![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
|
La mulţi ani DOG!
Ai făcut 1000 de posturi ! Sunt frumoase oglinzile... Cānd vopseşti maşina, să nu le vopseşti şi pe ele!... Să le laşi aşa... |
care 1000 ca vad ca are 3552?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva poze de ieri.
vand 4 anv 165/60/14 dunlop sport,uzura medie-200 ron toate 4. |
la suspensie ce ai facut?
|
foarte frumos:D da nu vroiai cu talonul mai mic?;)
presuletele alea de noroi de pe spate de ce nu le dai jos? |
Quote:
Quote:
e doar pe o parte presulet,unde am schimbat flapsul,loi da eu jos:-) |
frumos asa tavalita in asfalt :D.... masina ta are aspecul ala de rat look....cum sunt francezii aia din radikal bugz...tu DVL si cu PYF....au aspectul asta marfaaaaaa rau :D
|
Ce bine ii sta. Cum se comporta noua suspensie?
|
tu cum crezi? daca este modificata?
|
m`am uitat pe primele pagini si am observat ceva:D...ai pe fata fuzete de r18?
|
Quote:
ma gandeam sa ma inclin spre rat,dar nu stiu cum va reactiona lumea,iti dai seama ca ar rade lumea de mine de ar lesina:D Quote:
sta foarte bine pe sosea,eu sunt inebunit cum danseaza in mers. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
andrei mersi de aprecier;;) da adevarat si eu tind catre un rat look:D |
eu sunt fan Hood ride..si eu am sa o fac la fel...doar ca la mn o sa fie vopseaua noua...deh....dogule....sa imi zici si mie ce vopsea vrei sa folosesti pe a ta....ca si eu tot rosu o fac pana la urma...si nu prea stiu de care..
|
1 Attachment(s)
Quote:
nuanta de pe ''cazanul'' asta din poza as vrea.:D |
Quote:
Ar da bine culoarea asta pe N U T ;). Bafta! |
pai si nu discutam si noi...un cod ceva :D ... cam ce rosu se gaseste pe piata la ce banuti :D ca eu neaparat trebuie sa o vopsesc ca ma salta garda altfel....la tine mai merge da a mea e tabla...e GRI se potriveste cu numarul :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
noul bad boy:D,vine craciunul nu pastele:D |
mistoooo bad boyuu zici ca e audi :))
|
Frumoasa foc dacia .. :)
|
DOGULE! nici o noutate? nimic? Sau vrei sa ne surprinzi cu ceva nou la NUT????? hmmm....sunt tare curios
|
Quote:
Quote:
|
:)) tare faza cu exploziile oricum v-a iesi o masina grozava de asta sunt sigur si am incredere in tine ca vei face mandra batrana DACIE
|
3 Attachment(s)
vinerea e ziua ei de spalare:D
|
Quote:
|
frumoase cauciucurile, sa le rulezi cu placere.
PS:Eu le-am vazut live ieri seara la vulcanizare. Bafta in continuare cu masinuta :D |
sincer sa fiu rar vad cate o dacie aranjata frumos, a ta chiar mi`a lasat cea mai buna impresie, vreau sa te felicit pentru munca depusa, sa te bucuri de masinuta fara incidente, bafta
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
de zapada nu mai zic,am avut anul asta cat ultimi 10. |
Quote:
Aprob pozitiv :D Asemeni si la mine. |
19 Attachment(s)
azi neavand ce face am iesit la treaba cu fimiu,am gasit linkul asta https://www.youtube.com/watch?v=LxxG4A4OgHI si m-am pus pe treaba,rezultatul sadisfacator,nu am avut rabdare sa o fac bine,a iesit cat de cat,acum nu stiu ce sa fac,sa le fac pe toate asa,sau sa le fac total albe,cum le-am avut inainte.
atasez cateva poze din inainte si dupa,si am pus un carton galben sa va dati seama de luciu.am tinuto in treapta a 3-a cam 3 ore pt doar o janta:D,dc va apucati de dastea va zic ca e foarte plictisitor:-). si am pus si poze cu roatile spate,155/65/14 pe 8j. |
au iesit ff fain, parerea mea e sa le faci pe toate asa si stelutza rosie..chiar sunt uimit cum au iesit, vroiam sa imi fac si eu insa am zis ca daca nu-mi iesa, stric janta...daca poti scrie cum ai facut ..un tutorial in romana :D pas cu pas ...
|
Foarte marfă.
Ce-mi place mie la tine, e că mereu găseşti cāteceva pe youtube ca să īţi faci şi tu la maşină. Ex: ăsta de acum cu jantele sau Spiţa la jantă vopsită in stilul Ken Block. |
Quote:
Personal imi placea foarte mult cand aveai rotile albe si cu spita aia verde;) sau ai putea sa le faci negre mat si cu o spita verde:D sa se vada aia cand mergi |
5 Attachment(s)
Quote:
si mi-e imi placeau albe,negru nu prea am cu ce sa asortez. am facut cateva poze in seara asta,se vede criminal noaptea roata slefuita :oops: si ma cam pus pe ganduri. |
Acum dog nu mai lucreaza la dacia lui,lucreaza la dacia lu' fisu' :-P ce frumooos
|
Lasa buza lucioasa si interiorul fa-l negru mat.O idee... ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning