obosit, cu munca cu tot.. ca m-as fi dus acum, sa o si cobor.. dar lasa.. mai e si maine o zii... :D:D:D Tot maine ajung la strung, pt discurile alea.... (de data asta altul, ca primul imi cerea 300ron doar pt rectificat) wtf?!?! 350ron sunt discurile noi.... Spre sfarsitul saptamanii pregatesc o mica/mare surpriza.... acel accesoriu, de care va tot vorbeam.... |
Quote:
p.s. Cu poze cu tot, ca sa fie frumos ;) |
2 Attachment(s)
Buuuun, cu toate ca am intarziat o zii, si am sa mai intarzii pana se prelucreaza toate cele... Voiam sa va prezint noul accesoriu achizitionat pentru masina... este un element de tuning, care nu ar trebui sa lipseasca... mai ales unui BMW
@Caius - asta e pentru tine omule... daca mai tii minte ;) Si iata doar un preview, pana cand vin restu... |
iti multumesc... pt. invidia si ciuda care mi-ai provocato.... :D
sa ai grija/parte de jante & bestie (masina!)! |
frumos frumos bv ma :)
|
Daca nu ma insel... Bombeul asta minunat cam sta parcat (de multe ori) pe Campia Libertatii... aproape de patinoarul Flamaropol. :D
Ma insel? |
nu :P
|
Vecin. :D
|
Deci e ceva lume din zona Balta Alba ..... :D
Restul de poze cand apar .... ca alea 2 cam au starnit mari curiozitati. PS: super jante, probabil astea, cele BBS si cele M reprezinta cea mai buna combinatie pentru E46. |
O sa mai dureze un pic, pana cand vor fi prelucrate toate pozele...
Oricum, am vazut cateva pana acum, si sunt super... (defapt masina e super) |
ti`au murit ma ?:lol:
|
Pozele sunt mortale, tipa e bunoaca, rotile sunt beton si masina e belea.
|
pozele alea sunt de revista :) tot ce le-ar strica ar fi scrisurile alea de graffiti in rest peisajul este beton..
|
|
Quote:
|
s-a cenzurat linkul
le gasiti pe tuning garage la sectia car and babe... superbe pozele |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning