![]() |
Re: Discutii despre masini
Quote:
|
tu ce te bagi ma ca tamponu?esti avocatul sau gagica lui?;)
|
Quote:
imi dadeam si eu cu parerea ca tot romanul :lol: |
Bon te-am avzut prin oras sapt trecuta sau chiar acum 2 sapt.....claxonat, dar erai pe sens invers. te-am sunat dar nu ai rasp...
|
Stiu man, uitasem telefonul acasa. Cu gandul ca ma urc in VR6, am uitat sa iau si telefoanele :p
Mii de scuze...! |
Quote:
Ma gandeam s-o bag saptamana asta la Fane sa se apuce de ea, sa-mi spuna ce trebuie sa cumpar, iau piesele si le platesc la sfarsit de luna. Daca nu, mai astept pana la sfarsitul lui Mai si o bag atunci ca nu prea imi place sa stau cu datorii... |
shoping plakut bobby`:)...shtim cu tontii k`o sa iasa o mashina ....mult mai shmechera dekt e akuma:)
|
mai astia fosti sau actuali posesori de vectre, de ce nu mi-ati adus la cunostinta faptul ca exista c20ne fara cat care are 130cp, aaaaaaaaaa?!
rusine! |
fara ce?....c20ne tre` are 115cp stock!!
vectra gt shtiam k are 130 cp, cum a avut nebunu`..... dar si c20ne`u se poate duce in 130 ...zic yo ...din ce am citit... |
Diferenta dintre C20NE si C20SEH (130 CP) este ca SEH-ul nu are sonda lambda, nu are catalizator (asta daca l-a dat jos cineva) si are altfel capul pistonului; si axa cu came e altfel. Deci e diferentza intre cele doua motoare.
Doar ca fostul BON avea motorul in toate mintile, avea cutie modificata si tobe shmekere. Sa speram ca va reinvia si el in curand. |
Quote:
|
doamne....da`mi mie 3000euro k permisu` il iau yo mai inkolo.....:D
|
deci eu m-am uitat aici, http://silverstone.fortunecity.com/s...tra/index.html si cica:
GT | 2.0i 115hp, 2.0i 129hp | Sport version. Black grille, sport seats etc. Until 1990 129 hp (without catalytic converter). mai jos in tabelul cu motorizari nu zice nimic de SEH asa ca am presupus ca exista doar NE, NE fara cat fiind la optionale ca sa zic asa. asadar, explicati-mi si mie, ca la prosti, la un NE daca dai jos cat/sonde/whatever cam ce putere se poate obtine, e apropiata de 130 sau nu? din cate tin eu minte vectra ta se ducea mult mai bine (vorbesc dupa ce s-a stricat cutia si ai pus una normala... sau?) decat vectra gt a lui nebunu (pana sa puna XE evident). |
tre eu tot astept INVITE de la tine pt prob aia discutata mai demult. NU TE UIT VECINE!!
am vazut o masina interesanta prin parcarea blocului last night... ai vreo treaba cu ea? |
ummm, nu mai tin minte, ce problema?
nu stiu de ce masina zici, poate doar fiara aia argintie. :D |
tot de o fiara argintie zic si eu...la exterior...dar e hatchback. legat de ea, am discutat noi mai demult ceva pe mess..las ca iti aduc eu aminte cand iti dau ciocanul....prin perete..
|
despre ce mashina e vb bogdane....sau e secret k`ntre vecini`???
|
nu e secret dar lasa-l putin sa isi strofoace mintea ....
|
chiar nu mai stiu despre ce e vorba.
|
chiar iti dau ciocanul prin perete..las ca vorbim noi ;)
|
Quote:
Cu prima cutie a facut furori. Urca in ture ca o motocicleta. Pe Nebun l-am facut la inceput cand era cam varza motorul SEH. Apoi l-a adus la caii lui si ma facea, oricum stateam aproape de el... Le-am demonstrat si lui si lui CIP ca masina mea (fosta) pleaca mai bine decat ei si intr-adevar in treptele 1 si 2 ii tzineam in spate. Cu a doua cutie era motorul mai lejer, urca in ture la fel de bine, dar o simtzeam ca e mai elastica..., parca nu mai avea cuplul ala de dupa F13... |
a fakut ravagii mashinutza aia cu F13`le pe ea....si a tzinut cutia....destul de mult....pana in seara aia ufff...:D
|
si cutia de XE cum are rapoartele fata de NE?
|
sunt rapoartele diferite....in mare shtiu k are treptele mai lungi cutia dupa XE!!
Una din mashinile in care s-a patruns cel mai greu a fost, spre surprinderea multora, Dacia logan(15:24,56 min), fiind depasita numai de Volkswagen Fox(15:37,31 min) si Toyota Yaris(21:19,34 min).Modelul romanesc a surclasat masini precum Mercedes E Class(3:57.00 min) si BMW X5(8:30,32 min). "Auto bild a efectuat un test al sistemelor de franare cu 15 modele diferite din toate clasele. Testul a constat in probe de franare pana la oprire cu mashina incarcata la vitezele de 100km/h si 130km/h si proba µ-split(franare de la 100km/h pana la oprire cu torile de pe o parte pe suprafata uscata si cele de pe cealalta parte pe ud). Sapte din cei 15 protagonisti s-au remarcat negativ, unii pentru distanta de franare la cald foarte mare(mai ales la 130km/h),altii pentru distante mari de franare in testul µ-split,combinate cu instabilitate mare de franare! S-au remarcat pozitiv Ford S-Max 2.0 TDCI, BMW 550i si Audi Q7 4.2 FSI quattro. Dacia logan s-a aflat pe locul al treilea dupa BMW si Ford la distanta de franare in testul µ-split! Calificative foarte slabe au primit: Jeep Commander 5.7, Honda Accord Tourer 2.4, Hyundai Terracan 2.9 CRDi, Mitsubishi L200 2.5 DI-D, Suzuki Grand Vitara 1.9 DDiS, Citroen C1 HDI 55 si Volskwagen T5 Multivan 2.5 TDI" |
Quote:
|
Quote:
|
a aparut de ceva timp gof 5 gt(sa nu se confunde cu GTI :D) si are motorul de 1400 cc si 170 cp,are si compresor si turbina,si cred k are si consumul undeva la un 8 % deci e petarda masina :D
|
da zice k tehnologie combinata intre Diesel si Benzina......
|
vw ala gt e pe benzina,si am vazut si unul pe la munte acu 2 sapt :p
|
deci hai sa o luam usor.
GT are si turbo si compressor. e si 1.4 benzina-170 cai 1.4 TSI si va aparea si 2.0 tdi cu 170 de cai. am mers acum 3 sapt cu asa ceva si cu DSG. e motor premiat mult cel de 1.4 tsi, dar fiind sceptic din fire am facut niste masuratori cu un amic la el. si turbina e cam trasa de par in sus. motorul de 1.8T are din fabrica 0.8 boost si cu cip are 1.4. golf GTI are 0.9 din fabrica si cu cip 1.4. deja la 1.5-1.6 incepe sa suiere turbina. GT are deja 1.1 din fabrica. si inca nu s-a bagat nimeni la el sa il modifice...inca... ce ai vrut sa spui cu tehnologie combinata TDi cu benzina???? |
oricum bogdan e de apreciat acel motor,un 1.4 sa aibe 170 cp,cand cu multi ani in urma nu cred k visam asa ceva,si ma gandesc,k are cu aprox 100cp mai multi decat a mea :D
|
motoarele aspirate fortat in general au peste 100 cp/litru.
|
Quote:
|
deci te-ai prins singur.
|
deci se poate si turbo si kompresor....yo m`am lamurit:)
bogdane...ce tot ati masurat duminica la sala cu laptopu`...sau doar cautati o melodie anume in winamp?:) |
cautam o melodie a motorului :P
faceam scanari mai... masuram presiuni, injectoare...d-astea. oricum tin inca o data sa ii multumesc lui tre, si nu sunt singurului... pt sambata seara cand ne-a ajutat sa punem GTI back on track !! si pt vineri dupa masa..stie el :) kraven, turbo e inainte de motor, compresorul este dupa :D deci emrg ambele. dar daca vrei tuning si dupa, e mai bine turbo. vezi ca e topic deschis pe aria de CUm castig cai |
ptii credeam ca l-am stricat. :D
|
de data asta..nu l-ai stricat :D
|
mai ma iei la karturi?
|
:))) te iau..dar poti merge si singur :)) singur..adica fara mine, dar cu vecina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning