![]() |
Re: My KYS !!
a inplinit topicul tau 1000 de mesaje,la multi ani si noroc cu noua blana:)
|
Ana be ! Vişiniu MAT!
Cat de original :twisted: BRAVO ! Next step ;) |
Arata ingrozitor de frumos, niste stopuri ti-ar trebui si exteriorul e gata:D
|
felicitari!!! o idee de culoare unica!
|
felicitari domnul kiss a iesit in mare fel :) e foarte tare visina putreda asa :lol: ( in sensul bun al cuvantului )
|
Jos palaria!A iesit destul de bine!
Nici prin gand nu imi trecea de visiniu mat! Bft pe viitor:) |
Deci arata criminal....baga mai multe poze
|
Am trecut azi pe langa locu ei pe acolo da n-am vazut-o:( o tii departe de ochii nostri?:D:-P
|
e la rar probabil
|
Da...este la ITP si la RaR...(martalogii aia) care nu mi-au dat itp-u ca aveam discuri spate desi aveam capace...sacalii draqu:))))
|
KYS-ule, mai multe poze... Nu ne ţine pe sec!
|
urata din cale afara....:D
|
:) railor:) multumesc de aprecieri. Azi masina a vizitat RAR-ul si a primit si un nou talon european ! In plus s-a ales si cu folie omologata Llumar ! poze voi adauga duminica/luni dupa ce am prezentarea ei la ITP! pfff
Numai bine si multumesc la toti ptr cuv frumoase! |
thoamne cum poate sa arate ! :O e superba!
|
WOW!!!!
masina ta a naparlit?????????? sa o sapanesti sanatos si fara incidente folia ce culoare este ?????????? |
N-am ce spune ...a iesit foarte bine ...
Nu am vazut pana acuma un Logan visiniu mat ... felicitari !!! ( Ai un mare + pentru originalitate ) Astept sa termini cu ITP-ul ... si sa fie mai frumos afara ...si iesim la niste poze ;). Felicitari ! |
acu trebuie sa faci si masina de la semnatura visinie :D
|
primul logan "cult " superb.. dar acum daca toti-ai schimbat stilul i-ar trebui si niste jante mai "cult" parerea mea :D
|
NightDevil - ce intelegi prin cult? Sunt multe altele care arata bine - sau pe a lui Kys l-ai remarcat ca fiind primul?
|
alejandro, NightDevilse referea la stilul ales si cine a facut modificarile...e o chestie cu substrat!
|
modificarile le-ai facut la service-uri autorizate daca asta vroiai sa spui! fara sa fiu rautacios cam toti mergem la service-uri fiindca nu avem locatie, nu avem scule si nu avem acel know-how care acele service-uri in timp le formeaza! Felicitari pt ceea ce ai facut - dar nu ai schimbat decat o vopsea de la ultimele modificari!
Nu ma intelege gresit imi place ce a iesit - dar sunt multe alte Logane care sunt cam la fel gandite si arata bine in felul lor - gusturile nu se discuta! |
alejandro..tu postezi cam mult si fara a avea habar despre ce e vorba.Tu in ultimele modificari DOAR culoarea ai vazut-o ? Nu imi este in caracter sa enumar cam tot ce am facut dar vreau sa-ti dau o mana de ajutor :
- bara fata custom - bara spate custom - praguri zender - eliminat bandouri laterale - eliminat semnalizari latarale, antena - folie omologata toate geamurile - schimbat culoare Toate aceste modificari au fost facute la un atelier specializat de tuning. Acesta este Ghetto Tuning iar meseriasul detine si un club de expo Ghetto Cult. De aici si afirmatia subtila pe care n-ai prins-o. Asa ca dute tu in services-urile autorizate si cerele asemenea lucruri sa vezi ce-ti zic! aa..si inca ceva: tind sa cred, ca la ora actuala ,masina mea e una dintre foarte putinele loganuri de pe site cu modificari custom /unicat ;) |
Imi plac astia care se baga in seama doar pentru a posta se uita la topic asa repede adica se uita doar la poze si isi dau si iei cu parerea...Domnule Alejandro ce modificari VIZIBILE ai adus tu asupra masinii tale ? KYS-ule iti aduci aminte cand am vb despre show-ul de la Pitesti cu masina lui Iulian cand ziceau aia ce modificari a facut asta sa apara? Eee acest baiat face din categoia aia! Iti urez succes pe viitor si te asteptam pe la noi!
|
@bogdy.ghetto - ce imi place sa te intarat asa - sa fiu unu dala care se "baga ca musca-n lapte" :lol: eu chiar stiu ce modificari a avut Kys aduse la masina lui - doar ca altceva am vrut eu sa subliniez - ca NU EL MERITA APLAUZELE PT CEEA CE A FACUT CI BANII SI MESERIASII CARE AU PRIMIT BANII sa execute lucrarile cerute! - Ce-ti pasa tie daca imi modific exterioru sau nu? Ca raspuns la aceasta intrebare e simplu: Nu o sa am mai mult decat grila modificata, spoileru modificat foarte putin atat cel de fata cat si spatele (a nu se intelege ca-l voi baga in asfalt - va ramane tot la linia pragurilor originale a masinii) - jantele care deja sunt, folia care este si cam atat.
@ KYS - fara suparare nu trebuia s-o iei ca pe ceva personal ci ca pe ceva strict financiar commentu meu - defapt ce-mi pierd timpu sa explic ce vorbesc fiindca oricum o sa fiu luat in bascalie... am zis de mult timp ca renunt la forumuri! - Firma autorizata este si : Ghetto TUNING - daca n-ar avea autorizatie ar fi firma la negru nu? Atat am avut de zis - toata stima pt sufletul care te-a lasat sa bagi banii in masina fiindca sunt putini care mai baga bani in masina pe criza! |
am vazut masina azi live cu noua infatisare
arata penal nu am cuvinte! mai rar vezi un golan asa frumos @kys am vazut ca aveai un set de jante langa masina dar nu am apucat sa vad prea bine..... le-ai montat pe masina? |
@alejandro...fara suparare....dar "ideiile" el le-a avut..asa ca tot el merita aplauze:)
|
3 Attachment(s)
cateva poze..
|
asta am asteptat - acuma chiar mi-ai inchis gura! bani-nebani - idei-fara idei :lol: :lol: :lol: ai un creier de milioane!!!!!!!!!!! cat te-a costat reomologarea culorii?
|
rar + noul talon 120 ron..
|
super a iesit kiss-ule :Xauzi,dar din cate stiu eu nu ai voie cu folie pe fata , tu cum ai putut obtine autorizatie?si cat la suta ai pe fata?bafta la tunarit[nu prea mai ai ce la exterior...]:)))
|
Intr-adevar, sunt cam ilegal cu folia pe fata dar ..asta e. sa vedem cat merge :) toata masina este 20 % transparenta! autorizatie am doar ptr spate si luneta.
|
Quote:
Imi place culoarea. |
Frumos! Cu oglinzile ce o sa faci? Cat te-a costat colantarea?
Sanatate! |
a iesit foarte bine , felicitari !! sa ai grija de ea acum :P
|
Kys-ule folosesti tactica mea la folii aolo sefule nu stiam ca nu am voie iei mi-au spus ca e omologata:)))
|
Da merge asa fac si eu si te pune sa o dai jos si scapi :D
|
A iesit suuper..:X
Parerea mea este ca i-ar trebui niste jante negre cu buza rosie |
Quote:
|
bogdy.ghetto si kiss,eu am un tov care cand trece garda pe langa el lasa geamurile fatza jos sa nu i se vada foliile:))ce am mai ras acu cateva sapt. knd era geru ala mare:))omu era la semafor langa un ekipaj si la -15 grade stataea cu geamurile deskise:))si asta e o alternativa:P
|
3 Attachment(s)
Mici sugestii...:rolleyes2:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning