![]() |
Asteptam pozele :D bravo baieti a fost misto :D
|
Re:
Quote:
In privinta meganului nu comentez :D :peace: |
sa puneti poza cu meganuuuuuuu :wink:
|
baaaaaaaaaaaaaaaaah
m ai tampit cu meganu tau:D calcate ar un megan:D a iesit frumos azi....care a luat maruntu:D ala de la bar? IL VREAU INAPOI:)))))))))) |
Cine a mai avut aparatu photo la el in afara de mine?
|
Re:
Quote:
|
Poi si de ce nu le pui la poze diverse?
|
kraven a luat maruntu :wink: puneti pozele cu meganu :twisted:
|
Neata all!
meganu here :) Si mie mi-a placut intalnirea din seara asta. A fost frumos pana ati incercat sa ma rasturnati :( Las ca data viitoare pot intoarce favorul :twisted: |
slyck...urat din partea lor!!! poate ne vedem la sf de sapt...
shantzule ...la sf de sapt ne vedem....shi imi aduci filmu`, ...dau la schimb maruntu din seara asta!! PS: pozeeeeeeeeeeeeeee?? |
Re:
1 Attachment(s)
meganeeeeeeeee aici sunt filmuletze de la sala
vizionare placuta |
Re:
1 Attachment(s)
care are poze sau filmuletze q mine de la rodeo q taz q matizul e rugat sa mi le dea si mie k
mai jos atasez niste filmuletze q daciiii sau dupa shantzu citire (MEGANEEEEEEEEEEEEEEE) |
Re:
1 Attachment(s)
care are poze sau filmuletze q mine de la rodeo q taz q matizul e rugat sa mi le dea si mie k
mai jos atasez niste filmuletze q daciiii sau dupa shantzu citire (MEGANEEEEEEEEEEEEEEE) |
Re:
1 Attachment(s)
Haideti ma ca ati facut si poze!!
|
Re:
eu am facut decat filmuletze in rest ....... nu stiu vb cu cristi pa pa bft
|
In seara asta pun si eu filmu ala mai mare si vreo 2 poze atat am avut :|
|
Da filme cu T@z sau poze nu are nimeni ? :roll:
|
pozele de grup eu vreau pozele de grup !! :dance:
|
Pana la urma a venit garda sau am plecat de pomana?Ca a zis taz ca vorbeau aia 2 la statie
|
Re:
Quote:
|
care baietii cu daciile s-au dat destul de frumos parerea mea :lol:
|
Re:
Quote:
|
aaa...si inca ceva...hai cu meganuuu :P
|
Re:
Quote:
|
MEGANE`U e principal!! :evil:
|
Re:
[ce film pui u proddigy? makr punele mai repede k nu mai are lumea stare
|
4 Attachment(s)
cateva poze...nu prea clare.. :(
|
baggi...nu mai pune poze mha aciulea....pt. astea avem \"diverse poze/filme\"..ce naiba..bagatzi akolo in draci:))
|
mda.. cam mika intilnirea asta..:( tre sa motez diferntialu autoblocant sa facem ceva show.. !
|
ma asteptam la ceva mia multa lume..
|
avand in vedere ca la alte intalniri se discuta in avans cu 1-2 saptamani si asta s-a organizat in 2-3 ore :P , eu zic ca a iesit numa' bine ! :wink:
|
Droopy pe benga aia :lol:
|
Insa trebuie sa multumim jandarmeriei ca nu s-au luat de noi :D
|
Re:
Quote:
|
de poze/filme am spus ce aveam de spus!!! ...DRooPY, oricum rechinu tau ruuulz!!pacat de consum:))..btw ce ai in portbagaj??...
PS: shi k tot spusesem unora de un drifting cu un autobuz: http://fishki.net/comment.php?id=7540 |
a fost mishto :wink: tinand cont ca intalnirea sa programat cu cateva ore innainte :wink: AML si-a facut masina ,a venit pe la noi
************************ abtine-te de la astfel de comenterii de rog!! - tng |
Spoken like a true idiot :evil:
Cand ti-o lua tu masina poti sa faci ce vrei cu ea, pana atunci ramai un simplu pieton mey pustiulica. |
yo ...chill out guyz....shantzule..gluma`i gluma dar gata....!!!
sluck..lasa-l mha k asha e el mai glumetz!!chill out... |
idem - tng |
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning