![]() |
Re: Club Cielo
e culoarea la fel ca a lu soryn decat ca e jegoasa :)) maine ii fac baitza si aduc poze fresh:-P
|
Quote:
|
daca va trebuie stikere...ziceti exact cate bucati...punem toti bani si cer mai multe o data
ca poate face o reducere tipa de acolo. |
Ma fratilor, yo acum am vazut...am ajuns la 1000 de posturi! La mai multe :drunk: :peace:
|
io am cea mai jegoasa masina !!!!!!!!!!!!!!!!! nimeni nu ma poate ajunge !!!!!!!!!!!!! nu o spal decat ma opreste politia !!!!!!!!
o sa fie spalata cand o trece jegu asta de afara....acu nam timp, muncesc la proiectoare |
poi o speli si pana aj cu ea akasa se murd iar:))))
|
mno mereti la posta...
|
oaleu!!!! mai dar vorbareti mai sunteti...deja am ratat vreo 2 pagini cat am lipsit zilele astea...Dacia nici n-am avut timp sa ma uit in cutia postala...e ceva pacolo....deseara o sa vad...
|
fratilor ar merge o intalnire pe moldova.eu vin doar daca sunt cel putin 4 masini ca nu bat atata drum pentru o masina,doua.astept un raspuns.eu nu prea mai intru pe net ca nu mai am acasa.nr meu de telefon:0741585291.vali.si dupa 27 ma alatur intalnirilor din bucuresti.bafta
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de modelul asta de grila?a pus ceva ...un material alb...nush din ce e...peste grila normala...nu a spart/rupt nimic...io zic k dadea mai bine pus doar amterialul ala simplu ...sau e mai bine ala negru,de ex cum am eu?
|
stie cineva daca se poate scoate geamul proiectoarelor standard?
|
da.....il pui in apa fierbinte.si il lasi cateva minute apoi am inteles k se desface aproape singur...dacia stie mai bine.orikm se poate sigur:d
|
Quote:
|
Quote:
|
fiara mea a primit un set de gume noi.
175/60/13 fireston nu stiu de care. ii mai lasata de fata, urmeaza sielle viitoare si pe spate. 65lei/bucata eu zic ca o meritat. ps: noi noute |
donn sa mor daca vad ceva la grila aia.... am stat 5 min cu ochii in poza si nu am vazut nimic... e o grila standard....
dacia wrc presupun ca nu in magazin ai dat 65 lei ..... si daca facem top JEGHI .... daca nu iau primu loc... in top 3 sigur sunt... masina mea are cel putin cate 2 cm in plus in latime pe fiecare parte... (sau echivalent... vreo 15 kg) |
xorro, ba tocmai
noi noute din magazin cu garantie 6 luni pentru ca`s mai rare ca dimensiune. erau 3 bucati pereche...dar daca nu erau 4 am luat 2 si pentru 2 ma duc cand oi mai avea bani. 2x65=130lei + 14 lei demontat+echilibrat+montat pe masina 146 lei total :P foarte happy. si acuma...bravo mie ma duc in camin la fete :P |
1 Attachment(s)
[QUOTE=XoRRo;1297731]donn sa mor daca vad ceva la grila aia.... am stat 5 min cu ochii in poza si nu am vazut nimic... e o grila standard....
da mai e standard...dar are o plasa alba pusa...adika e un alb metalizat spre gri...nush exact culoarea sa o zic.baga id meu..si iti dau poza mare..sau salveaza de akolo...e standard ...azi vazui si io k e standard...nu a rupt nimic din ea...dar culmea nu se vede prin plasa aia..:D apropo o surpriza:d p.s. ca sa nu fiu nesimtit.... va trimit una ...cuiva care nare si vrea... |
la mine nu au ajuns inca :(((
|
1 Attachment(s)
gata intr-un final au ajuns sticker-ele prin posta...
|
asa de bine ma simt cand vad cum se inmultesc prin tara :) sa vad de unde sa mai fac rost azi de bani ca m`as duce sa`mi mai cumpar 2 gume :P
|
de sters? sau de mestecat? care o fi mai ieftina? :D:D:D:D:D
merci mult Alex pt sticker acuma sa vad pe unde il pun.....autocolant nu vreau pe parbriz...in interior pe unde ar da bine? |
oricum ideea ii sa se vada
|
io il pun pe portbagaj jos in dreapta exact cum il are alex.(dacia)deci nucu...ar fi o idee buna...si o sa fim 3 cu ele la fel:))
|
ok...si eu il pun tot acolo...o sa se vada super parerea mea...in loc de DOHC16V o sa fie CieloRunners...oricum noi avem masinile albe si se vede bine fara autocolant alb...eu il pun direct, il desfac si il lipesc acolo in spate....
|
asa a sa...eu o sa il pun diseara cand ma duc la "alexutza" ;)) sa o si aranjez putin:d
|
tu nu servesti scoala?
|
poi de joia trcuta n`am mai fost..am fost doar ieri la teze si atata..pe la scoala la mine ploua numai cu 2 si 3...eu stau mai bine akasa,sunt si putin racit...am deja scutire pe 2 sapt...eu am stiut sami iau notele mai devreme sa nu fie nevoie akm sa traga profii de mine sami dea note..:dscuze de offtopic:D
|
e pai daca e sa o luam asa vedeti cum arata la prima intinlire e io nu am mai spalat-o nici int nici ext nu credeti intrebati-l pe petrica poate el ii si face o poza sa va arate despre porbagaj bucurestenii il stiu acum e ful
dar la vara sa vedem care o areb mai curata ca mine |
merge sambata sau duminika de o int astia din buc 8) am niste probleme la parcare de pffff =))
P.S am casetofonu original si nu gasesc unde sa bag firu de la antena :(( macar pana imi iau alt casetofon sa ascult radio ca casete:???: am cautat eu tot bordu dar nu gasesc nici un fir inafara de ala care intra in casetofon daca poate cineva sa ma ajute:sad: Ms Mult |
ce nu gasesti ?
|
nu gasesc unde sa bag firu de la antena acolo in bord am vazut ca firu ala de antena are ca un fel de mufa ceva probabil intra in alt fir :shock:
|
Nici a mea nu e mai breaza :-) adevarul este k e bine sa o mai si speli pe vremea asta dar knd stai cu gandu k intr-o ora - doua se face inapoi:???: ...sa vina caldura sa facem si noi intalniri mai dese, sa ne cunoastem si noi si ozn-urile noastre :-) ...bafta.
|
man3l3 : mufa aia intra direct in cas . uitate dupa o gaura in curul casului , fiind cas original noneuro are mufa simpla : o gaura rotunda (.) acolo intra..
|
pai e una bagata in casetofon si una :rolleyes2 unde mai intra ca nu gasesc nica si ascult niste casete din 99 =)) mie si rusine sa dau drumu la el:x
|
traiasca netu wireless din cea mai penal bar de langa facultate :)
cand ajung acasa va zic mai multe :) |
Quote:
firul de la antena intra 100% in casetofonul pe care il ai pe masina, da are in cap o mufa care ar trebui sa intre in casetofon dar la unele casetofoane acele mufe nu se potrivesc (nu prea ma pricep dar am vazut ce a facut un prieten al meu live....a taiat pur si simplu firele si le-a legat la mufa de la casetofon "el se pricepea" si asa este facut si cas-ul meu). |
voi ziceti ca amandoua capete intra in casetofon :shock: ar fi cam ciudat chestia
|
ambele fire in casetofon nu are cum
cel mai probabil, fostu proprietar (din cate am inteles, este achizitie recenta) a avut alt cas pe ea si probabil mufa difera (am patito si eu) si dupa ce o dat remove la cd-player a uitat sa inadeasca firele de la antena cauta binde ca tre sa gasesti si firu care duce la antena sau si mai simplu: cablu de antena din cate stiu io este cablu coaxial (de antena tv) numa ca nui de 75 de ohmi ci de 50 de ohmi (sper sa nu ma insel) iei si tu 5 metri si tragi alt cablu si gata problema Cu respect |
manele : nu stiu de unde ai doua fire,,,,tre sa fie unul care vine din spate , de la antena direct la cas.... celalalt nu stiu ce este.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning