![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
@GMT: Nu, e vorba de usile din spate..vor fi putin modificate la forma, ca sa continue evazarile de la rotile spate. Daca nu "ne-am" atinge de usi, n-ar avea cum sa iasa forma, pentru ca de la roata la usa raman 2 cm de tabla...
@Roby: ultimul tau reply are nr. 1000 :D @boropan: acela va fi punctul forte! @others: multam', ma bucur ca va place! Acceptam doar critici/aprecieri, nu si propuneri :lol: -> Roby a promis ca ne va tine la curent. |
hai k iese ticozaurul (a se citi IESE SUPERRRR TARE)
alx ashtept sa il vad "pe viu" in cta protuning - super marfa ce va iese numai de bine |
interesanta culoarea la tico :)
|
Quote:
super tare pana acum... felicitari quick_5hifter pt TICO....:-P felicitari roby pt TOT :D |
quick...este super...absolut super.
|
undeva pe pozele cu aripa este un golfulet 4 galben este masina lu Sandu sound identity nu ?
|
prea tare masina quick! .. bafta baieti in continuare !
|
Quote:
|
Quote:
|
incepe sa arate din ce in ce mai bine ! pot spune ca am vazut si eu in sfarsit un baiat care lucreaza orice masina pe gustul meu .... tare sutn curios daca shifter va mai vinde masina dupa ce o va vedea :) sau se va baga si la interior ( fete usi ,bord.... ) .... mare intrebare :) numai bine la proiect
|
deja are fetzele de usi , si din cate stiu eu , nu o mai vinde...
adica , a bagat atatea milioane in ea , ca sa o vanda? mai bine o tine ...;) |
Am cumparat masina cu 1800 USD.
Numai anul asta am investit inca o data valoarea ei (exterior+scaune+head-unit+deep-cycle+fete de usi interioare+lcd+dvd portabil+iPod etc.) si mai urmeaza inca vreo....multe sute de euro (vopsea, refacere tablarie pe dedesubt, incinte, cablaj, volan...) Cum sa o mai vand? Cine-mi da pe ea macar valoarea masinii + investitia de anul asta? (nu mai zic de restul muzicii, jante+gume, reparatii, imbunatatiri etc.) Masina asta la mine moare...dupa mine va mai pune mana pe ea doar REMAT-ul, dar nu prea curand...:D @MKE, Leutzu_, Vialy, TuningBoy & others: Multumesc pt. reply-uri, ma bucur ca va place! Roby e vinovat! :lol: PS: fetele de usi le am deja, sunt aproape gata, am pus poze cu ele nefinisate -> vor gazdui cate 2 difuzoare de 20cm fiecare, iar restul (2 ovale si 2 de 25 cm + 2 subwoofere de 38 cm -> in spate, langa urechea soferului+pasagerului :lol: ). |
Quote:
deabia astept sa o admir.. cred ca o sa iasa cel mai tare tico din Lume.. sau macar din Europa.. |
quick shifter deci cand vin anu asta la mare trebuie sa ne intalnim hehe..mai vb p mess ;) frumoasa masina...
|
Protuning ne mai dezvaluie ceva noutati? Eu unul astept cu nerabdare , incheierea acestui proiect
|
foarte tare masina.....
alex..tot white va ramane ? |
daca tot o va vopsi ar fi pacat sa nu ii dea ceva special :) ce ti-a aratat robi era misto "de vara" :)
|
parerea mea e ca nu merge culoarea aia ;)
masina cu kitul asta are un aer mai racing sa zic asha , ar merge mai bine o culoare serioasa gri, negru ,alb mat sau sa combini cumva 2 culori dar nu jumate asha si jumate asha ... |
https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia/page-14.html
Asta-i culoarea care cred eu ca e cea mai potrivita.... Pana atunci, cred ca masina va avea, cel putin pentru cateva zile, o vopsea negru mat...asta dupa ce va fi gata :| @TuningBoy & Shantzu: Voi 2 pentru ce ati luat ban?????? :shock: :rolleyes2 |
foarte misto culoarea ...
sper sa o lasi "clean" sa nu pui viniluri pe ea... |
nu e alex cu asa ceva....poate ceva finutz..dar nu cred ;)
|
pai o faci negru mat si dupa albul ala perlat ? :???:
nu vad dc nu o faci de prima data culoarea finala :rolleyes2 eu zic ca ar fii mai frumos negru mat :twisted: eu am luat ban pt ca le-am zis un adevar ;) |
Quote:
|
off-topic : era smecher...nu mai e ...din cate vad iar a luat ban...:|
|
@shantz: sper ca al doilea ban nu l-ai luat din cauza ca am intrebat eu...
-cu albul ala perlat.....trebuie sa mai astept, pentru ca e mai scump decat pare, iar negrul mat e ieftin rau; oricum nu e nimic hotarat inca, se pare ca mai e timp... @peter: fara viniluri sau aerografe, si fara 2 culori, asta e clar...o singura culoare la exterior, care va cuprinde si jantele (am eu o fixatie cu asta...) iar la interior o alta culoare sau poate 2, dar care sa mearga bine cu exteriorul; sau poate chiar aceeasi culoare si la exterior, si la interior ;) |
In primul rand trebuie sa felicit posesorul masini...FOARTE TARE
Legat de culoare... eu iti sugerez sa nu folosesti negru mat, deoarece acea culoare parca ascunde ceva ....finisajele.(parerea mea).. si daca chiar vrei so o faci negru mat iti recomand sa alegi culoarea din paleta de culori de la porche. Cred ca cel mai bine da o culoare deschisa, indiferend de nuanta, pentru ca la o culoare deschisa ies in evidenta toate detaliile(si daca masina va fi bine finisata o sa arate foarte bine) Spor la treaba in continuare... si ... apropo, in sfarsit o sa apara un tico tunat elegant, daca pot sa zic asa. |
Am uitat ceva... interiorul
La interior iti recomand sa folosesti doua culori (una din culori sa fie cea de la exterior) deoarece tre buie sa fie un contrast acolo. |
Quote:
|
pozeeeeeeeeeeee....
|
Frumos arata albul ala....super tare.
|
Poze noi ? Quick ai tapitat scaunele?
|
@sorin_sorin95: pe cele Sparco nu le-am tapitat inca, ma gandesc serios la un interior din piele complet, dar sa-l fac pe bucatele ca altfel va trebui sa vand cealalta masina :lol: ; daca ma hotarasc sa nu bag piele, scaunul cu defectiune se remediaza usor si n-o sa se vada decat daca-ti arat eu unde a fost defectiunea :D; problema e ca negrul ala de la scaune nu-mi place deloc, as prefera un gri deschis...altfel am compromis tot interiorul, dupa ce ca e mic, sa-l mai fac si negru (sa ascunda si formele...).
Oricum, momentan nu pot face nimic, dar nimic-nimic, si nici daca as putea nu as face...mai intai sa termin cu exteriorul (+vopsea) si cu tablaria pe sub masina (inainte de vopsea), ca altfel nu iese cum trebuie... @braconieru': negru mat as fi vrut sa dau provizoriu, pana aduc masina acasa; stiu ca aceasta "culoare" nu e deloc prietenoasa cu formele si nici cu praful :D , de aceea tot la un alb voi ajunge, sau pe-aproape. Iar la interior, daca nu va fi piele (si nu prea cred ca va fi...), vor fi 2 culori compatibile. @ceilalti: multumesc pt. reply-uri! Cu pozele nu depinde deloc de mine :cry: |
2 Attachment(s)
Am nevoie de putin ajutor. Voi ce ati alege in locul meu?
Oscilez intre: - 219, 285, 286 din prima poza si - bianco 901, cream 913 din a doua... Inclin mai mult spre bej, pentru ca deja am masina alba...si bejul merge cu orice. Voi ce ziceti? (materialul pentru scaune, despre el e vorba...) -> a doua poza: (rog un moderator sa uneasca ambele posturi, eu n-am reusit sa adaug la timp cea de-a doua poza cand am editat) |
albu se intretine greu..se face ca draq... cremul e cel mai potrivit ( 913 ) .. daca masian va ramane doar alba fa-o crem desi alb i-ar fi stat bine dar se face urat ! daca ext ai de gand sa ii faci plafon negru sau capota neagra in V cred ca ar da bine o combinatia negru alb la interior ! parerea mea
|
Cam la ala ma gandeam si eu, 913 :)
In orice caz, combinatie nu va fi, nu-mi place de nici un fel. (nici la exterior....poate doar plafonul negru, altceva nu) Pana maine mai e timp, deci mai astept pareri ;) multam'! |
913 arata bine ca si culoare. Plafonul negru nu ar fi o idee nemaipomenita; atrage razele soarelui => caldura exagerata.:!:
|
Quote:
Iar eu la coupe am interiorul din piele neagra pe plafon si nu pot spune ca atrage caldura...sau mai stiu eu ce...mie imi place ....plus ca da un contrast interesant....si nici nu se vede nicotina de la tigari pe el....si nici praful.... |
Quote:
|
Multumesc pentru ajutor! Pana la urma am ramas la crem - 913.
Revin cu detalii si poze, cam peste o saptamana. ERY, ai PM. |
eu unul as merge pe cream ...913 ...
cam asta e culoarea care mi-o dor3sc pe albul masinii ... !sau negru ... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning