![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
Superb exemplar!!!
|
A dat careva la prima pagina a topicului, sa vada ce urata era masina inainte? :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
jantele nu o sa ramana astea.. sunt scoase la vanzare..
trebuie sa mai primesc ceva poze de la timtuning... ceva fain :D astea le-am gasit pe net.. |
2 Attachment(s)
..
8) |
4 Attachment(s)
uite de la me 3-4poze:X.......
inca teoria ramane valabil sper sa rezolv si practic:D stii u... ai grija de ea si numai bine |
9 Attachment(s)
mersi pentru poze!
dupa cum se poate vedea si in cateva poze .. am schimbat pleoapa de pe luneta cu un cozoroc mic dragut.. si cateva poze de la mine.. saptamana care vine pun intr-un final bara spate m-tech2 sus.. si sper sa schimb jantele cat de curand :D |
Caius, eu zic ca mai frumoasa era pleoapa cealalta :) decat cozorocu asta micut. :)
|
Adevarat,a fost ok,dar e timpul sa schimbi jantele.
Stiu pe unu de are niste oz mito la 1000 € incaltate misto pac pac. Am auzit ca iti plac :lol: |
Frate, la 1000e, isi aduce mito pe 18 de pe ebay... ce jepcar o fi ala de le da cu 1000 :P
Tot nu te-ai lasat de bishnita :P |
ce se`ntampla doctore?
poate te apuca saracia.. sa vedem cum scade pretu :D |
Quote:
btw... dragut cozorocul de luneta!;) |
m-tech 2 spate ... done!
mai trebuie diffusoru' ala.. legat de jante, inca nu m-am hotarat 100% la un model, oricum ceva cu buza.. si mai lat pe spate.. :) |
Cānd mai dai pe la Oradea?Aș vrea tare mult să-ți văd mașina.
|
domnule bine arata !!!!!
|
dubmaniaks .. nu stiu sigur.. s-ar putea sapt. care vine.. dar nui nimic sigur!
kox ... te referi la aia dintre m6 si berlina aia diesel? aia arata bine.. apropo, poti sa aduci 4 capacele pt. jante ASA cum ai tu? vrea colegu' RRM |
Quote:
|
din punctu meu de vedere ati sugerez 8,5 cu 10 sau 11x18 daca se poate si tranteala. CU CAT MAI JOASA CU ATAT MAI BINE !!!!!cel putin eu asa o sa fac.:-):-):-)
|
frozzen ... pe la ce pret se invart jantele alea ..?
kox .. ai ceva tentant la vanzare ? :) |
Quote:
Iar jantele sunt undeva la 800USD (luate din state) aduse la noi 700-800euro... noi Si da... m-ar interesa si pe mine 4 capacele pt jantele ASA AR1, dar m-ar interesa cu emblema BMW(capacel facut de asa pt asa) nu cele pe care scrie ASA. Ca idee :) |
nam uitat ce am vb... doar preturiile le-am uitat
pai in cazu' asta 18 sa fie :D vb. la tel mai multe! PS: pune odata jantele alea sus.. sa vad si eu ce am pierdut :???: |
Cel tarziu miercuri sunt pe masina....
Azi am fost la bobi, MBM tuning, am roluit aripile... si a zis omu ca daca mai e nevoie sa ma duc la el nu mai imi iau bani, si mi le mai lateste putin... :) foarte de treaba. Puteau sa fi azi pe masina, dar am fost 'impiedicat' cu probleme la munca... asta e... |
era sa raman fara talon...
cica e inuman sa pun 185.65.15 .. pe asa masina :lol: am dato la pace.. le-am promis ca pun ceva senzatie... |
Quote:
si in talon ce scrie,marime? sau just kiddin:D |
just kiddin' ...
am gasit turbina de e60 3.0d .. pret ok.. ma gandesc la un upgrade.. trebuie sa ma documentez putin... are careva un link ceva.. sau stiti pe careva care a mai facut asa ceva? |
Quote:
|
am vrut... dar mi-a dat eroare.. cica "fonduri insuficiente.. va rugam reveniti" :D
|
Quote:
|
:D
am schimbat ieri in sfarsit bujiile.. spre surprinderea mea la 238mii cat am acuma, erau bujiile originale. schimbat toate filtrele, am curatat tot.. altfel e acuma... respira muult mai bine! trebuie sa vina si un set de jante pe 17" .. faine rau.. si masina e gata de plecat.. in concediu. |
Quote:
|
Quote:
|
de bmw
|
is tare curios si eu sa vad cam despre c este vorba:D.....oricum bafta cu ea
si astea e mai tre investit si in tehnica,macar acum ii in regula am gandesc(nu prea ma pricep dar ai castigat ceva la forta sau ceva de gen daca ai pus turbina de 3000d?!) eu inca ma grabesc sa rezolv:|dar cam nasoala treaba pe vremea asta,criza dracului bafta |
Unde ai vazut tu ca o pus turbina de 3000d??? Nici sa citesti nu mai sti?
|
caius...i-a soptit o pasarica ceva...
ai grija ca daca se schimba pilotul.."racheta" nu ramane aceeasi...u get the point :) |
eterna mea umbra=))))
nu-i bai nu am vazut am auzit.....si vazut din spusele lui ca a gasit turbina de 3d la pret ok.....asa ca inainte sa te afli iar in treaba citeste ce s-a mai vorbit.... mrs desteptule caius scz.....dar asta-i o eterna problema la el....is cosmarul lui:)) |
am pus bujii bosh..
si am mai schimbat cate ceva pe la ea ... imi place ca iar e boboc :D griffo.. detaliaza putin te rog :) |
Quote:
|
Quote:
|
am schimbat asa:
4 x bujii filtru aer filtru polen filtru motorina filtru ulei ulei turbina curatat EGR, admisie cu tot cu manopera aproape 700e.. dar altfel trage masina, altfel respira, super mega extra incantat am vandut si jantele... cred ca revin la 17" si tranteala.. o sa ma gandesc bine, momentan sunt in aer with $ :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning